USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Thuraya’dan yenilikçi Bas-Konuş yazışma çözümü

Thuraya, Cobham SATCOM ile geliştirdiği yenilikçi Bas-Konuş yazışma çözümünü sektöre sürdüğünü açıkladı. Yeni çözüm, kullanıcılara değişik teknolojileri bütünleşmiş ederek hususi ağlar tekvin olanağı sağlayacak.

Thuraya’dan yenilikçi Bas-Konuş yazışma çözümü
01-03-2022 14:42

BAE'nin ulusal peyk çözümleri sağlayıcısı Al Yah Satellite Communications Company PJSC'nin madun kuruluşu Thuraya Telecommunications Company, yeni IP tabanlı radyo enformasyon çözümü Thuraya Bas-Konuş'u sektöre sürdüğünü duyurdu. Yeni ürün, derya ve esmer düşüncesince peyk enformasyon çözümleri pazarının önderi Cobham SATCOM ile beraberce geliştirildi. Çözüm sayesinde, aşırı türlü sektörlerde çalışkanlık yayınlayan kullanıcılar, varlıklarının ve ekiplerinin bulunduğu rastgele yerde nağme iletişimlerini düşün alanlarının ötesine taşıyabilecek.

Yeni mahsul karşı şu izah yapıldı: IP tabanlı müşterek radyo enformasyon çözümü bulunan Bas-Konuş, rastgele müşterek Thuraya degaje izole bant terminali ile beraberce fiilen hususi müşterek ağ kurabilir. Şirketin ümranlı peyk sistemi üstünden 3G/LTE/LMR (Kara Mobil Telsiz) kadar değişik teknolojileri kombinasyon ve bütünleşmiş ika olanağı vererek problemsiz nağme ve data iletişimi sağlar. Kullanımı emeksiz müşterek tasarıma cemaat yeni çözüm, karada ve denizde değişik enformasyon sistemlerine cemaat ansızın müşterek tomar kullanıcı ortada emniyetli beraberce çalışabilirliği güvence ediyor. Birden müşterek tomar aygıt ve konumdan iletişimi başöğretmen çözüm uydu, hücresel ve LAN ortada esas zamanlı, akıcı intikal sağlayarak akla yatkın değerli ve inanılır bağlanak sağlar. Bas-Konuş, umumi anlamda metin bağlanak sıfır ücra alanlarda ehemmiyetli görevler örümcek kuruluşlara, ilkin değişik bölgeler, devletler ve kıtalar ortada enformasyon kurmaya gereksinimleri bulunan hallerde arkalamak düşüncesince tasarlandı. Bas-Konuş hizmeti, şirketlerin bu zorlukları aşmalarını sağlayarak umumi iş gücü verimini ve iş güvenliğini artırıyor.

Yeni mahsul karşı Thuraya İcra Kurulu Başkanı Sulaiman Al Ali şunları söyledi: "Bas-Konuş çözümünün lansmanını yapmaktan alım çalım duyuyoruz. Uydu bağlantısı ve musahabe teknolojisi, şirketimiz çeşidinden halihazırda misyon verilen aşırı türlü tüketicilere iri suhulet sağlayarak, askeri birlikler ve sahada çalışkanlık yayınlayan personel düşüncesince verimliliği, iş güvenliğini ve güvenliği artıracaktır. Pazarda kullanıcıların, müşterek tane müşterek çözüm üstünden enformasyon kurmalarını sağlayıcı Bas-Konuş hizmeti arzu ettikleri kesin halde görülüyor. Bu biçimde müşterek misyon düşüncesince piyasa potansiyelinin artmaya bitmeme edeceğini kestirim ediyoruz. Cobham SATCOM ile iş ortaklığımız bu değerli lansmanın ehemmiyetli unsurlarından biri. Bu iş birliği, global piyasa payımızı çoğaltmak düşüncesince özgülük ve uygulamaların henüz da geliştirileceği müşterek ortam oluşturarak portföyümüzü genişletmemizi ve geliştirmemizi sağladı. Şirket ile iş birliğimizi büyüterek yaklaşan gelecekte bu bölgede yeni başarılara imza atmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler