USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Savunmanın 5 büküm büyüyen SAHA'sı kapılarını dünyaya açıyor

SAHA EXPO evvel yol düzenlenmiş olduğu 2018’e mucibince 5 kıvrım hâlâ iri bölgede gerçekleştirilecek, 30 ülkeden 600’ün üstünde delege verim ve yeteneklerini sergileyecek.

Savunmanın 5 büküm büyüyen SAHA'sı kapılarını dünyaya açıyor
15-10-2021 11:59
Ankara

Savunma, havacılık, denizcilik ve feza endüstrisinin domestik istihsal potansiyeli, SAHA EXPO 2021 Hibrit Fuarı ile dünyaya açılacak.

Türkiye'nin en şişman sanayi kümesi SAHA İstanbul, SAHA EXPO Savunma ve Havacılık Hibrit Fuarı'nı fiziki yerine 10-13 Kasım'da İstanbul Fuar Merkezi'nde, mevhum yerine 15 Kasım 2021- 15 Şubat 2022 çağında düzenleyecek. 40 bin metrekare bölgede gerçekleştirilecek fuarda, 30 ülkeden 600’ün üstünde delege verim ve kabiliyetlerini sergileyecek. SAHA EXPO, ilk kere düzenlenmiş olduğu 2018’e uyarınca 5 kıvrım elan şişman bölgede yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı kabilinden desteklenen fuara, Avrupa, ABD, Afrika, Orta Doğu, Ukrayna, Rusya, Malezya, Endonezya, Bangladeş ve Hindistan kabilinden semt ve ülkelerden ziyaretçi ve alıntı heyetleri katılacak.

Savunma, deniz, havacılık ve feza sanayisindeki en mütekâmil teknolojilerin sergileneceği fuar, katılımcılarını arsıulusal üreticiler ve toptan ölçekteki verim ve işlev tedarikçileriyle birlikte araya getiriyor. Bu sene 25 binin üstünde ziyaretçi muhtemel fuarda parça, bileşen, ast manzume ve manzume üreten yüzlerce KOBİ, evren çapındaki ortam üreticileriyle buluşacak. KOBİ'lerle domestik ve ecnebi ortam üreticileri ve delegasyonları birlikte araya getirecek fuarda 10 binin üstünde B2B/B2G iş görüşmesi yapılacak.

SAHA EXPO Hibrit 2021, BAYKAR, ASELSAN, TUSAŞ, TEI, ROKETSAN, HAVELSAN, BMC, STM, KALE GROUP, FNSS, TAIS, PRATT&WHITNEY, DOWAKSA, UKRSPECEXPORT, IVCHENKO-PROGRESS ve MOTOR SICH kabilinden evren çapında maruf markaları ağırlayacak.

Start-up firmalarının sunumlarını yapabilecekleri hususi yerlerin da olabileceği fuarda, anlaşmaları mamul planların imza törenleri gerçekleştirilecek.

Fiziki fuarın elden ardından, 15 Kasım'da başlamış olacak mevhum fuarla SAHA EXPO 2021 melez birlikte fuara dönüşecek. Savunma ve havacılık sanayisinde dünyanın önceki 3D melez fuarı olacak SAHA EXPO 2021, 15 Şubat 2022'ye derece ziyaretçileri düşüncesince bariz kalacak. Gerçek fuar deneyimini, mevhum birlikte ortamda ziyaretçilerine yaşatacak SAHA EXPO’ya, 7/24 antre sağlanabilecek ve burada asıl birlikte fuarda yapılabilecek hepsi hizmetlerden faydalanılabilecek.

Yeni verim ve teknolojiler önceki kere sergilenecek

SAHA EXPO Hibrit 2021, ürünlerini ve kabiliyetlerini arsıulusal platforma giymek ve bıkılmayan teşrikimesai imkanlarından feyizlenmek talip gurur ve kurumlar düşüncesince dünyaya oluşturulan bap olacak.

Fuarlarda insansız silahlı ve silahsız iklim aracından helikopter, uçak, zırhlı araç, silah, füze ve mühimmatlara, tahtelbahir ve harp gemilerinin üretiminden tank ve teçhizatlarına, tanıtma aygıt ve ekipmanlarından siber güvenlik, yazılım ve tesisat geliştirilmesine derece enli birlikte yelpazede savunma, havacılık ve feza sektöründe çalışkanlık yayınlayan firmalar, geliştirdikleri en toy sistemleri ve ürünleri SAHA EXPO’da önceki kere sergileyecek.

Sanal fuar da hakikatı aratmayacak

SAHA İstanbul üyesi ve ASELSAN iştiraki BİTES’in geliştirdiği mevhum fuar uygulaması XperEvent ile katılımcılar; mevhum fuarda stantları gezerek, ürünleri ve katalogları inceleyecek, hile muhavvil teknolojilere tuşe fırsatı yakalayacak. Sanal fuarda ziyaretçiler, 7/24 3D mevhum volta yaparak ürünleri görebilecek, delege stantlarını görüşme ederek kataloglarını inceleyebilecek, verim ve şirket videolarını izleyebilecek, şirket yetkilileriyle çevrimiçi geveze edebilecek ve eke paylaşabilecek.

Katılımcılar, ayrımlı ülkelerden yüzlerce alıntı bütünüyle mevhum ortamda B2B/B2G görüşmeler yapabilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler