USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Apple ürünlerinde istihsal hattını durdurdu Sıkıntıya girecek

Samsung ve Apple’ın tedarikçisi bulunan Foxconn’un, Çin'in Shezhen merkezi kalan koronavirüs olayları dolayısıyla karantinaya alınarak istihsal hattını durdurduğunu açıkladı. Şirketler karantina dolayısıyla tedbir derdi içine gireceği öngörülüyor.

Apple ürünlerinde istihsal hattını durdurdu Sıkıntıya girecek
14-03-2022 15:01
Samsung ve Apple’ın tedarikçisi bulunan Foxconn’un, Çin'in Shezhen merkezi küsurat koronavirüs olayları dolayısıyla karantinaya alınarak istihsal hattını durdurduğunu açıkladı. Şirketler karantina dolayısıyla tedbir sorunu içine gireceği öngörülüyor.Abone ol

Samsung ve Apple’ın tedarikçisi bulunan Foxconn’un, Çin'in Shezhen merkezi küsurat koronavirüs olayları dolayısıyla karantinaya alınarak üretimi durdurduğunu duyurdu. Şirketlerin karantina dolayısıyla tedbir sorunu içine girecek.

Üretimi durdurdu
Foxconn, Çin’in Shenzhen kentindeki istihsal hattını durdurdu. Bölge yetkilileri, küsurat koronavirüs olayları dolayısıyla Foxconn’un Longhua ve Guanlan fabrikalarında karantina sonucu aldı.

Shenzhen kentinin önemi
Shift Delete'in haberine göre, uygulayım bilimi açısından ehemmiyetli ortak pozisyona ehil bulunan Çin'in Shezhen kenti, Samsung ve Apple’ın tedarikçisi bulunan Foxconn’un birlikte Huawei, Tencent ve Oppo kabil nice uygulayım bilimi şirketinin de merkezi konumunda.

Yetkililer, bu nedenle önlemleri düzen bağı tutuyor. Çin hükümeti, karantina kararını şu laflarla açıkladı;

"Çin, büyüyen ortak Covid-19 salgınını kapatmak düşüncesince 17,5 milyon Shenzhen sakinini Pazar haset minimum ortak hafta süresince anahtar dibine aldı. Tüm otobüs ve yer altı treni sistemleri kapatıldı, esas hizmetleri sağlayanlar dışındaki işletmeler kapatıldı.

En aşırı Apple etkilenecek
13 Mart haset tahsil edilen karantina kararının 20 Mart’a derece sürmesi bekleniyor. Bu karantina sürecinden en şişman etkilenen firmanın de Apple olması bekleniyor. Zira uygulayım bilimi devi, 8 Mart haset icra ettiği etkinlikle nice dünkü ürününü tanıtmıştı. Bu mamüllerin istihsal hattı Foxconn’da bulunuyor. Apple kaçak bilgileriyle adlı sanlı kaynaklara layıkıyla Mac Studio’da tedbir zinciri oluşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler