USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Ödüllü FIFA 21 Turnuvasında ön elemeler tamamlandı

Oynayan herkesi görüntülük başına kilitleyici ayak topu oyunu FIFA 21 özelinde meydana gelen Excalibur FIFA 21 Turnuvası'nın ön elemeleri gerçekleşti. Casper ve Intel'in futbolseverler düşüncesince kolektif düzenlemiş olduğu turnuvaya 500'e DOĞRU insan paydaşlık sağlarken, f

Ödüllü FIFA 21 Turnuvasında ön elemeler tamamlandı
01-10-2021 11:20

Farklı skorlarla ve ya sonuç bugün golleriyle sonuçlanan, herhangi ortak maçında değişik ortak 90 dakikanın izleyicileri karşıladığı Excalibur FIFA 21 Turnuvası'nın ön elemeleri bitti. Casper ve Intel'in FIFA severler düşüncesince düzenlemiş olduğu ve ortak bakıma söylence aldatmaca FIFA 21'e veda niteliğini haiz turnuvanın ön elemeleri 500'e DOĞRU bireyin ibik kırana sabık mücadeleleriyle tamamlandı. “Bu Heyecana Ortak Ol!” mottosu ile duyurulan Excalibur FIFA 21 Turnuvası'nda gözler demin 3 Ekim'de gerçekleşecek ve Twitch'de enerjik yayınlanacak Büyük Final'de. Şampiyonun Excalibur G900 kazanacağı, dereceye girenlere aktör aksesuarlarının bağış edileceği ve izleyicileri de türlü sürprizlerin beklediği finalde, Twitch ve espor dünyasının adlı sanlı adları de toprak alacak.

Her karşılaşma ortak bitiş havasında oynandı
FIFA severlerin heyecanla beklediği, Excalibur FIFA 21 Turnuvası'nın ön elemelerinde ağır kapışmalara kanıt olundu. Her maçının birer bitiş havasında geçmiş olduğu ve kazananların ismini 3 Ekim'de gerçekleşecek finallere taşımış olduğu turnuvada, coşku ortak an olsun eksilmedi. 500'e DOĞRU bireyin dip katılımıyla ortak tane karşılaşma üstünden gerçekleşen ön elemelerde finallere kalanlar ise Berk 'JW-Raxy1337' Can, Karahan "karahan8" Özçelik, İzzet 'JATCADY' Artut, Caner ' Canerckrk ' Çıkrık oldu. Çalışmalarını, koordinasyonlarını ve kabiliyetlerini görsel ortak ziyafet eşliğinde ön elemelerde sunabilen finalistlerin, bitiş maçları ise Twitch'den enerjik yayınlanacak.

Şampiyon 3 Ekim'de muhtemelen oluyor
Nefeslerin bu el şampiyona düşüncesince tutulacağı bitiş savaşı 3 Ekim'de gerçekleşecek. Takımlar geçmiş çeyrek bitiş ve nısıf bitiş düşüncesince ortak tane karşılaşma üstünden 90 dakikalık mücadeleye girerken, türlü hediyelerle ödüllendirilecek sporcuları finalde gözleyen şişman ihsanıhümayun ise Excalibur G900 Gaming Laptop olacak. meşhur yayımcı Mete "Eastergamers" Özbey, FIFA severlerin yakından tanımış olduğu Ege Arseven ve Tuna Yurdakul'u anonsör ve çözümleme koltuklarında görebileceğimiz finaller Twitch'den enerjik yayınlanacak. Ayrıca bitiş müsabakalarına çıkan oyuncular Ege Arseven ve Mete “Eastergamers” Özbey'in beraberinde Fenerbahçe Espor'dan Mert Güven, Galatasaray Espor'dan Berk Taşçı ile oynama şansı da yakalayacaklar.

FIFA severler, Casper ve Intel'in FIFA 21'e veda durumunda gerçekleştireceği sezonun en şişman turnuvalarından Excalibur FIFA 21 Turnuvası'nın bitiş müsabakalarını https://www.twitch.tv/egearseven Twitch kanalı üstünden strateji edebilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler