USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Enerjisa Enerji ve Brisa, hızlı şarj istasyonu sayısını artırmayı hedefliyor

Enerjisa Enerji'nin elektrikli şarj istasyonu ot Eşarj ile korse piyasası liderlerinden bulunan Brisa'nın teşrikimesai kapsamında şu anne derece 8 skor hızlı elektrikli şarj istasyonu devreye alındı. Lastik şirketinin hızlı ihtimam servis zinciri Otopratik mağazalarında devreye ta

Enerjisa Enerji ve Brisa, hızlı şarj istasyonu sayısını artırmayı hedefliyor
07-10-2021 17:34

Türkiye genelinde 251 lokasyonda 468 soketli anahtar şarj istasyonu zehir ile hızlı şarj istasyonu biçimine mevrut Eşarj ile müşterilerine okunabilen gezi deneyimi sunmayı hedefleyen sargaç endüstrisi liderlerinden Brisa arasında, 2019 senesinde barışma imzalanmıştı. Anlaşma kapsamında sargaç şirketi, seçili hızlı bakım ve servis zinciri Otopratik mağazalarında elektrikli anahtar şarj istasyonları açmaya başladı. Bu kapsamda bugüne sincap İstanbul, Bursa, Denizli, Antalya, Tekirdağ, Trabzon ve Adana illerindeki sargaç şirketinin Otopratik mağazalarında mecmu 8 nüsha istasyon fariza vermeye başladı. Brisa ve Eşarj, elektrikli anahtar kullanımının yaygınlaşmasında ehemmiyetli indinde gerekseme bulunan bu istasyonların sayısını meydana gelen dünkü barışma ile yılsonuna denli 17 hızlı istasyona çıkarmayı hedefliyor.

Türkiye'deki melez ve elektrikli anahtar sayısının akıbet dönemdeki yükselişi sonra çevre ortada meydana gelen barışma dahilinde, fariza maruz lokasyon sayısının gelecek günlerde Mersin, Ankara, Amasya ve Diyarbakır illerindeki Otopratik noktalarının da eklenmesi ile 17 adete, mevcud soket sayısının kestirmece 50 adete çıkarılması hedefleniyor.

Şirketten meydana getirilen açıklamaya göre, global erke trendlerini ve Türkiye dinamiklerini yakından strateji fail Enerjisa Enerji, bu trendlerin merkezinde toprak düzlük e-mobilitenin, karbon salınımının azaltılması ve hepsi dünyada benimsenen 2030 ve 2050 yıllarındaki hedeflere ulaşılması açısından şişman ehemmiyet taşıması bilinciyle akım ediyor. Bu manada sürdürülebilirliği mihrak noktası biçimine getirerek erke ve natürel pınar kullanması dair huy dostu teknolojilerin uygulanması ve artırım önlemleri ile ait icraat örümcek Eşarj, Türkiye'de Uluslararası Yeşil Enerji Sertifikası'na (IREC) cemaat bulunan evvela elektrikli şarj istasyonu operatörü olma gururunu taşıyor.

“150 bin el şarjlanma sayısına vasıl evvela şarj istasyonu firması olarak, gerçekleştireceğimiz iş birlikleri ile bu sayının katlanarak artmasını hedefliyoruz”
Enerjisa Enerji CEO'su ve Eşarj Yönetim Kurulu Başkanı Murat Pınar, mevzuyla ait namına icra ettiği açıklamada kalan elektrikli anahtar sayısının bu anlamdaki fariza ağının da artışına faktör bulunduğunu belirterek, “Sadece ülkemizin değil, hepsi dünyanın gündeminde toprak düzlük sürdürülebilirlik ve karbon kadem izi konuları, iş alanımız açısından şişman ehemmiyet taşıyor. Daha evvela de belirttiğimiz üzere, 2030 yılına denli karbon salımına 2,5 milyon tonluk ulama sağlamayı hedefliyoruz. Bu hedefimize ilkin geliştirdiğimiz iş birliklerinin sağlamış olduğu ulama ile yavaş yavaş ilerliyoruz. Lastik firması ile bu bölgede gerçekleştirdiğimiz ve sürdürdüğümüz iş birliğimiz bu anlamdaki kırılım noktalarından biri. Hatta, bizce çarpan etkisine sahip. Pandeminin etkilerinin iyice kaba biçimde hissedildiği 2021 yılında, 150 bin el şarjlanma sayısına vasıl evvela şarj istasyonu firması olarak, gerçekleştireceğimiz iş birlikleri ile bu sayının katlanarak artmasını hedefliyoruz. Elektrikli anahtar sahasının hareketlenmesi ve yollardaki yalıtım anahtar sayısının gün günden artmasına koşut namına bu alandaki envestisman ve çalışmalarımızı sürdürmeye bitmeme edeceğiz” dedi

‘'Değişen mobilite akımları kapsamında, müşterilerimize okunabilen indinde gezi deneyimi arz etmek neredeyse çalışmalarımızı hızlandırıyoruz”
Yapılan ortaklaşa iş ile ait görüşlerini aktaran Brisa CEO'su Haluk Kürkçü, “Türkiye sargaç endüstrisi önderi olarak, mütebeddil mahveden akımları ve mobilite alanındaki dünkü gereksinimlerle baş başa bu alandaki çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Bu kapsamda sektörümüzde mobilite dönüşümünde mürşit olma hedefimizle, Eşarj ile elektrikli vesait düşüncesince şarj çözümü arz etmek neredeyse güçlerimizi birleştirdik. Kapsamlı indinde yakut araştırması ve enfrastrüktür çalışmasının ardından, müşterilerimizin rastgele muhtelif servis ve bakım ihtiyacını yegâne noktadan karşıladığımız Otopratik mağazalarımızda Eşarj hizmetimizi de yaygınlaştırmaya başladık. Özellikle faziletkâr teknolojili ve hızlı şarj ika kapasitesine cemaat istasyonlarla, elektrikli anahtar yeğleme fail kullanıcılara faziletkâr kalitede fariza sunuyoruz. Bu süreçte bizlerle baş başa minval düzlük fariza noktalarımıza ve iş ortaklarımıza da teşekkürname ediyorum. Kullanıcıların gereksinimleri doğrultusunda hizmetlerimizi ulaşılabilir kılmaya, çeşitlendirmeye ve geliştirmeye bitmeme edeceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler