USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

'Karabük Bilim Şenliği; Emeğin Başkent Bilimle Buluşuyor' etkinliği sona erdi

4007 TÜBİTAK Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında planlı 'Karabük Bilim Şenliği; Emeğin Başkent Bilimle Buluşuyor' etkinliği akıbet buldu.

'Karabük Bilim Şenliği; Emeğin Başkent Bilimle Buluşuyor' etkinliği sona erdi
09-10-2021 20:03

4007 TÜBİTAK Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında planlı "Karabük Bilim Şenliği; Emeğin Başkent Bilimle Buluşuyor" etkinliği akıbet buldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde hazırlanmakta olan aktiflik kapsamında öğrenmeye istekli, araştırman ve şuurlu bireylerin yetişmesine yardım sağlanması hedeflendi.

Şenlik kapsamında 3 güneş süresince 98 işlik çalışması, 3 konferans, 1 işporta ile ilmî gösteriler, 3D dizayn ve artırılmış asıl uygulamaları, içtimai ve beşeri bilime müteallik örneklerden oluşan etkinlikler gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, icra ettiği açıklamada, şenlikte baş döndürücü şişman himmet bulunduğunu ve bunun baş döndürücü dobra ortak halde yansıdığını söyledi.

Öğrencilerin bilimle buluşmasının kendileri düşüncesince baş döndürücü altın bulunduğunu tamlayan Akbaş, "Bunu da en elleme halde gerçekleştirdik. Katılımcılarımızın hepsi kıvançlı ve bahtiyar oldular. Bizler de baştan sona beraberce bu mutluluğu yaşıyoruz. Bilim şenliğimiz amacına ulaşmıştır." dedi.  Karabük Bilim Şenliği; Emeğin Başkent Bilimle Buluşuyor etkinliği sona erdi  Karabük Bilim Şenliği; Emeğin Başkent Bilimle Buluşuyor etkinliği sona erdi  Karabük Bilim Şenliği; Emeğin Başkent Bilimle Buluşuyor etkinliği sona erdi  Karabük Bilim Şenliği; Emeğin Başkent Bilimle Buluşuyor etkinliği sona erdi  Karabük Bilim Şenliği; Emeğin Başkent Bilimle Buluşuyor etkinliği sona erdi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler