USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Yaygın Samsung Galaxy Z Flip 3 sorunları ve tashih yolları

Galaxy Z Flip 3'ünüz antika davranıyorsa yahut beklendiği kabilinden çalışmıyorsa ve uykunuz kaçıyorsa, iane eylemek düşüncesince buradayız. En yayılmış Samsung Galaxy Z Flip 3 problemlerinden kimilerini ortak araya topladık ve onlar düşüncesince girintisiz çıkıntısız düz

Yaygın Samsung Galaxy Z Flip 3 sorunları ve tashih yolları
31-10-2021 23:52

Galaxy Z Flip 3, şişman seviyede dobra monitörü ve ibdai katlanır bedeni sebebiyle eş olunması müstelzim tam müşterek telefon. Ancak, en elleme el cihazlarının caba yaşayabileceği sorunlara gönül rahatlığı affedilmiş değildir ve dünkü telefonunuzun elbette çözeceğinizi bulamadığınız sorunları yaşamasından şimdi çirkin müşterek nesne yoktur.

Galaxy Z Flip 3'ünüz antika davranıyorsa yahut beklendiği kabil çalışmıyorsa ve uykunuz kaçıyorsa, iane buyurmak düşüncesince buradayız. En yayılmış Samsung Galaxy Z Flip 3 problemlerinden kimilerini müşterek araya topladık ve onlar düşüncesince dümdüz düzeltmeler ve iare analizör bulduk.

Sorun: Telefonun arkası, ilkin hile rollendirirken dokunulamayacak denli ısınıyor

Samsung Forum'daki kullanıcılar, Android Auto kullanırken Z Flip 3'ün müşterek tomar ısınmasına tanık olduklarını dile getirdiler. Görünüşe gereğince bu da münferit müşterek görüngü değil. XDA Developers Forum'daki öbür kullanıcılar, Call of Duty: Mobile kabil grafiksel adına koyu oyunlar rollendirirken telefonun kameraların altındaki bölgede müşterek tomar ısındığını bildirdi. ve ihtimal de ide verici, birtakımı kullanıcılar kontrolör gerçekleştirmek yahut internette dolaşmak kabil esas şeyler yaparken telefonun alışılmamış derecede ısındığını da bildirdiler. Bunun nedeni, esbak işlemcilerden ehemmiyetli seviyede şimdi müşterek tomar ısınan Snapdragon 888 işlemci yahut müşterek tomar müşterek araba batarya tüketen müşterek yürütüm olabilir.

Çözüm:

Önerilen müşterek çözüm, ilkin hamam müşterek günde, videoteyp seyrederken yahut koyu hile seansları esnasında telefonunuzu kılıfından çıkarmaktır, zira bu, telefonunuzun serin kalmasına asistan olabilir. Telefonun hakkıyla müşterek tomar ısınıp ısınmadığını kontrolör buyurmak düşüncesince CPU Monitor kabil müşterek ateşlilik izlem uygulamasını da indirebilirsiniz, zira dokunulduğunda az buçuk ısınabilir. Ciddi halde müşterek tomar ısınıyor kabil görünüyorsa, ahir adımlar tamirat yahut dünkü müşterek ahize düşüncesince Samsung ile iletişime devredilmek olacaktır.

Sorun: Flex Modunda musiki dinlerken cila değiştirilemiyor

Kore'deki Samsung Forum'daki müşterek kullanıcı, musiki dinlerken Flex Modunda parlaklığın değiştirilmesiyle ait mesail bildirdi. Görünüşe göre, Flex Modunda parlaklığı ayarlamaya çalışırken, miktar düşüncesince ikinci müşterek bülten beliriyor ve cila değişmiyor, bunun namına neva seviyesi artıyor. Bu videoteyp problemi az buçuk şimdi kemiksiz gösteriyor.

Çözüm:

Samsung probleminin bilincinde ve problemi halletmek düşüncesince Eylül ayında müşterek yazılım güncellemesi lafı vermişti. Bu arada, bu olursa, cila yahut neva kontrolör penceresini kapatın ve ayarlarınızı baştan ayarlamak düşüncesince yeni baştan açın.

Sorun: Bekleme modunda müşterek tomar batarya tüketimi

XDA Forumunda, Z Flip 3 bekleme modundayken pilin bittiğine müteallik raporlar var, müşterek kullanıcı uykudayken sekiz vakit süresince %32'lik müşterek batarya tükettiğini ve diğerleri, pilin evveli gününde şişman müşterek batarya tükettiğini bildirdi. telefon. Bunun sebepleri değişebilir; örneğin, dünkü müşterek telefonun alışkanlıklarınızı öğrenmesi ve batarya ömrünü optimize etmesi devir alır, bu yüzden evveli hafta süresince batarya tüketimini bağlı olmak elleme müşterek fikirdir. Hala müşterek sorunsa, deneyebileceğiniz müşterek iki nesne var.

Geçici çözümler:

İlk evvela Ayarlar > Pil ve Cihaz Bakımı > Pil kısmına bakın. Bu, kırma neyin tükettiğini görmenize ve belli başlı müşterek uygulamanın falsolu olup olmadığını belirlemenize asistan olur. Ayrıca Her Zaman Ekranda'yı çevrim dışı bırakmayı deneyebilir yahut Ayarlar > Gelişmiş Özellikler > Hareketler ve Hareketler'e değişik görüntülük kapalıyken ne özelliklerin ve işlemlerin çalıştığını kontrolör edebilirsiniz. yahut Kenar panelleri ve Kenar aydınlatması kabil ihtiyacınız sıfır nitelikleri çevrim dışı bırakmayı deneyin. Denemeye bedel bambaşka müşterek nesne de batarya kullanımını optimize etmektir. Bunu elbette yapacağınız aşağıda açıklanmıştır:

Birinci adım: Ayarlar > Uygulamalar'a gidin.

İkinci adım: Ekranın bozulmamış fevk köşesindeki Üç Dikey Noktaya dokunun, arkası sıra hususi Erişim'i seçin.

Üçüncü adım: Pil Kullanımını Optimize Et'e dokunun, arkası sıra açılır oka dokunun ve Tümü'nü seçin.

Dördüncü adım: Ardından, optimize buyurmak arzu ettiğiniz değme yürütüm düşüncesince kaydırıcıyı değiştirebilirsiniz.

Deneyebileceğiniz öbür şeyler, metruk uygulamaları hab moduna geçirmek, çelim tasarrufu modunu açmak, kullanmadığınız şişkinliği bozmak yahut çevrim dışı çoğaltmak ve ayrıca bu kullanacağınız müşterek hasiyet değilse bildirimler vardığında Kapak Ekranını çevrim dışı bırakmaktır.

Sorun: Samsung Pay çalışmıyor

Samsung Pay ile ait mesail Samsung telefonlarında müşterek süredir çalışmıyor kabil görünüyor ve Z Flip 3 ve Z Fold 3 ile ait müşterek dava olmaya bitmeme ediyor kabil görünüyor. Bu en müşterek tomar Birleşik Krallık'taki kullanıcıları etkiliyor kabil görünüyor. ve Avrupa'nın öbür bölgelerinde, Samsung Pay uygulamasının Almanca müşterek sayfayla açıldığını söyleyenler mevcut - Almanca bilmiyorsanız düpedüz ülkü değil!

Sorun gerçekte telefon kurulduğunda CSC kodundaki müşterek karışıklıktan kaynaklanıyor ve Samsung Pay'in Almanca çalışmasına sefer açıyor, bu da Birleşik Krallık'ta eğleşme edenler düşüncesince elleme müşterek bilgi değil.

Olası çözüm:

Samsung bunun düşüncesince kalımlı müşterek düzelti yapana kadar, forumlardaki moderatörlerin denemeyi önerilmiş olduğu müşterek iki nesne mevcut - birtakımı kullanıcılar bu düzeltmelerin çalışmadığını bildirmiş olsa da.

Z Flip 3'ünüzü baştan başlatın. Ardından Yazılım Güncellemelerini ve/veya Samsung Pay güncellemelerini kontrolör buyurmak düşüncesince Ayarlar'a gidin. Bunlar yüklendikten sonraları telefonunuzun Wi-Fi bağlantısını kapatın ve arkası sıra yeni baştan açın. Ardından, Samsung Pay'i kaldırın ve baştan yükleyin.

Umarım, Samsung bu problemi müşterek güncelleme eliyle geçenlerde çözecektir, fakat şimdilik hakkıyla yapabileceğiniz biricik şey, probleminin çözülüp çözülmediğini kıymetlendirmek düşüncesince yukarıdaki ipuçlarını vermek.

Her ekip metninin üzerinde sâdır "NoSubject" satırı

Bu, eskiden T-Mobile'daki Samsung telefonlarını etkileyen tanıdık müşterek sorundur. Bir MMS gönderirken — yahut ekip metni, ekip metinleri MMS kullandığından — kullanıcılar değme mesajın başlangıcında satırının göründüğünü bildiriyor.

Çözüm:

Bu problemi operatörünüze ve Samsung'a bildirmenizi öneririz. Umarım, benzeyen gelecekte müşterek düzelti bulunur. Bu arada, mesajlaşma kullanmanız adına Google Mesajlar'ı kullanmayı deneyebilir yahut Play Store'dan Textra kabil madde satırı problemi sıfır değişik müşterek mesajlaşma uygulaması yüklemeyi deneyebilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler