USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Genç yazılımcılar, ecnebi anahtar eğitimini mevhum asıl gözlüğüne taşıdı

Düzce'de dinç yazılımcılar, KOSGEB yardımıyla domestik ve ulusal kendisine geliştirdikleri yazılım sebebiyle 4 boyutlu mevhum hakikat gözlüğüyle kullanıcılara hem devletleri seyran bununla beraber ecnebi anahtar öğrenme olanağı sunuyor.

Genç yazılımcılar, ecnebi anahtar eğitimini mevhum asıl gözlüğüne taşıdı
18-12-2021 16:38

Düzce'de dinç yazılımcılar, KOSGEB yardımıyla domestik ve ulusal yerine geliştirdikleri yazılım sebebiyle 4 boyutlu mevhum gerçek gözlüğüyle kullanıcılara hem devletleri seyran bununla beraber ecnebi anahtar öğrenme olanağı sunuyor.

Yaklaşık 2 sene önceki birlikte araya mevrut dinç yazılımcılar, "Tein" adını verdikleri şirketlerinde ecnebi anahtar öğrenmeyi kolaylaştırmak düşüncesince geliştirdikleri 4 boyutlu mevhum gerçek gözlüğü ve içki modülü projesini KOSGEB'e sunarak dayanak aldı.

Çalışmalarını Düzce Teknopark'ta sürdüren ekibin geliştirdiği yazılımla 4 boyutlu mevhum gerçek gözlüğü ile tasarlanan aldatmaca sebebiyle Türkiye, Arabistan, İngiltere, Rusya, İtalya ve Almanya kadar devletler mevhum ortamda gezilerek türlü mekanlarda kurulan diyaloglar sebebiyle ecnebi anahtar öğrenilebiliyor.

Gözlüklere katılan içki modülü ile de kullanıcılar, devletleri gezerken girilen mekanlardaki mahsul yada kahvehane kadar gıdaların kokusunu alarak, kükremek kenarında yürürken dalgaların sesini duyarak realist birlikte birikim yaşıyor.

"Yabancı anahtar eğitimi gır gır bir vaziyete dönüştürüldü"

Yazılım şirketinin hile yerleşmiş başkanı İbrahim Aydın, gazetecilere, uygulamanın masaüstü ve hareketli cihazlarda canlı yerine kullanılabildiğini, aldatmaca odaklı yürütüm sebebiyle soy sop ve çoluk soy sop düşüncesince ecnebi anahtar eğitiminin gır gır bir vaziyete dönüştürüldüğünü söyledi.

Yaklaşık 2 senedir yazılım üstünde icraat yürüttüklerini aktaran Aydın, "Bir ülkeye gitmeden o ülkeyi ayrımsız tanışıklık imkanı, o ülkenin kültürünü tanışıklık olanağı ve o ülkende konuşulan dili ayrımsız görüşme olanağı sunuyor. Ülkemizden anahtar bellemek düşüncesince bambaşka devletlere revan şahısların paralarını harcamamalarını ve sermayenin devletimizde kalmasını bildirmek düşüncesince hakeza birlikte mahsul geliştirdik." niteleyerek konuştu.

Aydın, projenin geliştirilmesi dair büyüklük desteği aldıklarına değinerek, şunları kaydetti:

"Projemizin yazılımının geliştirilmesi dair gelişigüzel devir yanımızda bulunan devletimizin desteğini aldık. KOSGEB ve İŞKUR yönünde ağırbaşlı destek sunar aldık. Alanında bilirkişi personel yetiştiriyoruz. İlgili büyüklük kurumlarımız aşırı dikkatli fiilen desteklerini sundu. Vatanımıza, milletimize ekleme bedel katacak mahsulat almak misyonuyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Farklılık oluşturacak mahsulat üstünde çalışıyoruz. Yıllarca birlikte ürünü imitasyon ika üstünde ilerlendi. Biz bunun kusursuz bilakis 'Önce kılıç yapacağız sonradan evren bizi izleme etsin.' düşüncesiyle çalıştık. Geliştirdiğimiz bu üründe de bunu başardık."

"Ürünün en ehemmiyetli niteliği içki modülü

Ürünün en ehemmiyetli hususi durumunun içki modülü olduğuna ayraç fail Aydın, "Bu çalışmada birlikte bebeği kip aldık. Bir soy sop nema etabında anahtar öğrenirken elbette dokunarak ve içki alarak öğreniyorsa o yolu izledik. Birçok ülkede ayrımlı kollar üstünde denedik. Kokusunu aldığınız, hissettiğiniz birlikte objenin, meyvenin adını banko unutmazsınız. Gittiğiniz ülkede alım satım yaparken kişilerle kurduğunuz diyalogları kaydediyoruz ve hata telaffuzları size eğik yerine gönderiyoruz. Bu sayede yapmış olduğunuz hataları düzelti olanağı sunuyoruz. Bu mevzuda Milli Eğitim Bakanlığı ve maada bakanlıklarla görüşmelerimiz sürüyor. İlerleyen süreçte icraat olacak." ifadelerini kullandı.

Sanal gerçek gözlüğünü kullanan Kübra Tahtacı ise ürünün başta içki modülünü aşırı beğendiğini belirterek, kendisini az daha orada bulunduğu hissiyle şahsen alım satım yaparken bulduğunu söyledi.

Tahtacı, ürünü ecnebi anahtar öğrenme dair kalburüstü bulduğunu kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler