USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Sanal ihtisas tedavilerdeki hataları azaltmayı hedefliyor

Tedavi yahut operasyonların önce seferinde akıllıcasına halde uygulanabilmesi düşüncesince üstünde mevhum deneylerin yapılabileceği mevhum ortak ihtisas oluşturulduğu bildirildi.

Sanal ihtisas tedavilerdeki hataları azaltmayı hedefliyor
29-09-2021 11:35
İstanbul

3D mevhum ortamlar sunan yazılım firması Dassault Systèmes'in Yaşam Bilimleri ve Sağlık Sektörü Başkan Yardımcısı Claire Biot, firmanın Yaşayan Kalp projesi ile ilişik namına "Gerçek cihaz, otama veya operasyonların evvel seferinde akilane biçimde uygulanabilmesi düşüncesince üstünde mevhum deneylerin yapılabileceği mevhum hissedar önsezi oluşturuluyor." dedi.

Biot, firmanın geliştirdiği mevhum Yaşayan Kalp (Living Heart) projesi ile ilişik AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Projenin müşareket personellerinden Steven Levine'nin önsezi hastalığı bulunan kızının problemine hal namına bu projeyi geliştirdiğini kail Biot, "Bu projenin ehemmiyetli hissedar adımı olarak, 2015 senesinde ABD Birleşik Devletleri Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) ile ilkin önsezi hastalıklarının tedavisinde geçer önsezi nakız elektrotları ve öbür kardiyovasküler cihazların ameliyatla uygulanması, aklık yerleştirilmesi ve başarım sağlaması düşüncesince imtihan paradigmalarının geliştirilmesini hedefleyen ilkokul salname hissedar kuma araştırı anlaşması imzaladık. FDA ile yaptığımız bu iş birliği, ayarlama onayları şimdi aceleci alınabilen yenilikçi verim tasarımları geliştirerek tıbbi alet inovasyonunu motivasyon kılmak neredeyse benzeyen sürede ilkokul sene şimdi uzatıldı." niteleyerek konuştu.

Şu anda evren çapında akademi, uran ve klinik yürütüm dallarından projeye katkıda mevcut unsur firmaların sayısının 140'ı aşmış vaziyette olduğuna yer veren Biot, şunları söyledi: "Testler düşüncesince rastgele birinin önsezi simülatörüne erişimi var; bu da kütle pınar kullanması kanalıyla programın hızlandırılmasını sağlıyor. Ayrıca araştırmacılar inovasyonu motivasyon ederken parasız güvenilirliğini artıracak ve maliyetleri düşürecek tıbbi cihazların icazet periyodunu kamçılamak neredeyse da ABD'deki Tıbbi Cihaz İnovasyon Konsorsiyumu (MDIC) ve Avrupa’daki Avicenna Alliance ile teşrikimesai yapıyor.

Yaşayan Kalp Projesi, 2015 senesinde dünyanın evvel ticari, eksiksiz, yalıtım tahrikli 3 boyutlu insanoğlu kalbi simülatörünü çecik sundu. Ertesi yıl, modelimiz atan hissedar kalpteki dem akışının simülasyonunu gerçekleştirdi. 2017 senesinde proje, Yaşayan Kalp’i kaygı platformu üstünden kullanıma sundu. 2018 senesinde ise, Yaşayan Kalp ile Dassault Systèmes’in dirim bilimsel göze seviyesinde manken tekvin kabiliyetleri hissedar araya getirilerek, biçimli olmayan önsezi ritimlerine illet olabilecek ilaçların güvenilirliğinin belirlenmesinde kullanıldı. Geldiğimiz noktada, bundan böyle kalbin değişik katmanlarını ve kısımlarını kaldırıp akıntı ettirmenin yanı esna tıbbi alet önerge üzere türlü tebeddülat yapmanızı sağlayıcı hissedar manken de mevcut."

"Üzerinde mevhum deneylerin yapılabileceği mevhum hissedar önsezi oluşturuluyor"

Biot, Yaşayan Kalp Projesi'nin sonuncu amacının mevhum ikizlerin öbür endüstrilerde sağlamış olduğu dönüşümün esenlik hizmetlerine de taşınabileceğini belirtmek olduğuna değinerek, "Projede arazi düzlük kardiyovasküler uzmanlar toplumu ise bu düşünceyi, mıhlı veya parasız haldeki hissedar bireyi yahut insanoğlu topluluğunu anabolizma edebilecek hissedar insanoğlu kalbinin şümullü hissedar elektronik beyin öğrence modelini 3DEXPERIENCE platformunda nesir ederek yaşama geçiriyor.

Bu sayede 3DEXPERIENCE platformu değişik türde cihazları ve ilaçları imtihan etmek, hissedar parasız düşüncesince stabil namına akilane tedaviyi yakalamak veya doğacak evlat biyomedikal mühendisleri ve beraberce tababet uzmanlarını değişik yöntemlerle ne çalışabilecekleri dair terbiye kılmak düşüncesince kullanılabiliyor. Yani esas cihaz, otama veya operasyonların evvel seferinde akilane biçimde uygulanabilmesi düşüncesince üstünde mevhum deneylerin yapılabileceği mevhum hissedar önsezi oluşturuluyor." ifadelerini kullandı.

Riskli cerrahi yöntemlerin fiziki kalpte denenmeden evvela imtihan edileceği hissedar sistem

Bu projeyle esenlik hizmetlerindeki dönüşümü etkinleştirmek ve hızlandırmanın, 3DEXPERIENCE deneyi sağladıkları Yaşam Bilimleri ve Sağlık alanı vizyonlarının merkezinde arazi aldığına yer veren Biot, laflarını şu biçimde sürdürdü:

"Yıllar içinde yüz kere üreticilere ürünlerini tasvir ve çoğaltma yöntemlerini değiştirip topu topu ihya ve imalat yöntemlerini baştan düşünmeleri düşüncesince müzakere görevlisi olduk. Şimdi de ‘sağlıkta dönüşüm’ tarihi ve sürdürülebilir inovasyon düşüncesince 3DEXPERIENCE platformumuz kanalıyla bu dönüşümü piyasaya getirebilme olanağına sahibiz. Amacımız her insanın muhtemel mıhlı hayat süresini hesaplı ve sürdürülebilir hissedar biçimde artırmak.

Bir doktorun çabucak hissedar mevhum realite gözlüğü takarak, hastayı otama etmeden evvela kalbinde neler bulunduğunu görebileceği hissedar doğacak görüntü edin. Tıp öğrencilerinin hissedar yetişek hastanesinde katiyen göremeyecekleri eşsiz belirtiler sergileyen mevhum hastalar üstünde tatbikat yapabilecekleri hissedar program. Yeni ilaçların ve riskli dünkü cerrahi tekniklerin fiziki hissedar önsezi üstünde denenmeden evvela mevhum namına gene gene imtihan edilebildiği ve bu sayede operasyonlar esnasında ahiret yolculuğu riskinin azaltıldığı hissedar önsezi düşünün. Yaşayan Kalp projesi, bunun muhtemel bulunduğunun kanıtlarından çabucak biri. Beyin ve akciğer üzere öbür organlar ve sistemler düşüncesince de topluluklar oluşturuldu ve benzeri biçimde esas dünyayı iyileştirmeye müzakere görevlisi edinmek düşüncesince mevhum dünyanın topu topu enerjisini 3DEXPERIENCE platformunu kullanarak yaşama geçirecek canlı insanoğlu simülasyonları geliştirmeye bitmeme ediliyor."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler