USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Togg, CES 2023'te "yarından sonrasının" vizyonunu sergiledi

CES 2023'e duyuları harekete nâkil birlikte birikim alanıyla eklenen Togg, dünyada önceki el uygulanacak birlikte yöntemle yapılacak ön ısmarlama sürecine müteallik bilim paylaştı.

Togg, CES 2023'te
06-01-2023 04:05
Washington

Türkiye'nin mobilite dalında global uygulayım bilimi markası Togg, dünyanın en şişman Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te yarından sonrasının mobilitesine bağlı vizyonunu sergiledi ve ön havale sürecine bağlı bilgileri paylaştı.

Duyuları harekete nâkil aşırı sayısal beraberinde deneyim… Mobilitenin yarından sonrası! Beyond X#ReDefineMobility#CES2023 #Togg pic.twitter.com/ZAaHIMVJ0b

— Togg (@Togg2022) January 5, 2023

ABD'nin Las Vegas şehrinde 5-8 Ocak tarihleri ortada planlı dünyanın en şişman mahveden elektroniği fuarı CES'e duyuları harekete nâkil beraberinde repertuvar alanıyla dahil olan Togg, dünyada ilkin defa uygulanacak beraberinde yöntemle yapılacak ön havale sürecine müteallik bilgelik verdi.

Ayrıca, Togg'un Beyond X adıyla yayınlanan ve mobiletinin yarından sonrasına bağlı ipuçları verici stand dalında ziyaretçiler, duyularını harekete nâkil beraberinde mobilite deneyimine karışma oldu.

"Teknolojimizi ve sürdürülebilirlik yaklaşımımızı sayısal sanatla anlatım etmeyi seçtik"

Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, burada meydana getirdiği sunumda, CES'e bu sene "Kullanıcı Deneyimiyle Mobiliteyi Yeniden Tanımlamak" başlığı altında katıldıklarını söyledi.

Karakaş, sabık sene evren çapında neva getiren Konsept Akıllı Cihaz'dan sonraları bu defa CES'e çokbilmiş beraberinde cihazdan fazlasını özümleme fail Beyond X deneyimini getirdiklerini anlattı.

Karakaş, "Tıpkı sabık sene bulunduğu neredeyse bu sene da teknolojimizi ve sürdürülebilirlik yaklaşımımızı sayısal sanatla anlatım etmeyi seçtik. Beyond X ve Dijital Mobilite Bahçesi, Togg'un DNA'sını meydana getiren dualite temasıyla insanoğlu ve teknoloji, zanaat ve bilim, beyin ve kalp, bütünlük ve çoğul neredeyse kavramların altını çiziyor." dedi.

"Kullanıcıların daha bilincinde bulunmadığı gereksinimlerini öngörüyor, bunun düşüncesince çalışıyoruz"

CES 2023'te global namına tescil ettirilen USECASE Mobility terimi çevresinde 4 boyutta anlatım edilen "Akıllı Cihaz", "Dijital Platform", "Temiz Enerji Çözümleri" ve "Gelişimin Yapıtaşları"nı vurgulayan beraberinde içerikle bulunduklarını tamlayan Karakaş, bu sene gine sayısal zanaat marifetiyle "doğuştan elektrikli", "doğuştan sürdürülebilir", "doğuştan dijital" ve "doğuştan yeşil" kavramlarının altını çizdiklerini kaydetti.

Karakaş, dünkü dünyanın ağız ağıza sayısal boyutta şekillenip hayallerin ötesine gideceğini belirterek şunları kaydetti:

"Kullanıcı da bu dünyanın nereye gideceğini bugünden göremiyor, bilemiyor. Biz, endamsız beraberinde müddet sonraları tamamı kullanıcılara açacağımız sayısal platformumuz Trumore’da, ekosisteme kattığımız oyuncularla beraberinde araya gelip proaktif namına o dünyayı şekillendiriyoruz. Oyun alanlarını baştan tanımlıyoruz. Kullanıcıların daha bilincinde bulunmadığı gereksinimlerini öngörüyor, bunun düşüncesince çalışıyoruz."

Ön siparişler evren çapında yenilikçi beraberinde yöntemle alınmaya başlanacak

Avrupa'nın en bembeyaz kampüsünde ilkin çokbilmiş cihazın hızlı üretimine başladıklarını anımsatan Karakaş, cihazın mart böylecene Türkiye'den başlayarak kullanıcılarla buluşacağını dile getirdi.

Türkiye'de başlamış olacak ve geçenlerde bilgileri açıklanacak ön havale sürecine bağlı de bilgelik verici Karakaş, Togg'un çırılçıplak elektrikli ilkin çokbilmiş aleti C SUV'un ön siparişinin evren çapında yenilikçi beraberinde yöntemle satışa açılacağını aktardı.

Karakaş, adanmış stratejilerinde kullanıcıyla aracısız değini yolunu seçtiklerini belirterek, "Küresel rekabette kullanıcıya benzeyen olanlar hâlâ değerli oluyor. Akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla aracısız buluşturacak, satışları aracısız kendimiz birleştirme edeceğiz." dedi.

Kullanıcıyı merkeze alan, sayısal ve fiziki deneyimi harmanlayan yapıda görev vereceklerini vurgulayan Karakaş, şunları söyledi:

"Şubat ayında da siparişleri açıp, ilkin çeyrek böylecene ilkin çokbilmiş cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Siparişleri ferdî kullanıcılar rüçhan kazanmak neredeyse 2023 süresince teyit edeceğiz. Kullanıcılarımız Trumore platformu üstünden katılacakları beraberinde yarış yada dilerlerse ad çekme yöntemiyle Togg çokbilmiş cihazlarına ön havale bırakma hakkını elde edebilecekler. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına hususi namına üreteceğimiz ve bariz tezyit ile satışa sunacağımız NFT (Nitelikli Fikri Tapu) koleksiyonu ise 2023 skor çokbilmiş cihazın ön siparişine iltihak hakkı ve tanzim önceliği sunacak."

"Akıllı cihazımızı üçüncü dirim sahası namına tanımlıyoruz"

Dört sene ilkin beraberinde arabadan dahası düşüncesince yola çıktıklarında 2 önemli hedefleri bulunduğunu hatırlatan Karakaş, şöyleki bitmeme etti:

"İlki, global boyutta rakiplik edebilir ve düşüncesi mülkiyeti Togg'a ilgili beraberinde mobilite uygulayım bilimi markası geliştirmek. İkinci maksadımız de kullanıcıyı merkeze alarak çokbilmiş cihazımız ve sayısal ürünlerimizin etrafında, hacısı hocası düşüncesince belirgin ve erişilebilir beraberinde ekosistem oluşturmak. Geride bıraktığımız dört yılda planlarımız doğrultusunda yavaş yavaş ilerledik. Mobilite ekosistemimizi de sayısal platformumuzla genişletiyor ve yaygınlaştırıyoruz. Mobilite deneyimini A noktasından B noktasına gitmekten öteye taşıyarak, kullanıcıya günce hayatını kolaylaştırıp sevinçli duruma getirecek çokbilmiş dirim çözümleri sunuyoruz. Çünkü tığ çokbilmiş cihazımızı üçüncü dirim sahası namına tanımlıyoruz."

Duyuları harekete nâkil “Dijital Mobilite Bahçesi”

Togg, Las Vegas Convention Center'daki standında, "Dijital Mobilite Bahçesi" ismini verdiği 910 metrekarelik bölgede sürdürülebilir ve irtibatlı beraberinde mobilite geleceğini keşfetme deneyimi sunuyor.

CES 2023'te Togg standına gelenleri dü bükülmüş binanın uğrunda yerleştirilmiş 21 metreye 7 m. ebadında dev LED ekrandan akan, siber fiziki mimar ve sayısal artist Güvenç Özel'in tasarladığı sayısal şelale karşılıyor. Standın zeminindeki kanallarda buluşan sayısal ve esas su, Togg'un dualite terimini gözler önüne seriyor.

Togg'un hem sayısal hem doğayla iç içe repertuvar alanında, dualite yaklaşımındaki insanoğlu ve teknoloji, zanaat ve bilim, beyin ve kalp, bütünlük ve çoğul neredeyse kavramlar buluşuyor.

Beyond X, Akıllı Yaşam, Temiz Enerji ve Self AI sahalarından oluşan "Dijital Mobilite Bahçesi", ziyaretçilere duyuları harekete nâkil beraberinde repertuvar yaşatıyor.

Ziyaretçiler Togg'un dualite terimini vurgulayan logosuna atıfta mevcut girişten geçtikten sonra, 15 m. uzunlukta ve LED ekrandan oluşan beraberinde tünele giriyor. Tünel süresince başlamış olan deneyim, tünelin böylecene mobilitenin yarından sonrasını sayısal sanatla anlatım fail Beyond X kapsülünde bitmeme ediyor.

Beyond X

Mobilitenin yarından sonrasının ipuçlarını verici ve Togg Dizayn Stüdyosu'nun tasarladığı ve Pininfarina ile baş başa geliştirilen Beyond X alanı, katılımcılara kişiselleştirilmiş beraberinde mobilite deneyimi sağlıyor.

Yolculuklarına tünelde başlamış olan ziyaretçiler, heykelsi ve dairevi beraberinde kapsülün süresince görüntü enerjisini zorlayıcı beraberinde görsel zanaat eşliğinde mobilite deneyimi yaşıyor.

Katılımcılar, kendileri düşüncesince en makul musiki ve ortamın içinde, Satürn, Orman, Fütüristik kent ve Sanatsal Türkiye neredeyse dört mümkün senaryodan birisini yaşayabiliyor. Beyond X, aşırı sayısal beraberinde repertuvar ile akıl, ruh, ihtisas ve dört duyuyu harekete geçiriyor.

USECASE Mobility'nin bina taşları

Stantta 4 ayrımlı köşede sürdürülebilirlik ve mobilite ekosistemi kavramlarını vurgulayan 4 ayrımlı ana konu anlatılıyor.

Ziyaretçiler bu alanlardan ilkinde Togg'un kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve işbirlikleriyle sonsuz gelişen beraberinde sayısal repertuvar platformu namına tasarladığı ve Trumore markası altında toplamış bulunduğu kişiselleşmiş, akıllı, empatik ve okunabilen kullanıcı deneyimini tanışıklık fırsatı buluyor.

Togg ziyaretçileri bembeyaz erke çözümlerini deneyimleme dalında ise Siro'nun elektrikli vesait düşüncesince karbon ruhsuz göze çözümleri, yenilenebilir erke santralleri ve haneler düşüncesince erke ambarlama çözümleri ile Trugo'nun yüzdelik 100 yenilenebilir sertifikalı erke kullanan, uçtan uca, kullanıcı odaklı elektrikli anahtar yükleme hizmetlerini yakından tanışıklık olanağına erişiyor.

"Temiz erke çözümleri" köşesi blok zinciri teknolojiyle, kullananların üretmesini, yönetmesini ve bembeyaz erke ticareti yapmasını sağlayıcı beraberinde ekosistemi anlatıyor.

Akıllı metropoller düşüncesince Trumore deneyimi

Togg, Trumore'un kullanıcılarına kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sonsuz gelişen uygulamaları ile çokbilmiş dirim alanındaki sayısal platformunu deneyimletiyor.

Kullanıcı gereksinimlerini anlayan bileşimli zeke günce rutinleri planlıyor, asistanlık yapıyor. Akıllı rotalama ile makul yükleme istasyonuna göre, otopark noktayı planlama, havale verebilme ve ifa yapabilme neredeyse çözümleri sunuyor.

Kazandıran blokzincir tabanlı fintek çözümleri ile kullanıcılarına nazirsiz beraberinde repertuvar sağlıyor. Sürekli gelişen iş ortaklığı ağıyla kullanıcılarına hâlâ fazlasını deneyimletiyor.

Temiz Enerji ve Self AI

Togg şirketleri Trugo ve Siro'nun Temiz Enerji Çözümleri başlığıyla arazi almış bulunduğu kısımda de kullanıcıları hoppadak erke tüketen olmaktan dönüştürüp ayrımsız sürede enerjiyi üreten ve tamamı erke döngülerini blok zinciri tabanlı beraberinde ortam üstünden yönetmen yan olmalarını sağlayıcı beraberinde ekosistem anlatılıyor.

Ziyaretçilerin kendileriyle ayrımsız hareketleri yapabilen sayısal ikizlerinin oluşturulduğu "Self AI" dalında ise geleceğin mobilitesinde sayısal avatarların kullanıcılara sağlayacağı avantajlar üzerine bilgelik veriliyor.

Kullanıcılar, oluşturdukları avatarlara dünkü özellikler ilaveten geliştirmeye bitmeme edebiliyor ve başkaca bu avatarları NFT namına isimlendirilen sayısal varlıklara dönüştürebiliyor. Böylece, kullanıcılar bu avatarları devir içi topluluklarda ve Togg mobilite ekosisteminin tamamı mecralarında kullanabiliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Alanyaspor3448+3
8Sivasspor3448-4
9Çaykur Rizespor3348-6
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3337-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler