USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Oyun endüstrisinde 2023 tahminleri: Gelecek senenin alışkanlıkları neler

Oyun endüstrisi, 1970'lerde evvel aldatmaca konsolunun çıkmasından buyana ehemmiyetli seviyede gelişti.

Oyun endüstrisinde 2023 tahminleri: Gelecek senenin alışkanlıkları neler
29-12-2022 12:05

Dünya çapında milyarlarca dolarlık müşterek sektöre ehil bulunan hile sektörü, oyunseverlere nazirsiz deneyimler yaşatıyor. Türkiye'nin uygulayım bilimi markası Casper'ın çelim ve başarım bilgisayarı Excalibur da herhangi müşterek güzeşte devir büyüyen ve meydana getirilen müşterek alışveriş araştırmasına layıkıyla kıymeti 300 bilyon doların üzerinde bulunan hile endüstrisinde 2023 yılına kaşe vuracak 6 trendi sıraladı.

Dünya çapında 300 bilyon dolarlık alışveriş payına ehil hile endüstrisi büyümeye ve gelişmeye akıbet momentum bitmeme ederken bu büyüme, bilgisayar, hareketli cihazlar ve hile konsolları üzere ayrımlı nice platformda toprak düzlük oyunların gelişmesine ulama sağlıyor. Gelecek çağda kaygı tabanlı hile pazarının genişlemesinden e-spor'un aşırı elan pop bir vaziyete gelmesine, saklı yazı paraların hile sektörüne bulunan etkisinden, çelimli donanımlara ehil bilgisayarların yeğleme edilmesine genişliğinde 2023'e kaşe vuracak akımları Casper'ın çelim ve başarım bilgisayarı Excalibur sıraladı.

1. Bulut hile pazarı genişleyecek. Bulut hile pazarı herhangi müşterek güzeşte sene alışveriş payını artırmaya bitmeme ediyor. Video oyunlarını ırak sunucularda işveren ve bunları direkt müşterek kullanıcının aletine yönlendiren kaygı tabanlı oyunlar, direkt domestik müşterek hile sistemine haşiv ihtiyacını ortadan kaldırdığı düşüncesince oyunseverlerin derin nazarıitibar gösterdiği alanlardan müşterek tanesi. Önde mevrut uz iletişim şirketleri ile hile geliştiricilerinin 5G teknolojisine icra ettiği envestisman ve bu alandaki gelişmelerle baş başa kaygı tabanlı oyunların, hile sektöründe doğacak yılların en ehemmiyetli trendlerinden müşterek tanesi olması bekleniyor.

2. Mobil oyunlar gaming sektörüne kaşe vuracak. Mobil oyunlar hem konsol bununla ortak elektronik beyin oyunlarını geride bırakarak evren çapında en aşırı yeğleme edilen hile türü. Hemen her insanın müşterek kurnaz telefona ehil bulunduğu varsayıldığında hareketli oyunların erişilebilir olması, popülaritesinin anne sebeplerinden müşterek tanesi. Mobil oyunlara müteveccih kalan arzu AR, VR, kaygı tabanlı oyunlar ve 5G üzere muhtelif teknolojik gelişmeler, doğacak çağda hareketli oyunlara bulunan ilginin artacağını yayınlayan en ehemmiyetli parametreler.

3. Kripto paraların hile dünyasındaki noktayı artacak. Kripto nukut günümüzün en pop kavramlarından biri ve herhangi müşterek güzeşte devir tesiri büyümeye bitmeme ediyor. Bu mevhum nukut elbette ki hile sektörüne de antre yapmış oldu ve bundan böyle oyunlardaki mevhum ürünleri satın kabul etmek düşüncesince bu nukut kullanılabiliyor. Gelecek çağda hile endüstrisi, ifa tevsi eliyle dünkü aktörleri ve dünkü dirimsel akışlarını hedeflediğinden, saklı yazı dünyalık kullanımının hile sektöründe dengeli müşterek artma göstermesi bekleniyor.

4. Güçlü donanımlara ehil cihazların alternatif tasarımla buluşmuş bulunduğu bilgisayarlar yeğleme edilecek. Oyun sahasının amiral gemisi elbette ki çelimli görüntülük kartları ve çelimli işlemcilerle donatılmış gaming bilgisayarlar. Yeni oyunların akıbet etap çelimli donanımlara ihtiyaç duymasıyla baş başa hile bilgisayarları burada aşırı ehemmiyetli müşterek noktada konumlanıyor. Fakat kullanıcılar, müşterek hile bilgisayarından hemen faziletkâr başarım beklemiyor. Güçlü donanımlara ehil cihazların, alternatif tasarımlarla buluşmuş bulunduğu bilgisayarları kullanıcılar elan aşırı yeğleme etmeye başladı. Gelecek çağda de oyunseverlerin en ehemmiyetli talebinin hem faik teknolojiye bununla ortak trend tasarımlara ehil hile bilgisayarları olabileceği öngörülüyor.

5. Sanal hakikat teknolojisi en dinamo hile deneyimini yaşatacak. Oyun severlere nazirsiz deneyimler yaşatan gaming aksesuarlarının herhangi müşterek güzeşte devir önemi artıyor. Her şeyin asıl üzere göründüğü, elektronik beyin kabilinden açılan mevhum ortamlarda hile oynamanın beğenisine vasıl oyunseverlerin müşterek numaralı tercihi bulunan mevhum hakikat yahut ezcümle VR, akıbet yılların en trend gelişmelerinden müşterek tanesi. Oyunseverler, VR oyunları yüz kere el bitiriyor ve en dinamo oyunu deneyimini yaşadıklarını belirtiyor. 2023 senesinde da VR tabanlı oyunlara ilginin artarak çoğalması ve dünkü çıkma teknolojik cihazların da bu doğrultuda şekilleneceği tahmin ediliyor.

6. E-spor elan da pop bir vaziyete gelecek. E-sporun akıbet dönemlerdeki yükselişinin, oyuncuların bu aşırı oyunculu platformlardaki toplumsal etkileşiminden kaynaklandığı söylenebilir. Oyun endüstrisinin basar açısını ağız ağıza muhavvil e-spor endüstrisinin, meydana getirilen müşterek araştırmaya layıkıyla 2025 yılına genişliğinde 1,87 bilyon dolara kavuşması beklenirken teknolojik gelişmelerin de e-spor pazarının büyüme göstermesine katkıda bulunacak nice gelişimin önünü açması bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler