USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

T3 Vakfı 5. yılını kutluyor

'Teknoloji geliştiren ortak Türkiye' hedefiyle 2016 senesinde Milli Teknoloji Hamlesi uğrunda önceki adımını atarak 2017 bakımından ehemmiyetli plan ve çalışmalara imza atan Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı), kuruluşunun 5. yılını kutluyor.

T3 Vakfı 5. yılını kutluyor
15-12-2021 15:14

"Teknoloji geliştiren ortak Türkiye" hedefiyle 2016 senesinde Milli Teknoloji Hamlesi amacında evvel adımını atarak 2017 bakımından ehemmiyetli plan ve çalışmalara imza atan Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı), kuruluşunun 5. yılını kutluyor.

T3 Vakfı'ndan meydana getirilen açıklamaya göre, bilgelik ve teknolojiyi camianın gelişigüzel kesimi düşüncesince ulaşılabilir kılmak, gençleri punt eşitliği gözeterek bakmak ve levent boylu vadede Milli Teknoloji Hamlesi'ni ortak firez biçimine bildirmek amacıyla ortak kadro gailesiz müteşebbis ve gailesiz meraklı kabilinden kurulan T3 Vakfı, kuruluşundan buyana geliştirdiği planlar ile geleceğin çelimli Türkiye'sine ulama sağlamaya bitmeme ediyor.

T3 Vakfı kabilinden yaşama geçirilen Deneyap Teknoloji Atölyeleri, 2017 senesinde İstanbul'da başladığı yolculuğuna camianın tamamı kesimlerini müdahale ederek evcil uygulayım bilimi girişiminde punt eşitliğini Türkiye'nin ciharıyek yanına taşımaya bitmeme ediyor.

Milli Teknoloji Hamlesi'nde meşaleyi en önde taşıyacak çoluk çocuk düşüncesince robotik kodlamadan siber güvenliğe, bileşimli zekadan nanoteknolojiye denli 10 değişik branşta ağız ağıza parasız şekilde maruz eğitimlerin birlikte öğrencilerin hem zatî hem de kognitif gelişimlerine ulama sağlanıyor.

Kuruluşunun evvel senesinde terbiye faaliyetlerine süregelen T3 Vakfı, Geleceğin Teknoloji Yıldızları Programı ile Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nde terbiye alarak Türkiye'nin kalkınması düşüncesince Milli Teknoloji Hamlesi'nin sevimsiz enerjisini oluşturacak uygulayım bilimi çoğaltma yetkinliği efdal gailesiz fertleri yetiştiriyor.

2018 senesinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TÜBİTAK iş birliğiyle Deneyap Türkiye Projesi'ni başlatan T3 Vakfı, plan kapsamında bugüne denli 55 değişik ilde Deneyap Teknoloji Atölyesi açtı.

Yetenekli gençlere burs desteği sağlanıyor, uygulayım bilimi girişimcileri destekleniyor

T3 Vakfı kabilinden 2017 senesinde başlatılan Milli Teknoloji Burs Programı ile gelişigüzel terbiye devrinde Türkiye'nin evcil ve ulusal uygulayım bilimi hamlesine ulama sağlamayı hedefleyen çoluk çocuk buluşuyor.

Bu sene Milli Teknoloji Hamlesi'nin mürşit adı rahmetlik Özdemir Bayraktar namına meydana gelen Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı kapsamında Yükselen Yıldız Burs Programı, Eğitmen-Mentor Burs Programı ve Eğitim Desteği Burs Programı iktisap etmek kıl payı 3 değişik dayanaklık etmek programı ile ortaokul, orta tedrisat ve darülfünun düzeyindeki binlerce öğrenciye burs olanağı sağlanıyor.

Burs programları kapsamında meydana gelen hususi terbiye olanakları ile öğrencilerin kişisel, bilimsel nitelikli ve kariyer gelişimlerine de ulama sağlanıyor. Bilim ve uygulayım bilimi sahalarında yetik insanoğlu kapasitesini artırmayı hedefleyen T3 Vakfı, 2017 senesinde yaşama geçirdiği T3 Girişim Merkezi Projesi ile katı baş döndürücü başarıya imza atmaya bitmeme ediyor. Başarılı fikirlerin yaşama geçmesi düşüncesince girişimciliğe müteveccih terbiye programları meydana getiren plan ile gailesiz uygulayım bilimi girişimcileri gelişigüzel bölgede destekleniyor.

Rekorların festivali TEKNOFEST'te geleceğin teşebbüs fikirlerine istikamet veriliyor

Dünyanın en şişman Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'in yürütücü kurumları ortada mevcut T3 Vakfı, 2018 yılından buyana curcuna kapsamında gelişigüzel gözyaşı grubundan insanoğlunun teknolojiye bulunan beğenisini artırırken, ayrımsız sürede mevcud dikkat ve becerilerin Türkiye'nin gelişimine ulama sağlamasına vasıtalık ediyor. Yola çıkmış olduğu günden bugüne camianın tamamında uygulayım bilimi ve bilgelik dair farkındalık oluşturmayı, Türkiye'nin bilgelik ve mühendislik sahalarında yetik insanoğlu kaynağını artırmayı hedefleyen festival, evren çapında rekorlara imza atıyor.

Gençler, TEKNOFEST'e gelişigüzel sene elan ortak tomar dikkat göstermeye bitmeme ediyor. TEKNOFEST kapsamında planlı Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi'nin de yürütücü kurumları ortada mevcut T3 Vakfı, Türkiye'den ve dünyadan geleceğe istikamet sağlayan uygulayım bilimi liderlerini, baş döndürücü uluslu şirketleri ve teşebbüs ekosisteminin tamamı paydaşlarını ortak araya getiriyor.

Türkiye imzasını arsıulusal arenaya taşıyor

Teknoloji dalında planlar yürüteç takımların arsıulusal yarışmalara katılabilmeleri düşüncesince muhtelif destek sunar sağlayıcı T3 Vakfı, 2017 senesinde başlatmış olduğu Milli Takımları Destek Programı kapsamında gelişigüzel sene hızla gelişen teknolojinin özellikli sahalarında uzmanlaşmayı hedefleyen ve plan geliştiren takımların indinde oluyor.

Program kapsamında, plan takımlarına parasız müşavirlik da sunan T3 Vakfı, desteklediği takımların değişik yarışmalarda elde etmiş olduğu değerli icraat yardımıyla arsıulusal arenaya Türkiye imzasını taşıyor.

Gençlerin uygulayım bilimi geliştirilmesi süreçlerini deneyimlemesini sağlayarak 2017 senesinde Milli Teknoloji Buluşmaları Programı'nı başlatan T3 Vakfı, öğrencileri dalında mürşit isimlerle ortak araya getiriyor.

T3 Vakfı'ndan acemi proje

Bilim ve teknolojiyi harmanlayarak geleceğin bina taşları bulunan çocuklarla buluşturmak amacıyla 2021 senesinde T3 Vakfı kabilinden başlatılan Keşif Kampüsü projesi ile evlatların geleceğe evvel adımlarını atmaları sağlanıyor. Atölyelerde bilgelik ve uygulayım bilimi odağında toplumsal becerilerin de desteklendiği değişik temalarda tecrübe ve müşahede yapılarak sorgulama eliyle bilgiye algı olanağı sunulurken, füru dikkat alanlarını keşfediyor.

T3 Vakfı kabilinden oluşturulan ve Türkiye kapsamında ilkin evvel ve orta tedrisat düzeyinde iktisap etmek kıl payı tamamı gözyaşı gruplarını hedefleyen Bilim Üsküdar ise ilmî ve akliyeci ortak öğrenme merkezi şekilde 2018 senesinde faaliyetlerine başladı.

Proje ihya sürecinde parasız müşavirlik desteği maruz ve 2020 senesinde T3 Vakfı öncülüğünde planlı Bilim Türkiye projesi kapsamında Türkiye genelinde planetaryum, işlik ve işporta alanları barındıran bilgelik merkezleriyle bilgelik ve teknolojiyi maşer düşüncesince anlaşılır ve ulaşılır ortak bir duruma bildirmek düşüncesince icraat gerçekleştiriliyor.

Deneyap Kart

T3 Vakfı'nın yardımıyla 2021 senesinde hizmete maruz Deneyap Kart, elektronik programlama ve nesnelerin interneti ile münasebetli konuların altyapısını aktarma etmek ve esas bileşimli zeka uygulamalarını yapmak amacıyla geliştirildi.

Ortaokul ve kimlik ölçüde teknolojiye dikkat duyan her insanoğlunun kullanımına akla yatkın bulunan kart, kullanıcılarına elektronik programlama, nesnelerin interneti (IoT) ve bileşimli zeka sahalarında baş düzeyinden sınai uygulamalara denli gelişigüzel ölçüde plan yapabilme olanağı sunuyor.

Deneyap Kart Elektronik Geliştirme Seti; ayrımsız sürede camiası sayısal devre taşıyacak özerk araçlar, kurnaz şehirler, tarım, sağlık, lojistik, enerji, endüstri kabil teknolojik bölgelerde plan ihya olanağı sağlıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler