USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Murat Sancak'tan Fatih Terim'e: 'Yaptıklarımla ben daha Adanalıyım'

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Adana'ya verecekli bulunduğunu tabir ederek, "Ben Siirtliyim o Adanalı lakin benim yaptıklarımla onun yaptıklarını taraf yana koyarsak ben daha Adanalıyım. Hiç kusura bakmasın Fatih Hoca Adan

Murat Sancak'tan Fatih Terim'e: 'Yaptıklarımla ben daha Adanalıyım'
06-01-2022 10:33
Murat Sancak, Beyaz TV'de katılmış olduğu programda ehemmiyetli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe maçı önceleri yengi parolasıyla hazırlandıklarını tamlayan Sancak, "Kimseden çekinmiyoruz. Galatasaray'a, Beşiktaş'a, Trabzonspor'a kesinlikle oynadıysak bire ortak biçimde çıkacağız" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe maçında korana virüse yakalandığı düşüncesince oynayamayacak bulunan Balotelli karşı mütekellim Başkan Sancak, "Önemli ortak futbolcumuz, ondan mahrum yerine Fenerbahçe karşısına çıkacağız. Balotelli ortak evren yıldızı ortak tomar ortak hastalığı yok. İtalya'nın kuralları gereği anlaşılan ortak müddet karantinada kalması gerekiyor. Tekrar aramıza dönecek. Balotelli bulunmayan hemen ortak onun denli da giranbaha nice oyuncumuz var. Her pik doğrultmak düşüncesince çıkıyoruz. Beşiktaş'a Trabzon'a, Galatasaray'a ne gaye ile çıkıyorsak Fenerbahçe maçına da bire ortak biçimde kısaca yengi parolasıyla çıkacağız" halinde konuştu.

"Hedefimiz ligde kalımlı olmak"

Adana Demirspor'un 26 sene sonradan Süper Lig'e çıktığını hatırlatan Sancak, "İlk amacımız burada kalımlı kızarmak ve ilkin 10'da bitirmek. Avrupa, ilkin 2, ilkin 4 yahut Avrupa Kupası iddiamız yok. Şampiyonluk daha erken. evvel bu lige alışacaksın. İyi ortak güçlenmiş ekipman ile bitmeme ettikten sonradan düşünebiliriz. Bu sene bökelik iddiamız bulunmayan hemen önümüzdeki yıllarda olacak. Artık hepsi birbirini yenebiliyor ortak Konya ikinci sırada, Hatay, Başakşehir ve kılıç yukarıdayız. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray daha aşağıda" dedi.

"Balotelli şaşkın değil hırslı"

Mario Balotelli kabilinden ortak evren yıldızını aktarma ettiklerini tamlayan Sancak şunları kaydetti:

"Deli sanarak seslenme edilmekte hemen ben dinamit yerine anlatım ediyorum. En küçük ortak terbiyesizliği olmadı. Yunus Yunus olduysa Vargas Vargas olduysa Balotelli yardımıyla olmuştur. Yardımı da olmakta gençlere. Balotelli'nin dobra olması ehemmiyetli değil tamamı takımın dobra olması lazım. Bir insandan oluşmuyor ekipman en aşırı gol atan 2 oyuncumuz daha var. Vargas ve Yunus onlara meydan açanda Balotelli eş eksiltiyor. Yunus zaman sonu ne olacak bakacağız. Talep ediyoruz verirlerse anlaşırsak alırız. Yunus gine gelir, Adana Demirspor'u seviyor. Yunus 2 gol attı Galatasaray'a onun düşüncesince bizlere vermezler sanarak düşünüyorum. Adana Demirspor'da kendini bulmuş olduğu ortak gerçek. Böyle ortak kadroda oynaması da Yunus düşüncesince avantaj. Balotelli ile 3 salname sözleşmemiz mevcut benim olmadığım ortak ortamda şöyleki söylemiş 'Başkan git demeden gitmem, gidersem de kulübe mal kazandırmadan gitmem.' Galatasaray gündeme geliyor toplumsal medyada değme nesne konuşuluyor kimsenin haberi bulunmayan ama."

"İyi ortak Fenerbahçeliydim"

"Adanalı değilim, Siirtliyim hemen dobra ortak Adana Demirsporluyum" diyen Başkan Sancak, şöyleki bitmeme etti:

"Adana Demirspor başkanı olmaksızın ilkin dobra ortak Fenerbahçeli idim, kurultay üyesiydim. Fenerbahçe maçlarını izleme ederdim ancak Adana Demirspor başkanı olduktan sonradan Adana Demirsporluyum. Başkanda Aziz Yıldırım'dı. Hatta ortak boşluk yönetime girecek kabilinden de oldum. Ama girmedim kader olmadı. Belki de kalsam Adana Demirspor'da olmasam yönetime de gelebilirdim. Fenerbahçe ile ilişik içimde ortak nesne yok. Tamamen yüzdelik yüzümü Adana Demirspor'a veriyorum artık. Fenerbahçe ortak daha gayrimümkün taraflara da geldiğimde söylemiştim. Hakkın rahmetine kavuşana denli Adana Demirspor'dayım"

"Fatih Hoca'dan daha Adanalıyım"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i sevdiğini ve aşırı kalburüstü bulduğunu özetleyen Murat Sancak, "Ama Adana'ya borçlu, daha ilkin de söylemiştim. Ben Siirtliyim o Adanalı hemen benim yaptıklarımla onun yaptıklarını taraf yana koyarsak ben daha Adanalıyım. Hiç kusura bakmasın Fatih Hoca'nın Adana'ya borcu var. Hani bu dilencilik etmek de değil söz gelişi ortak futbolcuyu bizle bu arada üç ekipman istiyorsa Adana Demirspor yeğleme edilebilir. Ama şu an Fatih Terim Türkiye'nin en dobra hocasıdır. Aldığı başarıdan daha iyisini bir tanesi almadıkça en dobra uygulayım direktör" dedi.

Zafer Şahin

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler