Politika

YTP Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz: 'Seçimlerin ertelenmesi düşüncesince YSK‘ya başvuracağız'

Yeni Türkiye Partisi (YTP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, “Bu intihap birlikte müddet ertelenmelidir. Bu koşullar altında yurttaşlarımızdan mıhlı birlikte intihap yapmalarını durmak kıygı olur. Seçimlerin ertelenmesi düşüncesince YSK'ya başvuracağız” dedi.

YTP Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz: 'Seçimlerin ertelenmesi düşüncesince YSK‘ya başvuracağız'
09-03-2023 05:06


YTP Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, “Türkiye baş döndürücü nazik birlikte süreçten geçmektedir. Bu nazik süreçte kılıç birlikte taraftan sarsıntı birlikte taraftan seçme ve altılı ganyan masa ile çalışır olurken ne eyvah ki ilkin Ege ve Akdeniz yanı sıra Suriye de neler olmakta bilmiyoruz. Türkiye lazım harp tehdidi lazım doğallığı bile anlaşılan sıfır birlikte kol depremin etkisiyle kelimesiz birlikte boyunduruk yaşamaktadır” açıklamasında bulundu.

Zor birlikte sürecin memleketi beklediğini kaydeden Yılmaz, “Muhalefetin eksiksiz bu gündemi birlikte yana bırakıp zat ortada reislik ve reis bey yardımcılığı üzere halkın acısı namevcut sayılarak bakma pazarlığı yapmış olması da sonuç etap güç birlikte sürecin memleketi beklediğini göstermektedir. Türkiye bu tarzı birlikte müddet de olsa ertelemeyi düşünmelidir. Gerek depreme ilişkin müntehip hareketi gerekse halkın mıhlı birlikte seçme atmosferinde olmaması ve aut tehditler sebebi ile seçimin Ekim 2023 geçmişine ertelenmesinin taşların mükemmel namına adına oturması açısından akıllıca olacağını düşünmekteyim” halinde konuştu.

Bu seçimin birlikte müddet ertelenmesi icap ettiğini kaydeden Yılmaz, “Bu koşullar altında yurttaşlarımızdan mıhlı birlikte seçme yapmalarını bekleyivermek butlan olur. Seçimlerin ertelenmesi düşüncesince YSK'ya başvuracağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER