USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

TBMM Başkanı Şentop: Teknolojide baş döndürücü endamsız sürede şişman mesafeler alındı

TBMM Başkanı Şentop, 'Teknoloji dalında baş döndürücü endamsız sürede iri mesafeler alındı, inşallah baş döndürücü henüz endamsız sürede henüz iri mesafeleri alacağız ve Türkiye istihsal itibarıyla defans sanayinde baş döndürücü ileriye gidecek." dedi.

TBMM Başkanı Şentop: Teknolojide baş döndürücü endamsız sürede şişman mesafeler alındı
24-09-2021 21:34
Istanbul

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, uygulayım bilimi dalında tahsil edilen mesafelerin, atılmış adımların önceden baş döndürücü önemsiz adımlar adına ortaya çıktığını fakat şimdi sonradan hendesi birlikte biçimde kendisini katlayarak büyüdüğünü belirterek, "Çok endamsız sürede iri mesafeler alındı, inşallah baş döndürücü şimdi endamsız sürede şimdi iri mesafeleri alacağız ve Türkiye istihsal itibarıyla defans sanayinde baş döndürücü ileriye gidecek." dedi.

TEKNOFEST'i ziyaret fail Şentop'a, T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar haremlik etti.

Şentop, gazetecilere icra ettiği açıklamada, TEKNOFEST'i geçmiş sene da ziyaret ettiğini anımsatarak, "Muazzam birlikte ayırt ve muvaffakiyet var. Stantların kuruluşundan elçi sayısına denli rastgele kez katlayarak artıyor." niteleyerek konuştu.

TEKNOFEST'in başta gençlerin, evlatların takdirini çektiğini tamlayan Şentop, "Buradaki konkre kimi girişimleri, projeleri görerek ufuklarını geliştireceklerini düşünüyorum. Nitekim kimi önemsiz çocuklarımızla gençlerimizle lakırtı ika olanağı da oldu. Hepsinin kafalarında projeleri mevcut güçlükle konkre adına gördüklerinde elbette şimdi birlikte tomar öz güvenlik sahibi oluyorlar. Bu bakımdan baş döndürücü önemli." dedi.

Şentop, Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde akıbet 20 sene içinde teknolojide icra ettiği hamlenin de görüldüğünü anlatım ederek, şu biçimde bitmeme etti:

"Bütün bunlar Türkiye'de bu mevzuya ve teknolojiye, Türkiye'nin başta defans sanayinde büyüme göstermesine maruz önem, çizilen dolay ve bunları düzen bağı birlikte biçimde takiple gerçekleşen şeyler. Türkiye, baş döndürücü iri adımlar attı. Bunları apayrı ülkelerle karşılaştırma ettiğimizde de şurası beyan geçirmek lazım; uygulayım bilimi dalında tahsil edilen mesafeler, atılmış adımlar önceden baş döndürücü önemsiz adımlar adına ortaya çıkıyor güçlükle şimdi sonradan hendesi birlikte biçimde kendisini katlayarak büyüyor. Çok endamsız sürede iri mesafeler alındı, inşallah baş döndürücü şimdi endamsız sürede şimdi iri mesafeleri alacağız ve Türkiye istihsal itibarıyla defans sanayinde baş döndürücü ileriye gidecek. Bu elbette hoppadak birlikte merak, hoppadak birlikte zat kendimizi övmek, bununla övünme geçirmek düşüncesince meydana getirilen birlikte iş değil. Bu birlikte zaruret.

Eğer elinizde bu çeşit olanaklar yoksa, apayrı devletlere muhtaçsanız baş döndürücü ciddi yıllarda birlik ihtiyacınız bulunduğu anlarda sizi arasında bırakabiliyorlar. En akıbet Amerika ile yaşadığımız F-35'lerle ilgilendiren projede bulunduğu denli işlerine gelmediği devir sizi aşağılamak düşüncesince birlikte dizi eylem yapabiliyorlar. Elinizde olanaklar olursa, bunları domestik olarak, ulusal adına geliştirebiliyorsanız, hiç kimseye eksikli yapılmaksızın defans uran olanaklarına sahipseniz, o devir baş döndürücü şimdi çelimli birlikte iklim olursunuz. Masada çelimli olmanın, diplomatlık dalında çelimli olmanın şartı da budur. Kissenger'ın birlikte lafı bulunur 'Gücünüzün gölgesi masaya düşmedikçe masada muvaffakiyet sağlamanız muhtemel değildir' der. Dolayısıyla Türkiye bu bölgede iri başarılar elde etti, bunların kimi neticelerini da Libya'da, Suriye'de yaşanmış bulunan olaylarda, baş döndürücü andıran birlikte sürede Azerbaycan'da ikinci Karabağ Savaşı'nda gördük. Azerbaycan'ın senelerdir obstrüksiyon altında bulunan zat öz yurt ülkelerini kurtarmasında Türkiye'nin geliştirdiği bu teknolojilerin baş döndürücü iri faydası oldu, defans uran dalında Türkiye ile icra ettiği iş birliğinin faydası oldu."

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, gençlere projelerini somutlaştıracağı imkanların sunulmasının önemine ayraç ederek, TEKNOFEST denli fuarların da gençleri heveslendirme ettiğini dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler