USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Vincenzo Montella: 'Umarım Türkiye ve İtalya aynı gruba düşmez'

Adana Demirspor'da Teknik Direktör Vincenzo Montella, Dünya Kupası'nda play-off'a artan A Milli Takım ile ilgili, "Ben İtalyanım, ümit ederim Türkiye ve İtalya aynı gruba düşmez" dedi. Altay'ın birinci sınıf ortak kol bulunduğunu vurgulayan Montella, "İlk 7 maçta 5 yengi ald

Vincenzo Montella: 'Umarım Türkiye ve İtalya aynı gruba düşmez'
17-11-2021 23:47

Ligde 16 puanla 10. tam mevcut mavi-lacivertli ekip, deplasmanda piyasa haset başına gelebilecek Altay maçının hazırlıklarını pakt tesislerinde sürdürüyor. Antrenmandan evvel gazetecilere açıklamalarda mevcut Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Altay maçının öneminden bahsederek, “Bu arada istirahat fırsatımız oldu. Milli oyuncularımız art döndü ve yeniden hazırlıklara başladık. Maça bulunan yaklaşımımız aşırı fazla önemli. İyi, dobra müşterek karşılaşma olacağını düşünüyorum” biçiminde konuştu.

“Umarım Türkiye ve İtalya aynı gruba düşmez”

A Milli Takım'ın müsabakasını izlediğini ve beğendiğini tamlayan Montella, “Türkiye Milli Takımı'nı kutlama kartı ediyorum. İtalya da play-off'a kaldı. Umarım 2 grup da play-off'tan gruplara kalma şansını elde eder. İtalya Milli Takımı'nın uygulayım direktörü aşırı koskoca müşterek hoca. Ben buna inanırım ki, play-off'tan çıkıp bizi Dünya Kupası'na götürecek. Ben İtalyanım, ümit ederim Türkiye ve İtalya aynı gruba düşmez” ifadelerini kullandı.

“Türkiye gayrı devletlere layıkıyla henüz farklı”

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'ın ecnebi kuralına gösterdiği tepkiye de yer veren Vincenzo Montella, “Aslında federasyonunun koyduğu müşterek kural. İster istemez almak zorundasınız. Türkiye gayrı devletlere layıkıyla henüz farklı. Baktığınızda İtalya'da hakeza müşterek kalça yok. Hem hocanın bununla beraber kulübün işi henüz kolay” dedi.

“Deplasman performansı iyi”

Adana Demirspor'un deplasman performansını beğendiğini kaydeden Montella, “İlk maçımızı saymazsak deplasmanda elleme maçlar oynadığımızı düşünüyorum. Son oynadığımız deplasman maçı da hiçbir bitik değildi. Rakibinde enerjisini matematik geçirmek ve ona layıkıyla yapınmak lazım” biçiminde konuştu.

“Kaliteli olduklarını gösterdiler”

Ligde karşılaşacakları Altay'ı da değerlendiren Adana Demirspor Teknik Direktörü Montella, henüz sonraları şunları söyledi:
“Altay ekibi birinci sınıf bulunduğunu gösterdi. İlk 7 maçta 5 yengi aldılar. Son 5 maçtır kazanamıyorlar. Böyle rakipler bu janr periyotlardan sonraları düzeltmek isteyecektir. Aslında bizim düşüncesince de yarar olabilir. Kazanmak istedikleri düşüncesince dengelerini bozabilirler. O sebepten dolayı bizim kişi hazırlığımızı yaparak oraya gitmemiz gerekiyor.”

Matias Vargas: “Burada olmam aşırı devlet verici”

Mavi-lacivertli ekibin cenah oyuncularından Matias Vargas ise Adana'yı aşırı sevdiğini, Adana Demirspor taraftarının da Arjantin lehtar topluluğuna benzediğini söyledi. Vargas, “Türkiye ligi aşırı iri müşterek lig. Gelişmek düşüncesince aşırı çabalayan müşterek lig. Dünya çapınca olmaya etkin müşterek lig. Benim müşterek tane hedefin Pazar güneş ki maçı kazanmak. Her hafta yavaş yavaş ilerleyerek gidiyorum. Çok sevdiğim müşterek yerdeyim. Burada olmam aşırı devlet verici. Adana Demirspor taraftarı Arjantin lehtar topluluklarına aşırı benziyor. Uzun müşterek müddet kılıç seyircisiz oynadık. Seyircili maçlar başladığında onların tutkuları beni aşırı bahtiyar etti” ifadelerini kullandı.

Belhanda: “Forma verildiği taktirde oynayacağım”

Takımın golcülerinden Younes Belhanda ise Altay maçına hazırlandıklarını vurgulayarak, “Aldığımız yengi aşırı önemliydi. Önümüzde dayanıklı müşterek uğraş var. Çıkıp elimizden geleni yapacağız. Ligi yukarı sıralarda bitirebilmemiz ve müşterek esbak galibiyetimizi ehemmiyetli kılabilmemiz düşüncesince kazanmamız gerek. Sakatlığım dair şu an kendimi elleme hissediyorum. Forma verildiği taktirde oynayacağım” dedi.

“Sahada olmayı istiyorum”

Sahanın haricinde olmayı hiçbir istemediğini aktaran Belhanda, “Sahanın haricinde olgunlaşmak beni çıldırtıyor. Sahada olmayı istiyorum. Arkadaşlarım, taraftarlar beni özledi biliyorum. Ben de sahada olmayı özledim. Bu benim işim ve bundan esenlik alıyorum. Her defasında sahada olgunlaşmak isterim ve sahada yerimi alacağım” diyerek konuştu.

Umutcan İşledici

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler