Spor

Süper Lig’de milli araya Adana Demirspor lider girdi

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta geride kalırken, milli araya Adana Demirspor lider adına girdi. Başakşehir'in gol yememe serisi 6 pik çıkarken, Galatasaray ve Fenerbahçe de taraftarı uğrunda kazanmasını bildi.

Süper Lig’de milli araya Adana Demirspor lider girdi
19-09-2022 12:02

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında oynanan 9 karşılaşmada toplanmış 30 gol atıldı. 4 maçta ev sahibi, 3 mücadelede de deplasman takımları galip geldi. 2 yarışmada ise el birliği yaşandı. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor'u branşında 3-2 yenen Adana Demirspor, Antalyaspor'u da deplasmanda 3-0'lık neticeyle yenmiş ederek 7. haftayı ortalamayla lider tamamladı. Sahadan ayrımlı yenilgiyle ayrılan Antalyaspor da fevk fazladan 4. mağlubiyetini elde etti. Gaziantep FK'yı mihman etmiş olduğu karşılaşmada 2-0 geriye sakıt Trabzonspor ise rakibini 3-2 ile geçmesini bildi.

Galatasaray, Konyaspor barajını aştı

Haftaya önderlik koltuğunda giren Konyaspor, bu mevsim kalesinde önceki golü Galatasaray deplasmanında gördü. Sarı-kırmızılılar, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Aslan, fevk fazladan 3. müsabakasını da kazanmıştır ve puanını 16'ya çıkarttı.

Başakşehir'in serisi sürüyor

Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir, önceki 5 maçta 13 nokta biriktirerek kalesini de gole kapatmayı başardı. Turuncu-lacivertliler, 7. haftada evinde karşılaşmış olduğu Fatih Karagümrük ile golsüz berabere kaldı. Başakşehir, haftayı 1 puanla kapatsa da gol yememe serisini sürdürdü.

Beşiktaş'a, İstanbulspor engeli!

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda İstanbulspor ile karşılaşan Beşiktaş, mücadelede sonuç anlara girilirken kalesinde görmüş olduğu golle 2-2'lik beraberliğe razı oldu. Son 2 grup maçında nokta kaybeden siyah-beyazlılar, haftayı 14 puanda tamamladı.

Fenerbahçe'den 5-0'lık galibiyet

Fenerbahçe, 7. haftanın kapanış maçında Corendon Alanyaspor'u mihman etti. Sarı-laciverliler, rakip filelere 5 gol atarak milli araya moralli girdi. Kanarya, 6 maçta 20 gol kaydederek ligin en golcü ekibi konumunda toprak alıyor.
İşte haftanın maçları ve sonuçları:
Galatasaray: 2 - Konyaspor: 1
A. Hatayspor: 0 - Y. Kayserispor: 4
Ümraniyespor: 1 - Kasımpaşa: 2
FT Antalyaspor: 0 - Adana Demirspor: 3
İstanbulspor: 2 - Beşiktaş: 2
Medipol Başakşehir: 0 - Fatih Karagümrük: 0
Trabzonspor: 3 - Gaziantep FK: 2
MKE Ankaragücü: 2 - DG Sivasspor: 1
Fenerbahçe: 5 - Corendon Alanyaspor: 0
 

İsmail Yasin Akçın
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER