USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Enerjisa Enerji’den ‘Herkese Eşit Erişim’ uygulamaları

‘Herkes düşüncesince Daha İyi Bir Gelecek' vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Türkiye'nin önde mevrut dağıtım, dağınık satı ve alıcı çözümleri firması Enerjisa Enerji, kapsayıcılık prensibi doğrultusunda tamamı kullanıcılarına 'Eşit Erişim' fırsatı sunduğu

Enerjisa Enerji’den ‘Herkese Eşit Erişim’ uygulamaları
09-12-2022 12:06
Etki odaklı ortak sürdürülebilirlik yaklaşımı ile Türkiye'nin erke dönüşümüne önderlik fail yalıtım dağıtım, dağınık adanmış ve alıcı çözümleri şirketlerinden Enerjisa Enerji, ‘Herkes İçin Eşit Erişim' hedefiyle alıcı hizmetlerindeki engelleri ortadan kaldırıyor. Enerji şirketi, 'Eşit Erişim' uygulamalarıyla alıcı hizmetleri merkezlerindeki fiziki şartları ve verilen hizmetleri henüz erişilebilir kılarak sakat bireylerin topu topu işlemlerini kolay gerçekleştirmelerini sağlıyor.

Yapılan açıklamaya göre, Eşit Erişim kapsamında alıcı hizmetleri merkezlerinde fiziki engeli olanlar düşüncesince sakat rampası, aceleci çağırma cihazı butonu, tekerli sandalyelere hususi alanlar; sem engelliler düşüncesince ayraç diliyle fariza verici alıcı temsilcileri bulunuyor. Görme engeli ve yetersizliği olanlar içinse alıcı hizmetleri merkezlerinde arazi kabartmaları ile tezatlı boyalar kullanılırken Blindlook platformu üstünden ünlü öğrence hizmeti sunuluyor. Ayrıca topu topu satmaca ve sözleşmeler de gine rüyet engeli ve yetersizliği bulunan alıcılar düşüncesince Braille alfabesiyle hazırlanıyor, çağırma cihazı merkezi tarafından ünlü satmaca kıraat hizmeti veriliyor.

“Tüm işlemlerimizde hepsi düşüncesince denktaş ulaşım sağlıyoruz”

Projeyle ait bilgileri paylaşan Enerjisa Perakende Satış Şirketleri Genel Müdürü Ersin Esentürk, “Enerjisa Enerji kendisine sakat bireylerin yaşamın herhangi ortak dalında elçi olmaları düşüncesince üzerimize sakıt amacın farkındayız. Bu bilinçle yaşama geçirdiğimiz ‘Eşit Erişim' uygulamalarımız sektörümüze kalıp olacaktır. İstanbul, Ankara, Adana, Mersin ve Gaziantep'de hep 11 değişik lokasyondaki alıcı hizmetleri merkezimizde başlamış bulunan 'Eşit Erişim' uygulamaları ile sakat alıcılarımız topu topu işlemlerini rüçhan ve aceleci kendisine gerçekleştirebilecekler. Müşteri hizmetleri merkezlerimizdeki açık alanlar, ayraç dili bilici alıcı temsilcilerimiz, sayısal kanallarımızdaki ünlü öğrence uygulamalarımız, Braille alfabesi ile mücehhez kavil ve faturalarımıza ek kendisine çağırma cihazı merkezimiz tarafından ünlü satmaca okuma, üzere dayanıklı aşırı iyileştirmeyle sakat müşterilerimizin topu topu hizmetlerimize denktaş erişimini hedefliyoruz” dedi.

“Herkese henüz dobra ortak doğacak arz etmek düşüncesince çalışıyoruz”

Enerjisa Enerji Kurumsal Yetkinlikler ve Sürdürülebilirlik Bölüm Başkanı Ebru Taşcıoğlu, “Enerjisa Enerji kendisine hasiyet odaklı sürdürülebilirlik anlayışı ile kapsayıcılık, gam ve müsavat prensipleri doğrultusunda akıntı ediyoruz. Kurum içerisindeki çalışmalarımıza ek kendisine gurur dışındaki sakat bireylerin hayatlarını kolaylaştırmayı amaçladığımız Eşit Erişim uygulamaları bizim düşüncesince aşırı değerli. Toplum düşüncesince hasiyet oluşturduğumuz projeyle ‘Herkes İçin Eşit Erişim' diyor, sakat bireylerin hayatlarındaki güçlük karşısında onlara dayanak olmaktan büyüklük duyuyoruz” halinde konuştu.

Blindlook ile Engelsiz Dijital Kanallar

Enerjisa Enerji Blindlook iş birliğiyle rüyet engeli ve yetersizliği bulunan alıcıların hayatlarını kolaylaştırmak ve sayısal dünyaya adaptasyonlarını sağlamayı amaçlıyor. Görme engeli ve yetersizliği bulunan müşteriler, Blindlook.com üstünden erke şirketini seçmece sayısal kanallarda meydana gelen topu topu yalıtım işlemlerini yüzdelik 100 ünlü öğrence teknolojisi ile kolay gerçekleştirebiliyor.

iha.com.tr üstündeki istihbarat ekspoze halinde yayınlanmaktadır. Haberin video, foto ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler