USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Huawei, Avrupa bölgesindeki inovasyon odaklı çalışmalarını Viyana'da duyurdu

'Huawei Avrupa İnovasyon Günü'nde firmanın Avrupa'da meydana getirdiği yatırımlar ve toptan istinas ile uğraş kapsamında geliştirilen teknolojiler konuşuldu.

Huawei, Avrupa bölgesindeki inovasyon odaklı çalışmalarını Viyana'da duyurdu
28-10-2021 09:59

"Huawei Avrupa İnovasyon Günü"nde firmanın Avrupa'da meydana getirdiği yatırımlar ve global istinas ile savaş kapsamında geliştirilen teknolojiler konuşuldu.

Huawei'in herhangi ortak sene planlı ehemmiyetli etkinliklerinden birisi bulunan "Avrupa İnovasyon Günü" bu sene Viyana'da gerçekleştirildi. Etkinlikte, çevrenin teknolojiyle korunması, sayısal ekonomideki yenilikler ve körpe yeteneklerin eğitimi neredeyse madde başlıkları sürdürülebilirlik ekseninde ele alındı. "Sürdürülebilir ortak Avrupa düşüncesince inovasyon" temasıyla meydana gelen etkinlik, bilgelik teknolojileri (BT) piyasası temsilcileri, bilimsel niteliği bulunan kurumlar, iletişim araçları kuruluşları ve amme müesseselerinin temsilcilerini ortak araya getirdi.

Etkinliğin açım konuşmasını eden emektar Avusturya Cumhurbaşkanı Heinz Fischer, "Huawei'in Avusturya'ya yenilikçilik ve yeşil analizör ilişkin henüz çok yardım yapmasını umuyorum. Barışçıl, kandırıcı ve elleme ortak Avusturya ve Avrupa düşüncesince beraberce güç gösterelim." dedi.

Huawei Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Catherine Chen ise böylesine ehemmiyetli ortak etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mevki duyduklarını anlatım etti. Chen, "Avrupa ile arkadaşlığımız ve elleme ilişkilerimiz 20 senedir bitmeme ediyor. Bu beraberlik bundan sonra millî sınırları aştı ve beraberce savaş ettiğimiz herhangi ortak devirde güçlenerek, aramızda hususi ortak kelep oluşturdu. Bu müddet süresince kendimizi "Avrupa'da, Avrupa için" mevcut olmaya ve topu topu çelimli yönlerimizle Avrupa'ya katkıda bulunmaya adadık. Huawei, gelecekte de Avrupa'da sayısal ekosistemin en ehemmiyetli paydaşlarından birisi olacaktır. İş ortaklarımızla beraberce çevreci teknolojiler dalında çalışırken, henüz sürdürülebilir ortak Avrupa düşüncesince inovasyon odaklı emekleri desteklemeye bitmeme edeceğiz." sanarak konuştu.

Atıl haldeki telefonlar tabiatı gözlemlemede kullanılıyor

Huawei, Avrupa İnovasyon Günü'nde, eğitim, ekoloji, esenlik ve hareket alanlarını havi global hareket programı TECH4ALL'ın gündeş plan ve faaliyetlerini de paylaştı. Atıl durumundaki çokbilmiş telefonları ve sentetik zeka teknolojisini kullanarak Amazon rahmet ormanlarındaki hareketleri muntazır "Rainforest Connection" da müdahale peyda geçirmek neredeyse nice TECH4ALL girişimi katılımcılarla paylaşıldı. Huawei ayrıca, Viyana Üniversitesi ile Neusiedl Gölü'ndeki ortak araştırı projesi düşüncesince iş donanmasına gitti. Yine TECH4ALL girişimi kapsamında, "Guardian" namına bilinen proje, memleket değişikliğinin dirim bilimsel gam üstündeki etkilerini aramak ve toy mekân siper önlemleri yetiştirmek düşüncesince Huawei'in çokbilmiş yazılım sistemlerini kullanacak.

Dijital ortak Avrupa düşüncesince 5G odaklı yenilikler

Son 20 yılda Avrupa pazarında dijitalleşmenin ehemmiyetli ortak destekçisi bulunan Huawei, etkinlikte değişik sektörlerde dayanak noktası verdiği dijitalleştirme çalışmalarını paylaştı. Viyana'daki hastanelerde kullanılmak neredeyse 5G bağlantısı ile etkin robotlar, insansız memleket araçları ve 5G teknolojisi desteği ile yaşama geçecek Linz Akıllı Tarım Projesi ve Macaristan'da toprak düzlük Avrupa'nın önce mükemmel irtibatlı çokbilmiş limanı bu projelerden bazılarıydı.

Genç yeteneklerin eğitimine 35 milyon ekü yatırım

Etkinlikte firmanın terbiye dalında icra ettikleri desteklere müteallik bilgiler de paylaşıldı. Huawei Orta ve Doğu Avrupa ve Kuzey Avrupa Bölge Başkanı Phillip Gan, firmanın Avrupa özelindeki terbiye yatırımlarına aksan yaptı. Dijital Avrupa'nın nitelikli iş gücüne cemaat olması icap ettiğinin altını çizen Gan, "Şirketler ve üniversiteler arasındaki iş birliği, bu iş enerjisini istihsal geçirmek düşüncesince sonuç aşama önemli. Bu çeşit iş birlikleri bilimin ve hızla gelişen teknolojinin ilerlemesine yarar sağlarken sektörlerin gelişimini de destekler. Huawei, sonuç 10 yılda Gelecek İçin Tohumlar neredeyse terbiye programları marifetiyle Avrupa'da 30 binden çok BT profesyonelinin eğitimine yardım sağladı. Önümüzdeki 5 sene zarfında körpe yeteneklerin eğitimi düşüncesince kestirmece 35 milyon ekü envestisman yapacağız. Bu izlence 500 bin insana yarar sağlayacak." halinde konuştu.

Huawei başkaca Gelecek İçin Tohumlar burs programını da açıkladı. Şirket, izlence çerçevesinde 2,5 milyon ekü envestisman yapmayı üstlenme etti. Huawei Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Radoslaw Kedzia, plan kapsamında Avrupa'nın en elleme üniversiteleriyle iş donanmasına gideceklerini söyledi.

Huawei Mobil Servisleri inovasyonla gelişiyor

Huawei Mobil Servisleri (HMS) ekosistemi, sonuç biraz ayda dünyanın en iri üçüncü hareketli ekosistemi halini aldı ve 5,1 milyon infaz geliştiricinin evren çapında 730 milyondan çok çalışkan kullanıcıyla bağlanak kurmasına etüt görevlisi oldu.

Etkinlikte HMS'ye müteallik detaylar sağlayan Huawei Mobil Servisleri Avrupa Başkan Yardımcısı Dr. Jaime Gonzalo, aktiflik çerçevesinde, körpe geliştiricilere sundukları toy dayanak noktası programını paylaştı. Gonzalo, 2021 yılının 3. çeyreğinin böylecene AppGallery'de salname bazda yüzdelik 81 artışla, 173 binden çok HMS tabanlı uygulamanın toprak aldığını söyledi.

Akıllı ve yenilikçi sayısal deneyimlerle beraberce sayısal zekanın geleceğini icat geçirmek düşüncesince 200'den çok memleket ve bölgeden 4 bin kadro ortada koyu ortak rekabete oyunluk bulunan Huawei HMS Uygulamaları İnovasyon Yarışması'nın kazananları da Avrupa İnovasyon Günü'nde açıklandı. Finale küsurat 600 takım, hanımları uygulayım bilimi dalında desteklemeyi ve isteklendirme etmeyi amaçlayan, "HMS Teknoloji Kadınları Ödülü" kategorisi düşüncesince de yarıştı."

Huawei Avrupa İnovasyon Günü etkinliği, bu sene önce el 5G bağlantısıyla cıvıl cıvıl yayınlandı. Etkinlik dalında ayrıca, iştirakçilerin çokbilmiş madencilik çözümleri ve artırılmış gerçek oyunları neredeyse 5G uygulamalarını deneyimleyebileceği ortak nümayiş ara bulucu da toprak aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler