USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açıyor

Türkiye Belediyeler Birliği kabilinden planlı EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı, Türkiye'de önceki kere kapılarını mekân projeleri ve teknolojik madun yapısıyla kalıp müşterek site profili durumuna mevrut Gaziantep'te Orta Doğu Fuar Merkezi'nde ziyaretçileriyle bulu?

EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açıyor
04-10-2021 17:00

Türkiye Belediyeler Birliği kabilinden planlı EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı, Türkiye'de geçmiş kere kapılarını mahal projeleri ve teknolojik ast yapısıyla kalıp ortak site profili biçimine mevrut Gaziantep'te Orta Doğu Fuar Merkezi'nde ziyaretçileriyle buluşuyor.

Türkiye Belediyeler Birliği'nin (TBB) hususi ortak fuar firması ile iş birliğinde, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ASELSAN, TÜBİTAK MAM, TÜBİTAK, Devlet Malzeme Ofisi (DMO), TÜRKSAT, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Şahinbey ve Şehitkamil belediyelerinin katkılarıyla gerçekleştirilecek EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı'nın açılışı düşüncesince Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde hepsi hazırlıklar tamamlandı. Teknoloji ve mahal eksenli EXPOBEL fuarında Gaziantep'in yeğleme edilen geçmiş il olmasında; hizmete almış bulunduğu e-belediyecilik sistemleri ve mahal projeleri çarpıcı oldu. Özellikle toptan dünyanın teknolojik altyapısına şehri bütünleşmiş edecek, "Yazılım Köyü", "Veri Koordinasyon Merkezi" ve "Robotik Kart Atölyesi" ile pandemi sürecinde kıymeti ortak kere elan gözler önüne mevrut mahal sağlığını güçlendirecek "Oğuzeli, Bağbaşı Biyogaz Tesisi", "Bağlarbaşı GES Projesi" Türkiye'de denktaş durumunda icraat ortada arsa aldı.

EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı ile belediyeler, amme büyüklenme ve kuruluşları, müteahhitler, kooperatifler, mühendisler, mimarlar, mahal düzenlemecileri, üniversiteler ve hastaneler özellikle peyda etmek az daha tedarikçi ve mahveden ortak araya getirilecek. Fuara eş anlı yerine düzenlenecek paneller ve toplantılar ile de içtimai ve kültürel belediyecilik hikayelerinde en akıbet gelişmeler lens dibine alınacak. Özellikle pandemi sonrası kurulacak toy evren düzeninin kodlarını gerçekleştiren ulaşım, güvenlik, tarım, sağlık, eğitim, besin güvenliği ve tedbir zinciri sahalarında toy teknolojiler ve çokbilmiş uygulamaları yaşama nâkil belediyeler öne çıkarılacak.

Belediyecilik anlayışının ilerleyici uygulayım bilimi ile ayrımlı ortak format kazandığını tamlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Belediyeciliğin bundan sonra hemen enfrastrüktür ile sınırlanamadığı ortak fasıl yaşıyoruz. Belediyecilik, denince aklımıza aşırı elan ortak tomar ilke ve emek vermek endüstrisi geliyor. Çevreyi, insanı, kültürü, içtimai yapıyı önemseyen, uygulayım bilimi sebebiyle çokbilmiş şehirleri ön plana çıkaran belediyecilik anlayışının bilge bulunduğu devir diliminde yaşıyoruz. Bunun yanında çabucak büyüyen ve gelişen şehirlerimiz, hepsi dünyada bulunduğu kabilinden hava, su ve arazi kalitesinin korunması özellikle peyda etmek az daha türlü çevresel sorunlarla da savaşım ediyor. Tüm toptan sorunlara analizör yerelde, yerli yönetimlerin uğraşlarıyla bulunuyor. Özellikle pandemi sonrası kurulacak toy evren düzeninde ulaşım, güvenlik, tarım, sağlık, eğitim, tedbir zinciri sahalarında toy teknolojiler ve çokbilmiş uygulamaları yaşama nâkil belediyeler elan aşırı ön plana çıkacak. Bu vizyonla, 6-9 Ekim tarihlerinde Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı düzenleniyor. İlk yerine Gaziantep'te düzenlenecek ve sonra Anadolu'nun ayrımlı coğrafyalarına yayılacak bu fuarda kentçilik ve belediyecilik anlayışı düşüncesince ortaya konulmuş yenilikler ve gelişmeler sergilenecek. EXPOBEL fuarımızda belediyelerimizi ve belediyecilik dalında çalışkanlık yayınlayan firmaları ortak araya getiriyor. Panellerimizde düşün paylaşımına olanak hazırlıyor. Ayrıca fen yolculuk ve kurul görüşmeleri ile belediyeler arası iş birliğinin ve en dobra infaz modellerinin yaygınlaşmasını sağlıyoruz. Fuarımıza gerek sergilik açarak gerek panellere katılarak gerek ziyaretçi yerine katılabilirsiniz, sizi ağırlamaktan değer ve büyüklük duyacağımızı bilmenizi isterim" dedi.

Akort Fuarcılık Başkanı Hülya Akkaya ise fuarın hem belediyeler bununla beraber tedarikçi şirketler düşüncesince ehemmiyetli ortak punt olacağını söyledi. EXPOBEL ile belediyeler, amme büyüklenme ve kuruluşları, müteahhitler, kooperatifler, mühendisler, mimarlar, mahal düzenlemecileri, üniversiteler ve hastaneler özellikle peyda etmek az daha tedarikçi ve tüketiciyi ortak araya getireceklerini tabir fail Akkaya, kalıp infaz ve planların EXPOBEL'de görücüye çıkacağını dile getirdi. Akkaya, fuara eş anlı yerine düzenlenecek paneller ve toplantılar ile de sosyal, kültürel ve teknolojik belediyecilik hususlarında en akıbet gelişmelerin paylaşılacağını dile getirdi. - GAZİANTEP EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açıyor EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açıyor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler