USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Enerjisa, Adana, Gaziantep, Kilis ve Osmaniye'de erke arzının normale döndüğünü duyurdu

Enerjisa Enerji, Adana, Gaziantep, Kilis ve Osmaniye illerinde firmanın dağıtma şebekeleri ve jeneratörleri marifetiyle erke arzının baştan düzenlenerek alışılagelen faaliyetlerine döndüğünü duyurdu.

Enerjisa, Adana, Gaziantep, Kilis ve Osmaniye'de erke arzının normale döndüğünü duyurdu
15-02-2023 16:05
İstanbul

Enerjisa Enerji kabilinden Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) piyasaya sürülen açıklamada, şu ifadelere arazi verildi:

''Ülkemizde gerçekleşen depremler sonrası Enerjisa Enerji adına dip müşterek sıkıntı içerisindeyiz. En şişman önceliğimiz çalışanlarımızı ve ailelerini depremin etkilerinden dayanak edinmek ve bölgenin ve insanlarımızın toparlanma sürecine mevcut gücümüzle dayanak vermektir. Bunun düşüncesince hararetli müşterek güç sarfiyat ettiğimiz kıyamet sonrasındaki süreçte, depremden etkilenen ilkokul şehirden dördünde alışılagelen faaliyetlerimize dönmüş bulunmaktayız. Bununla birlikte, operasyonel faaliyetlerimiz ve kanalizasyon envanterimiz, ilgilendiren tensikat ve sigorta mekanizmaları kabilinden garanti altındadır. Faaliyet gösterdiğimiz ilkokul ilin de aralarında bulunmuş yer aldığı Toroslar bölgesinde, 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenen topu topu yurttaşlarımıza esbak olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu feci depremlerde yaşamını kaybeden 15 çalışanımız da karışma edinmek kıl payı topu topu ulusumuza başsağlığı diliyoruz.''

Adana, Gaziantep, Kilis ve Osmaniye illerinde firmanın tevzi şebekeleri ve jeneratörleri yoluyla erke arzının baştan düzenlenerek alışılagelen faaliyetlerine döndüğü tamlanan açıklamada, Hatay'da ise hastaneler, havalimanı, dolgun konutlar, çıkmaz aydınlatmaları kadar topu topu nazik noktalara çarpıcılık verildiği vurgulandı.

Açıklamada, bu afetin yanında getireceği arttırma yükler ve sorumlulukların aşikar yer aldığı belirtildi.

Elektrik faturalarının geç ödenmesi ile ilgilendiren kararın, organizatör kasıntı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) kabilinden duyurulmasının beklendiği dökme açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Bununla birlikte, çarpıcılık tevzi şebekesinin yenilenmesi ile ilgilendiren yatırımlar da mevzuat ortamında kemiksiz adına tanımlanmıştır. Ancak eksiksiz bu afetin getirmiş yer aldığı etkilere karşın şirketimizin 2023 yılı planındaki iş sonuçlarında müşterek fark yapılması öngörülmemiştir. Faaliyetlerimizin sürekliliği ve konuşu tesiri ile ilgilendiren henüz çok detay gelecek günlerde açıklanacaktır. Enerjisa Enerji adına şu evrede en en önce çalışanlarımızın ve ailelerinin sağlığına ve güvenliğine odaklanıyoruz. Bu süreçte, organizatör kurumumuzun koruyan önlemleri devreye almasını ise kıvançla karşılıyoruz. Enerjisa Enerji olarak, bu acıklı felakette yaşamını kaybeden topu topu yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ızdıraplı ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza aceleci şifalar dileriz.''

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler