USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Pixel 7 selfie kamerasıyla iddialı

Gelen sonuç kaçak layıkıyla Google Pixel 7’nin selfie kamerasıyla enikonu iddialı bulunduğunu gösterdi.

Pixel 7 selfie kamerasıyla iddialı
02-07-2022 11:02
Pixel 7 selfie kamerasıyla iddialı Pixel 7 selfie kamerasıyla iddialı Gelen sonuç kaçak uyarınca Google Pixel 7’nin selfie kamerasıyla enine boyuna iddialı bulunduğunu gösterdi. 02.07.2022 10:45

A A Abone ol Google News'de Paylaş FlipBoard'da Paylaş Haber bitmeme ediyor Haberin devamı Haber bitmeme ediyor Haberin devamı

Google Camera uygulamasının 8.5 versiyonu yayınlandı. Yayınlanan bu toy versiyonun APK’sında toprak meydan verileri inceleyici ortak yazılımcı, Google Pixel 7 ile irtibatlı bulunduğu melhuz enteresan ortak detaya emsal geldi.

APK Insight başlığıyla paylaşılan bu bilgilere uyarınca hem Pixel 7 tıpkı zamanda Pixel 7 Pro selfie kamerasında toy lensler kullanılacak bulunan ve bu toy lensler telefonun selife kamerasıyla 4K videoteyp çekmesine imkân sağlayacak. Bildiğiniz üzere Pixel 6’da bu özgülük bulunmuyordu. Sadece Pixel 6 Pro selfie kamerasıyla 4K videoteyp çekebiliyordu.

4K videoteyp kaydedebilen telefonlar sonuç devirde karşımıza çıkıyor olsa da selfie kamerasında bu ayrıcalığı sunan çokbilmiş telefonların sayısı enine boyuna az. Bu nedenden dolayı Google Pixel 7, 4K videoteyp çekebilen selfie kamerasıyla piyasadaki en güzel selfie kameralarından birisi olmaya aday.

Öte taraftan bire ortak APK sebebiyle Pixel Tablet için da toy ortak ayrıntı ortaya çıktı. Burada toprak meydan bilgilere uyarınca Google’ın toy tabletinde hemen ortak geri kamera olacak. Üstelik bu kamerada 4K derç yahut slow-motion üzere Pixel telefonlarda bulunan katı aşırı özgülük de olmayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler