Spor

Ümraniyespor ile Adana Demirspor Süper Lig’de ikinci randevuda

Ümraniyespor, Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta tecil maçında Adana Demirspor ile ligde ikinci kat karşılaşacak.

Ümraniyespor ile Adana Demirspor Süper Lig’de ikinci randevuda
25-02-2023 17:05

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta tecil müsabakasında Ümraniyespor ferda zaman 16.00'da Ümraniye kent Stadyumu'nda Adana Demirspor ile hakkında karşıya gelecek. Ligde kırmızı-beyazlılar 3 galibiyet, 5 el birliği ve 13 yenilgi kararında almış olduğu 14 puanla akıbet tam bulunuyor. Mavi-lacivertliler ise 10 galibiyet, 8 el birliği ve 3 mağlubiyetle almış olduğu 38 puanla 5. basamakta toprak alıyor.

Süper Lig'de ikinci maç

Ümraniyespor - Adana Demirspor ferda oynayacakları maçla beraberce Spor Toto Süper Lig'de ikinci defa rakip olacak. İki ekip, elan evvela Spor Toto 1. Lig'de 4 defa hakkında karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda kırmızı-beyazlılar sahadan on paralık galip ayrılamazken, 3 defa mavi-lacivertliler kazandı. 1 karşılaşma ise berabere sona erdi. Bu karşılaşmalarda Ümraniyespor'un 5 golüne, Adana Demirspor 11 gol ile yanıt verdi. Bu zaman Süper Lig'in evvel yarısında oynanan maçı 1-0'lık skorla ele geçiren Adana mümessili olmuştu.
Ümraniyespor, Süper Lig'de oynadığı akıbet 4 maçta benek alamadı. Adana Demirspor ise akıbet 4 maçında 2'şer yengi ve el birliği aldı. Mavi-lacivertliler bu süreçte Ankaragücü ve Sivasspor'u yenerken, Giresunspor, Fenerbahçe ile de berabere kaldı.

Atilla Karaoğlan düdük çalacak

Ümraniyespor - Adana Demirspor müsabakasını yargıcı Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Aleks Taşcıoğlu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak.

Enes Gümüş

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER