Spor

Fenerbahçe'nin deplasmandaki yenilmezlik serisi 5 maça çıktı

Kayserispor'u deplasmanda 2-1'lik skorla yenmiş fail Fenerbahçe, bu yengi ile aut sahadaki yenilmezlik serisini 5 maça çıkarmış oldu. Sarı-lacivertliler, bahis konusu seride 4 galibiyet, 1 el birliği alarak akıbet 5 deplasman mücadelesinde hanesine 13 benek yazdırdı.

Fenerbahçe'nin deplasmandaki yenilmezlik serisi 5 maça çıktı
04-03-2023 22:06

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda karşılaşmış olduğu Kayserispor'u 2-1 aşınmış etti. Bu müsabakayla sarı-lacivertliler, aut sahadaki yenilmezlik serisini 5 maça yükseltmiş oldu. Deplasmanda akıbet yenilgisini ligin 15. haftasında Trabzonspor'a üzerine 2-0 ile meydan sarı-lacivertliler, 17. haftada Antalyaspor'u branşında 2-1 yendi. Kanarya, 19. haftada gittiği Gaziantep deplasmanından 2-1 ile 3 puanı hanesine yazdırırken, Ümraniyespor'u da ayrımsız skorla geçti. Fenerbahçe, akıbet kendisine 22. haftadaki deplasman maçı bulunan Adana Demirspor müsabakasında ise rakibi ile 1-1 berabere kaldı.
Sarı-lacivertliler, akıbet 5 deplasman mücadelesinde yenilgi yüzü görmezken, 4 yengi 1 el birliği ile 13 puanı hanesine yazdırmış oldu.

Bora Akyol
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER