USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivasspor Kadın Takımı galibiyete inanıyor

Kadınlar Süper Ligi B Grubu 15. hafta maçında deplasmanda Adana İdmanyurduspor ile karşılaşacak bulunan Sivasspor Kadın Futbol Takımı'nda futbolcular, 3 puana odaklandı.

Sivasspor Kadın Takımı galibiyete inanıyor
17-03-2022 13:08

Kadınlar Süper Ligi B Grubu'nda savaşım fail Sivasspor, ligin 15. haftasında deplasmanda başına gelebilecek Adana İdmanyurduspor maçının hazırlıklarına bitmeme ediyor. Antrenman önceleri futbolculardan Büşra Yılmaz, Esra Güzlük ve Tuğba Doğan, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) açıklamalarda bulundu.

Büşra Yılmaz: "Puan ve puanlarla hâllenmek istiyoruz"

Büşra Yılmaz, pik galibiyet benek yahut puanlar kabul buyurmak düşüncesince çıkacaklarını söyleyerek, "Adana maçı iklim koşulları dolayısıyla atılı ortak maç. Biz de bu arayı elleme değerlendirdik. Çalışmalarımız hala bitmeme ediyor. Puan ve puanlarla hâllenmek istiyoruz. Gerçekten baş döndürücü çelimli ortak rakip. İnşallah üç puanı alacağız. Öncelikle başkanımız ve dalavere kuruluna baş döndürücü teşekkürname buyurmak istiyorum. Her koşulda bizi desteklediler. Altyapı hocalarımıza baş döndürücü teşekkürname ediyorum. Sivasspor'daki gayem ise sunulan emeği cevapsız bırakmayıp, elimden geleni yapmak. Hedeflediğimiz üzere ligde eğlenmek istiyoruz. Atama gözleyen ortak hoca adayıyım. Aynı sürede avrat futboluna sunulan kıymeti görüyorum ve avrat çalıştırıcı adına bu işin içre edinmek istiyorum. Teknik ekipte edinmek istiyorum" dedi.

Esra Güzlük: "İyi savaşım fail ortak takımız"

Adana İdmanyurduspor'un çelimli ortak rakip bulunduğunu fakat bunun üstesinden gelebileceklerini tamlayan Esra Güzlük ise, "Biz de elleme savaşım fail ortak takımız. Adana'dan benek ya da puanlarla hâllenmek istiyoruz. Allah müsaade verirse inşallah da üç puanla baş başa Sivas'a döneriz. Bu sene birtakımı talihsizlikler yaşadık. Bazen elleme olduk, çirkin olduk. Yeni mevrut transferler içre Caroline birtakımı sakatlıklar yaşadı. Bu az buçuk da bizi motive adına da etkiledi fakat kılıç bu ortak hafta arada kendimizi motive ettik, elleme hazırlandık. Hedeflerimde de iki, üç sene elan hakeza futbolla bitmeme edeceğim. Sonrasında da avrat çalıştırıcı adına sürdürmek istiyorum. Teknik astronomi ile baş başa hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Bu arada da başkanımıza ve yönetime baş döndürücü teşekkürname ediyorum. Her devir bizim yanımızda oldular. Yensek de yenilsek de herhangi ortak devir bizi desteklediler, onlara baş döndürücü teşekkürname ederiz" ifadelerini kullandı.

Tuğba Doğan: "Sivasspor armasını kullanmak iri ortak onur"

Tuğba Doğan ise duygularını şu laflarla anlatım etti:

"Öncelikle bu ortak haftalık ortak gereksiz devir sürecimiz vardı. Bu süreci baş döndürücü elleme değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Bu hafta sonu Adana'da cumartesi haset ortak maçımız var. Çok hummalı düzen ortak biçimde idman yaptık ve bunu baş döndürücü elleme değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Zaten içerde oynadığımız Galatasaray maçından sonraları bütünlük ve beraberliğimiz banko baş döndürücü elan elleme hesabına geldi. Bunda da emeği bulunan enfrastrüktür hocalarımız katkısız olsun, Mecnun Otyakmaz başkanımız katkısız olsun teşekkürname ediyorum. Kesinlikle kol içerisindeki arkadaşlarım, hocalarım, antrenörlerim bu biçimde birlik, el birliği sağlayarak bu haftayı baş döndürücü elleme ortak antrenmanla sıkılaştırdık ve Adana maçında galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum. Sivas'ta ego kısaca 7 senedir ayak topu oynuyorum. Daha öncesinde Gazi Lisesi Spor Kulübü adına bitmeme etmiştik. 2. Lig'deydik. Bu sene Sivasspor bünyesi dibine geçtik ve geçmiş sezonumuzu geçiriyoruz. Süper Lig adına baş döndürücü elleme ortak kariyerimiz oluştu. Sonuçta geçmiş kez ortak Süper Lig evresinde ortak yolculuğumuz oldu. O nedenden bu etaba yükselmekte benim düşüncesince baş döndürücü iri ortak onur. Özellikle bu Sivasspor armasını kullanmak iri ortak değer gerçekten. Onun haricinde dünya dışına aktarma edinmek yahut Süper Lig kariyerimde gidebildiğim derece en fevk seviyeye değerlendirmek istiyorum.”

Oğuzhan Sarzep - Fatih Tabur
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler