USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Tarayıcınızda Karanlık Modu Nasıl Etkinleştirebilirsiniz?

İnternetteki ışıkları daraltmak mı istiyorsunuz? Parlak birlikte ekranın gözlerinizi yahut uykunuzu bozmasına müsaade vermeyin. Chrome, Firefox, Safari ve Edge'de ışıksız modu kesinlikle etkinleştireceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Tarayıcınızda Karanlık Modu Nasıl Etkinleştirebilirsiniz?
10-11-2021 03:42

İnternet katiyen uyumaz, kısaca günün değme saatinde ak pak birlikte biçimde aydın birlikte ekrana bakabilir, gizil kendisine uykunuzu bozabilir ve gözlerinizi yorabilirsiniz. Tarayıcınızda ışıksız modu etkinleştirerek ışıkları kapatın.

Birçok pop taşınabilir yürütüm hâlâ dip nitelik şemaları sunar, fakat web'de değme web sitesinin nitelik teması sitenin geliştiricisi kabilinden belirlenir ( Google, masaüstünde Google.com düşüncesince ışıksız birlikte ana konu çıkardı). Yine de, yemek listesi sayfalarının rengini değiştirerek yahut belli anaç özelliklerle oynayarak delik atma deneyimini hâlâ havadan duruma getirebilirsiniz. Chrome, Firefox, Safari ve Edge'de bunu ne yapacağınız aşağıda açıklanmıştır.

Chrome'da Karanlık Modu Ayarlamak

Chrome, masaüstü uygulamasında resmi birlikte ışıksız mod sunmaz, fakat Windows ve macOS'ta cümle ayarlarınızı dikkate alır. Bilgisayarın varsayılan temasını değişmek düşüncesince Windows 10 PC'de Ayarlar > Kişiselleştirme > Renkler'e (Windows 11'de az buçuk farklıdır) yahut Mac'te Sistem Tercihleri ??> Genel > Görünüm'e gitmeniz yeterlidir. Chrome hâlâ sonradan renklerini yeğleme ettiğiniz şeye uyacak biçimde değiştirir.

Chrome'u direkt değişmek istiyorsanız, dilediğiniz nitelik temasını anımsamak ve şarj etmek düşüncesince Chrome Web Mağazası'na dönebilir ve Temalar dibine bakabilirsiniz. Renk temaları değme devir Ayarlar > Görünüm altında kaldırılabilir, arkası sıra Varsayılana sıfırla'yı tıklayın.

Tarayıcınızda Karanlık Modu Nasıl Etkinleştirebilirsiniz?

Chrome'un Android uygulaması, sadece birlikte iki adımda etkinleştirebileceğiniz resmi birlikte ışıksız moda sahiptir. Android düşüncesince Chrome'un en aktüel sürümüne cemaat olduğunuzdan sakıncasız olun ve arkası sıra üç noktalı menüye dokunun ve Ayarlar > Tema'yı seçin. Ardından, cümle düzeyinde ışıksız mod etkinleştirilmişse, Karanlık yahut Sistem varsayılanı'nı seçebilirsiniz.

Bir iPhone yahut iPad kullanıyorsanız, belirlediğiniz cümle temasına güvenmeniz gerekir. Ayarlar > Ekran ve Parlaklık'a gidin, arkası sıra Koyu'yu seçin.

Firefox'ta Karanlık Modu Ayarlamak

Tarayıcınızda Karanlık Modu Nasıl Etkinleştirebilirsiniz?

Firefox varsayılan kendisine işletim sisteminizin nitelik düzenini izlem eder, fakat direkt kontrolü de elinize alabilirsiniz. Tarayıcının hamburger menüsünü açın ve Ayarlar > Uzantılar ve Temalar'ı seçin. Temalarınızı Yönetin sayfasını ayırmak düşüncesince Temalar'a tıklayın, arkası sıra Koyu kabilinden görmek dilediğiniz temayı seçin.

Daha çok alternatif için, Önerilen Temalar'a gidin ve dilediğiniz rastgele birlikte temada Tema Yükle'ye tıklayın. Mevcut kâffesi Firefox eklentileri ortada kontrol gerçekleştirmek düşüncesince Daha çok eklenti bul'u tıklayın. yahut Firefox Color ile öz temanızı oluşturun'u tıklayıp eklentiyi yükleyerek öz temanızı oluşturun.

Tarayıcınızda Karanlık Modu Nasıl Etkinleştirebilirsiniz?

Uygulamadaki üç noktalı menüyü açıp Ayarlar > Özelleştir'e değişik Android'de temayı ayarlayabilirsiniz. Tema altında, Koyu yahut Cihaz temasını izle'yi seçin. iPhone'lar ve iPad'ler düşüncesince hamburger menüsünü seçin ve Gece Modunu Aç'a dokunun.

Safari'de Karanlık Modu Ayarlamak

Tarayıcınızda Karanlık Modu Nasıl Etkinleştirebilirsiniz?

Safari, hâlâ şişman macOS ışıksız temasını desteklemesine rağmen, öz ışıksız modunu sunmaz. Mac'inizde, işletim sistemini esmerleştirmek düşüncesince Sistem Tercihleri > Genel > Koyu seçeneğine gidin. Bu da Safari'nin menülerini yağız yapacak.

Tarayıcınızda Karanlık Modu Nasıl Etkinleştirebilirsiniz?

Ayrıca, birlikte yazının sadeleştirilmiş birlikte sürümünü sunan Safari'nin Okuyucu Görünümü ayrıcalığı yoluyla yegâne on paralık sayfaları ışıksız moda ayarlayabilirsiniz. Bu ayrıcalığı görmek düşüncesince kıraat etmek dilediğiniz birlikte sayfayı açın; bulunak çubuğundaki aA sembolüne dokunun ve açılır menüden en dip gölgeyi seçin.

Safari başkaca taşınabilir cihazlarda varsayılan cümle temasını kullanır, sonunda tarayıcınızın rengini koyulaştırmak düşüncesince iPhone ve iPad'de ışıksız modu ayarlayabilirsiniz. Ayarlar > Ekran ve Parlaklık > Koyu seçeneğine gidin ve bu seçeneği açıkça pozisyona getirin.

Edge'de Karanlık Modu Ayarlamak

Tarayıcınızda Karanlık Modu Nasıl Etkinleştirebilirsiniz?

Microsoft Edge, Google'ın Chromium tarayıcısını esas alır, fakat Chrome'dan değişik olarak, esasta beledi birlikte ışıksız moda sahiptir. Varsayılan kendisine cümle temasını kullanır, fakat üç noktalı menüyü açıp Ayarlar > Görünüm'e değişik el kitabı kendisine değiştirebilirsiniz. Genel zevahir altında "karanlık" seçeneğini seçin. İsterseniz tarayıcının fevk yemek listesi çubuğunu hâlâ da özelleştirmek düşüncesince birlikte nitelik teması seçin.

Tarayıcınızda Karanlık Modu Nasıl Etkinleştirebilirsiniz?

Bir Android cihazda, tarayıcının altındaki üç noktalı menüye dokunun ve Ayarlar > Görünüm'ü seçin ve Koyu yahut Cihaz (Varsayılan) seçeneğini belirleyin. iPhone yahut iPad düşüncesince ayrımsız üç noktalı menüye dokunun ve Ayarlar'ı açın, arkası sıra Tema kısmına gidin ve temayı değişmek düşüncesince Cihaz yahut Koyu'yu seçin. Tarayıcınızda Karanlık Modu Nasıl Etkinleştirebilirsiniz?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler