USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Kimliksiz bebek ve depremzedeler hastanede güvende

Adana kent Hastanesi'ne mevrut bebek ve geda depremzedeler hususi özen ve korumayla otama dibine alındı. Hemşire ve hekimler depremzedelerin sağlıklarına ulaşması düşüncesince savaş ediyor.

Kimliksiz bebek ve depremzedeler hastanede güvende
11-02-2023 02:05

Kahramanmaraş merkezli depremde 10 ilde binlerce erkek yaşamını kaybetti, 10 binlerce erkek ise yaralandı. Türkiye'yi etraflıca yaralayan depremin yaralarının sarılması düşüncesince mutluluk topu topu olanakları ciharıyek koldan savaşım ediyor. Depremin etkilediği Adana'da da hem meydan da düzentileme yapılmaktadır hem de yer illerden mevrut yaralılar özellikle kent Hastanesi kazanmak kabilinden ortak aşırı hastanede otama dibine alındı. Özellikle bebekler ve kimlikleri muhtemelen sıfır depremzedeler hususi candan izleme edilip korunuyor. Depremde kardeşlerini kaybeden ve çöküntü altından kurtarılan 16 yaşındaki Yusuf ise hastane odasında namına fasile bulunan doktorlara teşekkürname ederek "Ben iyiyim ”dedi.

Kimliksiz mevrut bebek ve evlatların pus izleri alındığını ve servislerde faziletkâr güvenlikle sağlıklarına kavuşturulduğunu tamlayan İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Halil Nacar, yakınlarını bulamayan yurttaşlar düşüncesince de hususi ortak ünite kurularak etiket belirleme analizlerinin yapıldığını kaydetti. Adana kent Hastanesi, Üniversite Hastanesi ve topu topu keyif birimlerinde güvenliğin fevk kurda tutulduğunu ve hastaneye mevrut herbir ferdin topu topu kayıtlarının alındığını aktaran Nacar, “Öncelikle asrın felaketini yaşadığımız şimdilerde her insana esbak olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bir vatandaşımız ve ya elan da enli ortak çerçeveyle, rastgele ortak insanoğlu bizim hastanelerimize girdikten sonradan onlar bizlere emanettir. Bu hem tinsel olaraktan kurduğumuz ortak manzume hem de resmi olaraktan onlar bizim sorumluluğumuz altındadır. Tüm sistemlerimizle bu hastalarımızı, bu sahipli, sahipsiz, kendinde bulunan sıfır hastalarımızı arkalamak dair kurgulanmıştır. Biz burada elden Sağlık Bakanlığı ve ya keyif teşkilatı olaraktan değil bire ortak sürede Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı, Emniyet Müdürlüğü teşrikimesai içinde çalışanlarımız güven içinde ilerlemekte” niteleyerek konuştu.

“Kimliksiz bebek ve bebek ve yetişkinler güven içerisinde hastanedeler”

Hastaları kurmuş oldukları sistemlerle koruduklarına yer veren Nacar “Bebeklerimiz buraya vardığında yegâne başına gelse de geldikten sonradan değme bebeğimiz düşüncesince mutlaka, behemehâl ortak keyif profesyoneli ve bire ortak sürede Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kabilinden göreve getirilmiş kol ile pırtı ve girişleri yapılıyor. Burada nazar boncuğu bebek, nazar boncuğu bebek ve ya iyesiz şuuru gizli kendini anlatamayan nazar boncuğu hasta bekâr değildir. Burada bizler dehşet ortak gayretle onların ortak an evvela sağlıklarına ulaşması düşüncesince himmet ediyoruz. Hem de onların güvenliğini sağlayıp ortak an evvela sevdikleriyle, aileleriyle buluşmaları düşüncesince ortak himmet sarfiyat ediyoruz. Biz de burada kimliği belgisiz etiket alamadığımız şahıslar düşüncesince hususi çalışmamız var. Bizde hem fotoğraflıyoruz hem de pus izi ve ortak aşırı çözümleme verisi havuzu oluşturduk. Yaptığımız çalışmalarla pus izi emekleri yapıyoruz. Ondan sonradan bu insanları iyileştikten sonradan taburcu edeceğimiz devir Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile bağlantılı ortak halde elden onlara devletin kurumlarına, evlatları muhabbet evlerine ve gözetmenler eşliğinde doğrulama ediyoruz. Onun düşüncesince hastanemize mevrut nazar boncuğu hastamız hakeza ortak riske açıkça değildir” halinde konuştu.

“Yakınlarını arayanlara hususi birim”

Sevdiklerini arayan ve bulamayan şahıslar düşüncesince hususi ortak ünite kurduklarına nazarıitibar çekici Nacar “Onun düşüncesince ego cins olduğunca elbette ki şahısların sevdiklerini aramalarını, onu anmak istemelerini aşırı dobra anlayabiliyorum. Biz de onlar düşüncesince çalışıyoruz beraber kendimiz de, Adana İl Sağlık Müdürlüğümüz içinde bu yurttaşlarımızın bilim alabilmesi düşüncesince zat davet cihazı merkezimizi kurduk. Çağrı merkezimiz 24 çağ çalışıyor. Biz de daima sahadan devim bilimi bilim topluyoruz. Şu anda sahada arkadaşlarımız var. Acil servislerde, derin bakımlarda ve servislerde. Kimlik tespitleri yapıyorlar. Hastaların değme hastaya hususi etiket belirleme analizi yapıyoruz. Yaşı, cinsiyeti, nitelikleri şayet konuşuyorsa, ve ortak aşırı bezer data ile pırtı dibine alıyoruz” niteleyerek laflarını tamamladı.

Beril Solmuşgül - Elif Ayşenur Bay

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler