Eğitim

Adana’da Fen ve Teknoloji Lisesi açılıyor

Bahçeşehir Koleji Adana'daki yetişek yatırımlarının 10. yılını dünkü kampüsler açarak kutluyor. Kolej, Türkiye genelinde 17 kampüsü mevcut Fen ve Teknoloji Liselerinin dünkü kampüsünün de süresince bulunmuş olduğu Adana'daki ikinci kampüsünü 2023 senesinde açıyor.

Adana’da Fen ve Teknoloji Lisesi açılıyor
12-03-2022 11:47

Türkiye'nin 65 ilinde 143 kampüsüyle görgü bilimi bilimi tedris faaliyeti yürüteç Bahçeşehir Koleji, görgü bilimi bilimi yatırımlarına bitmeme ediyor. Kolej, önümüzdeki görgü bilimi bilimi tedris yılına 151 kampüsle başlamayı hedefliyor. 2023 yılı planlamalarına, zarfında Fen ve Teknoloji Lisesi'nin de bulunmuş olduğu Adana'daki ikinci kampüslerini de aldıklarını tamlayan Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü hasret Dağ, “Adana ve Çukurova bölgesi bizim düşüncesince aşırı önemli. Buradaki 10. yılımızı acemi kampüsümüzle taçlandıracağız.” dedi. Dağ, laflarına şu halde bitmeme etti: “Adana'daki evvel kampüsümüzü 10 sene evvela açtık. Adana Kampüsümüz, kurulduğundan beri Bahçeşehir Koleji bayrağını en dobra halde anabolizma ediyor. Bahçeşehir Kolejinin, Türkiye'nin değme noktasındaki kampüslerine yenilerini eklemeye bitmeme ediyoruz. Dünya ortak inkılap çağında ve bu zamanda tahsile müteallik yatırımlar elan da iri atasözü taşıyor. Dünyanın ciharıyek beraberinde evlatları nitelikli eğitimle buluşturan BAU Global'in ortak üyesi olarak, Bahçeşehir Kolejinin Türkiye'de değme çocuğa nitelikli eğitimi sevk misyonuna bitmeme edeceğiz.”

2023'te Adana'da hile eğitimi dönüşüyor

Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü hasret Dağ, Adana bölgesindeki görgü bilimi bilimi yatırımları ortada Fen ve Teknoloji Lisesi ihdas etmek bulunduğunu da söyledi. Dağ, Türkiye'nin en değerli liselerinden Fen ve Teknoloji Liselerinin bu sene bakımından 16 kampüste çalışkanlık gösterdiğini, bu sayının 2023 senesinde şimdilik 18'e çıkacağını ekledi. Dağ, planlanan 18. Fen ve Teknoloji Liseleri kampüsünün, Adana'daki 10. yıllarında burada açılacağını söyledi.
2006 senesinde Türkiye'de hile eğitimine acemi ortak ebat vermek şartıyla kurulan Fen ve Teknoloji Liseleri, iklim çapında bilgelik ve uygulayım bilimi üzerine açınmak talip değerli öğrencilere aşırı taraflı hile eğitimi sunuyor. Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı itibarıyla; İstanbul Bahçeşehir, İstanbul Nakkaştepe 50. Yıl, İstanbul Halkalı TEMA, İzmir 50. Yıl, Diyarbakır, Samsun, Antalya Konyaaltı, Eskişehir, Trabzon, Edirne, Gebze, Gaziantep, Hatay, Ankara 50. Yıl, Ordu Giresun Enver Yücel, Manisa ve Alanya kampüslerinde çalışkanlık gösteriyor. Fen ve Teknoloji Liseleri, 2006 yılından beri doğacak misyonunu üstlenecek hepsi değerli öğrencilere yüzde100'e vasıl burs oranıyla görgü bilimi bilimi müşahede ve hayallerine algı imkanı sağlıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER