USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Daha önceki yapmış olmayı dileyeceğiniz 20 girintisiz çıkıntısız iPhone 13 boy bos değişikliği

iOS 15'teki dünkü eder seçeneklerinin yanı sıra, müşterek süredir gözden kaçırmış olabileceğiniz nice hassa var. Aşağıda, iPhone'unuzu hâlâ da dobra bir vaziyete getirecek müşterek saf ayarı tahvil adımlarını göstereceğiz.

Daha önceki yapmış olmayı dileyeceğiniz 20 girintisiz çıkıntısız iPhone 13 boy bos değişikliği
18-11-2021 05:43

Bu yılki iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro ve 13 Pro Max ile Apple'ın iPhone serisi bundan böyle kompakt iPhone SE'den henüz iri iPhone 13 Pro Max'e denli format ve eder namına sekiz aygıt içeriyor. (iPhone SE 3 ve iPhone 14'ün de geçenlerde Apple'ın büyüyen zeki telefon koleksiyonuna katılacağı söyleniyor.) iPhone'lar ortada tesisat farklılıkları olsa da rastgele manken bir çok çok kat ayrımsız yazılım üstünde çalışıyor. Hangi sürüme erbap olursanız olun, iPhone'unuzun sizin düşüncesince en dobra halde çalışmasını iletmek düşüncesince ayarlarınızı özelleştirebilirsiniz.

Şu anda Apple'dan satın alabileceğiniz bütün iPhone'lar, FaceTime, Safari ve öbür nice toy nitelikte iyileştirmelerle kırcı iOS 15'i çalıştırıyor. iOS 15'teki toy değer seçeneklerinin yanı sıra, müşterek süredir gözden kaçırmış olabileceğiniz nice hassa var. Aşağıda, iPhone'unuzu henüz da dobra bir duruma getirecek müşterek kol ayarı tağyir adımlarını göstereceğiz.

Daha ilavesi için, toy iPhone'unuzu kesinlikle kuracağınız ve emektar iPhone'unuzdaki verilerinizi kesinlikle aktaracağınız aşağıda açıklanmıştır. Ayrıca, bu iOS 15 numarası size parasız namına henüz müşterek tomar iCloud hıfız endüstrisi sağlar.

1. Tam görüntülük mevrut kontrolcü uyarılarını gelişememiş getirin

Geçen yılki iOS 14 güncellemesinden önce, iPhone'unuzun kilidi açıldığında ve kullanıldığında, mevrut kontrolcü monitörü bütün ekranınızı ele geçiriyordu. Rahatsız edici, zorla ayrımsız sürede işe de yarıyordu.

Bununla birlikte, iOS 14'ten başlayarak, Apple, mevrut kontrolcü istemini henüz aşırı karakteristik müşterek uyartı derece görünecek halde değiştirdi. Yani, telefonunuzu kullanırken ekranın mafevk bölümüne yaklaşan müşterek yerde zahirî önemsiz müşterek bildirim.

Daha uyanıklık çeken birlik görüntülük ikazları gelişememiş onama eylemek düşüncesince Ayarlar > Telefon > Gelen Çağrılar'a gidin ve Tam Ekran'a dokunun.

Daha evvela yapmış olmayı dileyeceğiniz 20 dümdüz iPhone 13 değer değişikliği

2. Siri'nin sesini değiştirin

Siri, iOS 14.5 bu senenin başlarında tüketicilere çıktığında dü toy neva kazandı. ve şimdiye denli geçmiş kez, Siri bundan böyle varsayılan namına müşterek avrat sesine erbap değil. Bunun yerine, geçmiş kat toy müşterek aygıt kurduğunuzda, ne Siri sesini giymek dilediğiniz sorulacak. Seçiminizi yaptıktan sonradan Apple, Apple Kimliğinize ilişkin bütün cihazlarda Siri'nin sesini değiştirir. Oldukça hoş.

Ayarlar > Siri ve Arama > Siri Sesi'ne tedricen neva seçeneklerini kontrolcü edebilirsiniz.

Daha evvela yapmış olmayı dileyeceğiniz 20 dümdüz iPhone 13 değer değişikliği

3. İstemediğiniz yahut erbap bulunmadığınız 5G kapsamını kapatın

Apple, 5G telefonlarına (iPhone 12 ve iPhone 13 hatları) özgü, kesinlikle olduğunuza ilişkin namına tek obje bilmenize yahut birşey yapmanıza lüzum kalmadan özlük kendine namına 4G LTE ve 5G ağları ortada intikal meydana getirecek müşterek Akıllı Veri niteliği sunar. Otomatik anahtar, batarya ömrünü ıslah çabasının müşterek parçasıdır. Ancak, iPhone'unuzun pilinin eskisinden henüz çabuk tükendiğini görebilirsiniz. Daha erdemli 5G hızları düşüncesince batarya ömründen edim hasretmek istemiyorsanız, kapatın. 5G'yi dilediğiniz devir yahut bölgenizdeki görev iyileştiğinde rastgele devir baştan açabilirsiniz.

iPhone 12 yahut iPhone 13'ünüzde 5G'yi durdurmak ve 5G tazammun alanınız olsa ayrım rastgele devir 4G LTE kullanmaya mahkûm etmek düşüncesince Ayarlar uygulamasını açın, arkası sıra Hücresel > Hücresel Veri Seçenekleri > Ses ve Veri'ye gidin ve LTE'ye dokunun.

Alternatif olarak, iPhone'unuzun bulunan olduğunda sadece 5G bağlantısı kullanmasını istiyorsanız, 5G Açık'ı seçebilirsiniz.

4. 5G bağlantısında ne denli data kullanılacağına müeddep değer yapın

5G performansından memnunsanız, kontrolcü etmeniz müstelzim ağla ilgili müşterek değer burada. Ayarlar > Hücresel > Hücresel Veri Seçenekleri > Veri Modu'na gidin ve burada üç ayrımlı ek tarih bulacaksınız: 5G, Standart ve Düşük Veri Modunda henüz müşterek tomar veriye müsaade ver.

Üç ayrımlı ayarın altında endamsız izahat olsa da, geçmiş ek tarih düşüncesince birlik müşterek gösterici çizmezler. Bir Apple dayanak belgesine göre, 5G'de henüz müşterek tomar veriye müsaade hasretmek size erdemli birinci sınıf videoteyp ve FaceTime aramaları sunacak ve ayrımsız sürede telefonunuzun yazılım güncellemelerini indirebileceği, erdemli tanımlı Apple TV ve Apple Music içinde ne yer aldığı aktarabileceği ve üçüncü insanlara müsaade verebileceği anlamına geliyor. fırka geliştiricilerin de özlük uygulamalarını geliştirmeleri.

Bu sayfadaki varsayılan ayar, operatörünüze ve data planınıza ilişkin olacaktır, bu yüzden iPhone'unuzu kontrolcü eylemek ve tercihinize layıkıyla ayarlandığından güvenli kızarmak dobra müşterek fikirdir.

5. Yüz maskesi takarken telefonunuzun kilidini açın

Apple'ın Face ID teknolojisine erbap müşterek iPhone kullanırken bölüt açıkça yerlerde beniz yama takmanın asap bozucu yönlerinden biri, telefonun kilidini açamamak olmuştur. Yüzünüzün ½ si mecbur yer aldığı düşüncesince Face ID çalışmıyor. ve telefonunuzun kilidini ayırmak düşüncesince şifrenizi tahavvül eylemek işe yarıyor zorla o denli da ergonomik değil.

Neyse ki artık, müşterek Apple Watch'ınız yer aldığı sürece, yüzünüz kapalıyken iPhone'unuzun kilidini açmayı aşırı kolaylaştıran müşterek beniz kilidi açılış hususi durumunu açılış seçeneğiniz var.

Her dü aygıt da güncellendiğinde, iPhone'unuzdaki Ayarlar uygulamasını açın ve arkası sıra Yüz Kimliği ve Parola seçeneğini açın. iPhone'unuza ilişkin bütün saatler düşüncesince niteliği açabileceğiniz Apple Watch ile Kilidi Aç bölümünü bulmuş olana denli aşağılık kaydırın. Oldukça harika.

6. Safari'deki bulunak çubuğunu otantik namına gelişememiş taşıyın

Apple, Safari'deki bulunak çubuğunu iOS 15'te varsayılan namına ekranın dibine taşıdı. Klavyeye ve bir çok çok kat başparmaklarınızı yerleştirdiğiniz yere henüz yaklaşan olduğundan, bu nazari namına henüz natürel hissettirmelidir. Ancak, nice kişi, dizüstü bilgisayar bilgisayar bilgisayarlarda yer aldığı gibi, URL çubuğunu ekranın mafevk bölümüne yaklaşan müşterek yerde görmeye alıştığından, huzursuz edici olabilir.

Bunu Ayarlar'ı açıp Safari'ye dokunarak ve Sekmeler madun başlığı altındaki Tek Sekme seçeneğini seçmece değiştirebilirsiniz.

7. Bir ihbariye özeti ile uyarılarınızı düzenleyin

Apple, Bildirim Özeti özelliğinden başlayarak iOS 15'te bildirimlerinizi yönetmenize asistan kızarmak istiyor. Bildirimlerin anne ekranınızda birikmesine müsaade hasretmek yerine, aceleci sıfır ikazları günün belli müşterek saatinde müşterek paket şeklinde doğacak halde planlayabilirsiniz. Çağrılar, direkt mesajlar ve vakte duygun öbür tembihler derece ehemmiyetli bildirimler (örneğin, Uber yahut Lyft yolculuğunuzun hali gibi) hoppadak görünmeye bitmeme edecektir.

Bunu tecrübe eylemek düşüncesince Ayarlar'ı açın, Bildirimler'e matbuat ve Zamanlanmış Özet'e dokunun.

8. iPhone'unuz kilitliyken kullanabileceğiniz nitelikleri özelleştirin

Telefonunuz kilitliyken ayrım kimi detayları elinizin altında bulundurmanız gerekebileceği vakitler vardır. Bu sebeple Apple, cihazınızın kilidini açmanıza lüzum kalmadan kimi nitelikleri etkinleştirmenize müsaade verir. Bunlar, ötekiler ortada ihbariye merkezi, Kontrol Merkezi, mesajlara yanıt ita kabiliyeti ve Cüzdan uygulamasını içerir.

Ayarlar menüsünü başlatarak kilit ekranında düşünmek dilediğiniz nitelikleri özelleştirin, Yüz Kimliği ve Parola'ya dokunun ve istendiğinde parolanızı girin. Kilitliyken Erişime İzin Ver bölümünü görene denli aşağılık kaydırın ve kaydırıcıları tercihlerinize layıkıyla değiştirin.

Daha evvela yapmış olmayı dileyeceğiniz 20 dümdüz iPhone 13 değer değişikliği

9. Favori elmek uygulamanızı yahut web tarayıcınızı varsayılan namına ayarlayın

Uzun devir oldu, fakat sabık yılki iOS 14 güncellemesi böylecene özlük varsayılan uygulamalarınızı seçilmiş imkanı sağlamış oldu - en azından elmek ve web'de dolaşma için. Bu, müşterek elmek irsal kılmak düşüncesince müşterek linke yahut müşterek düğmeye dokunduğunuzda, iPhone'unuzun Safari yahut Mail namına seçtiğiniz web tarayıcısını yahut elmek sağlayıcısını özlük kendine namına başlatacağı anlamına gelir.

Başlamak düşüncesince Ayarlar menüsünü açın ve varsayılan namına düzenlemek dilediğiniz uygulamayı seçin (ör. Google Chrome, Outlook vb.). Ardından, Varsayılan Posta Uygulaması yahut Varsayılan Tarayıcı Uygulaması yazan müşterek çapraz görmelisiniz. Bu seçeneğe dokunun ve Safari yahut Mail namına seçtiğiniz uygulamayı seçin.

Daha evvela yapmış olmayı dileyeceğiniz 20 dümdüz iPhone 13 değer değişikliği

10. Kilit ekranınızda birlik bildirimleri gösterin

Apple'ın Face ID teknolojisini geçmiş kat deneyimlediğinizde, kilit ekranında toy uyartı ve bildirimlerin içeriğini göremediğinizi ayırt edeceksiniz. Örneğin, size endamsız mesajı kimin gönderdiğini ve ne yazdığını değerlendirmek yerine, sadece umumi müşterek Mesajlar uyarısı görürsünüz.

Varsayılan olarak, Apple'ın Face ID teknolojisine erbap bütün iPhone'lar, siz telefonunuzu alıp ona bakarak kilidini açana denli müşterek uyarının içeriğini gizleyecektir. Bu, benim henüz aşırı hoşuma revan müşterek mahremiyet niteliği zorla ayrımsız sürede kesinlikle asap bozucu olabileceğini de anlıyorum (ve hem okuyuculardan hem de familya üyelerinden beş altı yakınma duydum).

Ayarlar > Bildirimler > Önizlemeleri Göster'e gidip Her Zaman'ı seçmece bildirimlerin kilit ekranınızda kesinlikle görüneceğini değiştirebilirsiniz. Bunun tersine, bildirimlerinizin içeriğini kilit ekranında rastgele devir duyurulmayan avlamak istiyorsanız Hiçbir Zaman'ı seçebilirsiniz.

Daha evvela yapmış olmayı dileyeceğiniz 20 dümdüz iPhone 13 değer değişikliği

11. Bu alıcı hususi durumunu durdurmak isteyebilirsiniz... şimdilik

iPhone 12 ve iPhone 13 serisindeki telefonlar, Dolby Vision ile HDR - yahut erdemli devim bilimi boşluk - videoteyp kaydedebilir. Tüm bu jargon, videolarınızın henüz akla yatkın elvan ve iyileştirilmiş aksilik ile henüz ak pak olabileceği anlamına gelir. Kulağa kusursuz geliyor, değil mi? Ancak müşterek dava var - rastgele infaz yahut görev HDR videoyla çalışmayacak.

Geliştiricilerin HDR videoyu onama eylemek düşüncesince uygulamalarını güncellemeleri gerekecek, fakat o devir ayrım videoyu görüntüleyen ferdin HDR farkını görebilmesi düşüncesince becerikli müşterek cihaza gereksinimi olacak. iPhone 8 yahut henüz yenisi, 2020 iPad Air, ikinci evlat iPad Pro ve kimi Mac'ler.

Peki ne yapabilirsin? Birkaç seçeneğiniz var:

Ayarlar > Kamera > Video kaydet seçeneğine tedricen HDR videoyu kapatabilir ve HDR Video'nun tarafındaki anahtarı Kapalı pozisyonuna getirebilirsiniz. İleride, bütün videolar ölçün devim bilimi aralıkta çekilecek ve onu paylaşma yahut kombinezon dair rastgele müşterek dava yaşamayacaksınız.

HDR Video'yu açıkça bırakın, fakat videoyu söz gelişi Facebook ile büzüşmek istediğinizde, Facebook uygulamasına girip oraya şarj etmek namına Fotoğraflar uygulamasını kullanın. Fotoğraflar uygulamasını kullanarak iPhone'unuz videoyu özlük kendine namına SDR'ye dönüştürecek ve yükleyecektir. Videoyu apayrı müşterek iPhone kullanıcısına gönderdiğinizde Apple, iPhone, iPad yahut Mac'lerinin HDR Dolby Vision ile mevzun olup olmadığını algılar. Değilse, Apple videoyu özlük kendine namına dönüştürür.

HDR Video'yu açıkça bırakırsanız ve videonuzu düzenlemeniz gerekiyorsa Apple'ın iMovie uygulamasını yahut iPhone'unuzda beledi namına bulunan Fotoğraflar uygulamasını kullanabilirsiniz. Gerekirse videoyu SDR namına dışa aktarma eylemek düşüncesince iMovie'yi ayrım kullanabilirsiniz.

Daha evvela yapmış olmayı dileyeceğiniz 20 dümdüz iPhone 13 değer değişikliği

12. Ana görüntülük infaz karmaşasından kaçının

2020'de iOS 14'ün tüketicilere sürülmesiyle, iPhone kullanıcıları anne ekranlarının kesinlikle görünmüş yer aldığı üstünde rastgele zamankinden henüz müşterek tomar seçeneğe ve kontrole erbap olacak. mesela Uygulama Kitaplığı, uygulamaları silmeden anne ekranınızdan kaldırmanıza imkân tanıdığı bulunan müşterek infaz çekmecesi rolü görür. Hatta ayrımlı infaz simgeleri ve widget'larla telefonunuzun görünümünü ağız ağıza özelleştirebilirsiniz - Android'e aşırı benzeşim ve bunda kusur müşterek obje yok.

Minimal görünümden hoşlanıyorsanız, müşterek uygulamayı rastgele indirdiğinizde toy yüklenen uygulamaların özlük kendine namına anne ekranınıza yerleştirilmediğinden güvenli kızarmak istersiniz. yahut öbür taraftan, toy uygulamaların direkt müşterek yahut dü devir sonradan varlığını unutacağınızdan güvenli olduğunuz Uygulama Kitaplığı'na gitmesini istemiyorsanız, Ayarlar > Ana Ekran'a gidin ve Ana Ekrana Ekle'yi seçin. Yalnızca Ekran yahut Uygulama Kitaplığı.

13. Süslü cidar kağıtları kullanın

Yapmanız müstelzim apayrı müşterek anne görüntülük ayarı, cidar kağıdınızı yahut gelişememiş planınızı içerir. Apple, akıbet güncellemelerde nispeten gösterişli müşterek kıvrılma ile kendine ilgilendiren kimi toy cidar kağıtları ekledi.

iPhone'unuzda Ayarlar uygulamasını açın ve listeden Duvar Kağıdı'nı seçin. Duvar kağıdınızın dü önemsiz gösterici önizlemesinin altındaki "Karanlık Görünüm Duvar Kağıdını Karartıyor" etiketli anahtarın açıkça olduğundan güvenli olun. Şimdi, Yeni müşterek cidar kağıdı seç'e dokunun ve Fotoğraflar yahut Canlı'yı seçin. Her cidar kağıdının altındaki daireyi görüyor musunuz? Yarı siyah, nısıf beyaz.

Bu daire, cidar kağıdının açıkça ve dip mod versiyonuna erbap yer aldığı ve telefonunuzun meslek özelliğine layıkıyla özlük kendine namına değişeceği anlamına gelir.

Karanlık ve aydın mod size layıkıyla değilse, çalışkan cidar kağıtlarını gelişememiş planınız namına da ayarlayabilirsiniz.

Daha evvela yapmış olmayı dileyeceğiniz 20 dümdüz iPhone 13 değer değişikliği

14. Karanlık modu açın. nadim olmazsınız

Karanlık moddan bahsetmişken, ekranınızın parlaklığını esasen yeni baştan düzenlemek durumunda durmak istemiyorsanız, telefonunuzun batarya ömründen artırım sağlamış yer aldığı müdellel hususi ışıksız modunu kullanabilirsiniz. Karanlık mod, uygulamalardaki bütün alkan gelişememiş planları, bir çok çok devir yağız müşterek gelişememiş plana dönüştürür. Buna karşılık, dip elvan yardımıyla telefonunuz batarya gücünden artırım edebilir.

Ayarlar > Ekran ve Parlaklık'a tedricen ve ekranın mafevk kısmındaki Koyu seçeneğini seçmece açın.

Apple'ın uygulamaları özlük kendine namına dip nitelik düzenine geçecek ve bir çok çok üçüncü yan uygulaması da bu niteliği benimsemiştir.

Daha evvela yapmış olmayı dileyeceğiniz 20 dümdüz iPhone 13 değer değişikliği

15. Bildirimlerinizi kumanda etmek düşüncesince Odak'ı açın

Her devir aşırı sayıda ihbariye alıyoruz, fakat bunların bütünü rastgele devir ilgili değil. iOS 15 ile Apple, buna Odak Modu ismi maruz toy müşterek hassa sundu. Bunu müşterek cins belli koşullara adapte hususi Rahatsız Etmeyin modu namına düşünün.

Bu, henüz az ilgili ikazları engellerken tek şeyi kaçırmamanız düşüncesince ehemmiyetli kişilerden ve uygulamalardan mevrut bildirimlerin gelmesini sağlar. Belirli şartlar düşüncesince ayrımlı Odak modları ayarlayabilirsiniz. Apple şu anda Rahatsız Etmeyin, kişisel, uyku, iş, sürüş, fitness, oyun, uyanıklık ve kıraat düşüncesince tercihler sunuyor, fakat özlük hususi modunuzu da oluşturabilirsiniz. Odak modlarını, gerektiğinde özlük kendine namına açılacak halde programlayabilir ve diğerlerinin bildirimlerinizin ne devir sessize alındığını bilmesi düşüncesince uygulamalarda müşterek gidişat görüntüleyebilirsiniz.

Başlamak düşüncesince Ayarlar menüsünü açın, Odaklan'a dokunun ve ihbariye tercihlerinizi düzenlemek düşüncesince bulunan seçeneklerden bir tanesini seçin. Yeni müşterek Odak katmak düşüncesince katışıksız mafevk köşedeki zait (+) sembolüne dokunun.

16. Ekran metninin okunmasını kolaylaştırın

iPhone'unuzun ekranına beş altı dokunuşla, okumayı kolaylaştırmak düşüncesince makale yaban tipi boyutunu ayarlayabilirsiniz. Ayarlar'ı açın ve makale yaban tipi boyutundan mutlu kalana denli kaydırıcıyı kullanabileceğiniz Ekran ve Parlaklık > Metin Boyutu'na gidin.

Biraz henüz müşterek tomar el düşüncesince Kalın Metni açabilirsiniz (Metin Boyutu düğmesinin hoppadak altındadır).

Daha evvela yapmış olmayı dileyeceğiniz 20 dümdüz iPhone 13 değer değişikliği

17. Face ID'ye ek tarih müşterek görünüş ekleyin

Apple'ın beniz tanışıklık niteliği bulunan Face ID, rastgele taramada daima namına yüzünüzün ayrımlı yanlarını öğrenir ve baştan öğrenir. Face ID'nin sizi daima namına tanımasını oluşturmakta zorlanıyorsanız, Alternatif Görünüm seçeneğini deneyin.

Ayarlar > Yüz Kimliği ve Parola'ya gidin > PIN'inizi girin > Alternatif Bir Görünüm Ayarlayın ve yüzünüzü baştan derç işlemini gerçekleştirin.

Daha evvela yapmış olmayı dileyeceğiniz 20 dümdüz iPhone 13 değer değişikliği

18. Daha derinliğine batarya ömrü düşüncesince özlük kendine parlaklığı çevrim dışı bırakın

iPhone'unuzun görüntülük cila düzeyinin batarya ömrü üstünde iri tesiri olabilir. Varsayılan namına iOS, düz sensörünün algıladığı erke miktarına layıkıyla ekranın parlaklığını özlük kendine namına ayarlar. Ancak, birlik kontrolü ele onama eylemek istiyorsanız, özlük kendine parlaklığı çevrim dışı bırakabilirsiniz, şu demek oluyor ki cila seviyesini ne ayarlarsanız ayarlayın, siz esasen ayarlayana denli orada kalacaktır.

Ayarlar > Erişilebilirlik > Ekran ve Metin Boyutu'nu açın ve sayfanın altında Otomatik Parlaklığı durdurmak düşüncesince müşterek açacak bulacaksınız.

Artık, ekranınızı ne devir düzenlemek isterseniz, bunu, anne sahife düğmesi bulunan müşterek cihazda ekranın altından mafevk akla yatkın hızlıca kaydırarak yahut henüz toy iPhone'larda katışıksız mafevk köşeden aşağılık kaydırarak Kontrol Merkezi'ni açarak yapabilirsiniz.

19. Gizlilik ayarlarınızı önceliklendirin

Bir telefonu ve bütün uygulamalarınızı geçmiş kurduğunuzda, konumunuzu izlemekten Apple Sağlık bilgilerinize yahut film rulonuza denli türlü ferdî bilgilere düşünmek düşüncesince müsaade talip istemlerle bombardımana tutulursunuz. Uygulamayı kullanabilmek düşüncesince rastgele şeyi sertifikasyon alışkanlığı iktisap eylemek aşırı kolay, fakat beş altı dakikanızı ayırın ve mahremiyet ayarlarınızı gözden geçirin ve rastgele uygulamanın neyi görüp göremeyeceğini kendinize layıkıyla ayarlayın. İki çabuk adımda proses süresince size minval gösteriyoruz.

20. Kontrol Merkezi, rastgele şeyi müşterek dokunuşla ve hızlıca kaydırarak uzaklaştırır

Kontrol Merkezi, şarkıları çabuk müşterek halde değiştirmek, tayyare modunu açmak, Wi-Fi'ye alışmak yahut müşterek zamanlayıcı başlatmak düşüncesince akla yatkın müşterek yerdir, fakat bundan aşırı henüz ilavesi var. El fenerinizi hızlıca açabilir, müşterek zamanlayıcıyı kontrolcü edebilir yahut hızlıca kaydırıp dokunarak ekranınızı kaydetmeye başlayabilirsiniz.

Ayarlar > Kontrol Merkezi'ni açarak Kontrol Merkezi'nde ne uygulamaların ve özelliklerin kullanılabileceğini özelleştirin. Kırmızı eksiklik düğmesine dokunarak müşterek seçeneği kaldırın yahut yeşil munzam düğmesini seçmece müşterek ek tarih ekleyin. Ekranın katışıksız tarafındaki üç tahrilli simgeyi kullanarak nitelikleri mafevk yahut aşağılık sürükleyin.

Şahsen, Cüzdan uygulamasına çabuk erişmeyi, düşüt kuvvet modunu açmayı ve ışıksız modu değiştirmeyi seviyorum.

Hatırlatma olarak, 2020 iPhone SE derece anne sahife düğmeli müşterek iPhone'unuz varsa, Kontrol Merkezi'ni ayırmak düşüncesince ekranın altından mafevk kaydırabilirsiniz. iPhone X, XS yahut 12 derece Face ID'ye erbap müşterek iPhone'unuz varsa, batarya simgesinin bulunmuş yer aldığı ekranın katışıksız mafevk köşesinden aşağılık kaydırmanız gerekir.

Ayarlarınıza müeddep değer yapıldığında ve iPhone'unuz rastgele zamankinden henüz dobra çalışırken, iOS 15'in sunmuş yer aldığı en dobra özelliklere alışmaya hazırlanın. Daha evvela yapmış olmayı dileyeceğiniz 20 dümdüz iPhone 13 değer değişikliği

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler