USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Mars'ta Hayat Dizisi – 3: Metaverse'de Yaşayacağız

Şu anne derece nice obje yazdık da... Kızıl Gezegen'de enformasyon elbette olacak?

Mars'ta Hayat Dizisi – 3: Metaverse'de Yaşayacağız
03-11-2021 10:53

Şu anne denli nice bilinçlilik yazdık da... Kızıl Gezegen'de haberleşme kuşkusuz olacak?

Olmazsa olmazlarımızdan ortak öbür ilke da iletişimdir. Birbirimizle haberleşmek, konuşmak, olup bitenleri izlemek, Instagram'da emektar kız/erkek arkadaşımızın adına sonsuz beslemek kabilinden nice mevzuda iletişimi kullanıyoruz. Bu mevzuda da gene alışkanlıklarımıza bitmeme edeceğiz fakat haberleşme araçlarımız doğal değişecek. Çok uzaklara değerlendirmek istemiyorum. Sadece yirmi sene ilkin evimize bağlattığımız çakılı telefon hattını hatırlıyorum. 213 ile başlamış olan numarası vardı ve kullanmış olduğumuz taşıt çevirmeli telefon idi.

Mars'ta Hayat Dizisi – 3: Metaverse'de YaşayacağızMars ara bulucu Azim'in çekmiş bulunduğu ortak görüntü.

Telefon rehberimiz vardı ve birine iktiran etmek düşüncesince dakikalarca telefonun başlangıcında beklediğimiz oluyordu. 2007 senesinde evvel çokbilmiş telefon tanıtıldı, 3G servisi sunulduğunda bir tanesi ile görüntülü konuşmanın ayrıcalığını yaşadık. Gördüğünüz kabilinden haberleşme araçlarımız çabucak tercih ettiğimiz nesneler ile değil ayrımsız vakitte omuzdaşlık ilişkilerimizde de acemi kapılar açtı. Facebook, Twitter, Instagram kabilinden içtimai komünikasyon araçları uygulamaları hayatlarımızı ve alışkanlıklarımızı değiştirdi. Bütün bu tadilat baş döndürücü endamsız vakitte gerçekleşti ve gerçekleşmeye de bitmeme etmektedir. Hiç nikbet etmeyin, Kızıl'da da ayrımsız gestalt bahis konusu olacaktır. Biraz farklılaşarak doğal ki.

Ben burada internete kilitlenmek istiyorum. Öncelikle internete erişimimiz Kızıl'da baş döndürücü ayrımlı boyutlara ulaşacaktır. İnsanlar elan baş döndürücü vakitlerini Metaverse'de geçireceklerini düşünüyorum. Daha baş döndürücü bilinen olacağız ve Metaverse'de elan baş döndürücü yaşayacağız. Arkadaşlık ve iş ilişkilerinin de bu zeminde gerçekleşeceğini ve gelişeceğine inanıyorum.

İnternete bağlanmada kullanacağımız aygıtlar ve nesneler elan baş döndürücü kolaylaşacaktır. Kripto dünyalık ve NFT'ler makbul olacaktır. Cüzdan, anahtarlık kabilinden ciddiyet mucit nesneleri kullanmayacağız ve elan baş döndürücü basitleşeceğiz. Kablolu yayınlar, radyolar, göstergeç kanalları gün olacaktır.

Kısacası genel ağ herhangi ortak şeyin yaratıldığı, geliştiği ve çözümlendiği arazi olacaktır.

KIZIL'DA İŞ İMKANLARI

Kızıl Gezegen'de oluşacak iş imkanlarını şu anda saymamız beklenen değildir. Neden biliyor musunuz? O denli baş döndürücü iş olanağı olacak ki hayrete düşeceğiz. Ancak iş olanakları Dünya'da bulunduğu kabilinden Kızıl'da da devir geçtikçe değerleşecek ve gene devir geçtikçe kıymetini kaybedecektir.

Mars'ta Hayat Dizisi – 3: Metaverse'de YaşayacağızMars'taki mantardan ev.

Sanayi Devrimi evveliyat oluşum tezgahı enikonu pop ve dünyalık kazandıran mesleklerden birisiydi. Sanayi Devrimi gerçekleştiğinde oluşum tezgahının yerini makineler aldı ve iş alanları çoğaldı. İşçiler düşüncesince acemi ortaya çıkan ortak iş kolu "İş Kaybetme" korkusuna dönüşebilir fakat getirilerini düşündüğümüzde bulut yerini öğrenmeye bırakabilir. Örneğin, uran kuruluşlarında, başta makine üreticilerinde, ortak tane esna biçiminde kurgu hattı bulunur. Bu kurgu hattında üretilecek arabanın en önemsiz parçası ile başlanır ve taşıt banttan inene denli üretimi yapılır. Hepsi ortak tane ortak ayrıca gerçekleştirilir ve bu ayrıca kırılan robotlar çalışmaktadır. Robotlar mevcut niteleyerek insanoğlu işlerini kaybettiler mi? Hayır. Robotların ortaya çıkmasıyla acemi iş alanları doğdu. Robot operatörlüğü, eşme robotu operatörlüğü kabilinden iş alanları şu anda mevcut. Ayrıca, robotların mevkut bakımını gerçekleştirmek düşüncesince iş ilanları verici yüzlerce şeriklik mevcut. İş yenilgi korkusu acemi iş alanları ve öğrenme alanları yarattı. Bu hali Kızıl'da da göreceğiz.

Daha ilkin dirim kurulmamış ortak gezegeni sıfırdan nesir etmenin katlanılamaz coşkusunu dört başı mamur manzume grupları kıvançla karşılayacaktır. Özellikle, hafriyat operatörlüğü, donanım dizaynı kabilinden işlere, başlangıçta, baş döndürücü ortak tomar gerekseme duyulacaktır. Aynı vakitte biyologlar, kimyagerler ve fizikçilere de gerekseme duyulacaktır. Biyologların araştırı alanları o denli baş döndürücü gelişecektir ki şu anda bildiklerimizin ilişkin eklenecek olanları imgeleme edemiyorum. Keza kimyagerler ve fizikçiler düşüncesince de ayrımsız hali paylaşmam gerekmektedir.

SON SÖZ

Kızıl Gezegen, yüzyıllardır insanlığın dikkatini çekmiştir. Bu bağlamda, herhangi ortak sabık devir Kızıl kendince acemi bilgiler edinmekteyiz. Ben, bu detayları kullanarak ortak doğacak görüntü etmeye çalıştım. Burada sizlerle paylaştığım kâffesi makaleleri birer görüntü unsuru yerine görebilirsiniz. Ancak unutmamalıyız ki Jules Verne, Ay'a Yolculuk kitabında üç bireyin Ay'a gittiğini görüntü etmiş ve kitabını 1865 senesinde yayınlamıştır. Apollo 11 gök aracında da üç gök adamı fariza yapmış, 1969 senesinde Ay'a inmiştir. Jules Verne'nin görüntü ettiği gerçekleşmedi doğal Apollo 11'in Ay'a inişi. Ancak o ortak görüntü kurdu ve bu görüntü gerçekleşti.

Ben inanıyorum gelişen gök alanı bugün, şahsi müteşebbislerle baş başa baş döndürücü elan endamsız müddette Kızıl'a ulaşacaktır. İnsanoğlu, Kızıl'a vardığında ise uygarlığı ihdas etmek düşüncesince beniz sene beklemeyecektir.

2069 senesinde Kızıl'da dirim ihdas imgesel gerçekleşecektir.

BİTTİ.

Mars'ta Hayat Dizisi – 3: Metaverse'de Yaşayacağız

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler