USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Kar yağdı nice ilde okullar dinlence edildi! İşte dakika okulların dinlence edilmiş olduğu illerin listesi

Meteoroloji 66 il düşüncesince soluk ve turuncu kodlu uyartı yaparken koyu kar yağışı altındaki kentlerde öğrenime müşterek devir ara verildi. Denizli, Burdur, Isparta 'da hepsi okullar, Afyonkarahisar ile Muğla'nın 1 ve Konya'nın 9 ilçesinde kar yağışı dolayısıyla hepsi ok

Kar yağdı nice ilde okullar dinlence edildi! İşte dakika okulların dinlence edilmiş olduğu illerin listesi
03-03-2022 08:07
Meteoroloji 66 il düşüncesince soluk ve turuncu kodlu ihtar yaparken derin kar yağışı altındaki kentlerde öğrenime müşterek güneş ara verildi. Denizli, Burdur, Isparta 'da kâffesi okullar, Afyonkarahisar ile Muğla'nın 1 ve Konya'nın 9 ilçesinde kar yağışı dolayısıyla kâffesi okullarda öğrenime ara verildi.Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü kabilinden 3 Mart 2022 iklim hali tahminleri açıklandı. İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da kar yağışı bekleniyor. 66 il düşüncesince soluk ve turuncu kodlu ihtar yapıldı.

Denizli, Burdur, Isparta 'da kâffesi okullar, Afyonkarahisar ile Muğla'nın 1 ve Konya'nın 9 ilçesinde kar yağışı dolayısıyla kâffesi okullarda öğrenime ara verildi. Sinop'ta da kâffesi ilçelerde taşımalı yetişek meydana getirilen okullar dinlence edildi.

Denizli: Denizli’de kar yağışı dolayısıyla kâffesi okullarda öğrenime müşterek güneş ara verildiği bildirildi. Açıklamada, mânialı ve aylı amme mensubunun erte yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacağı anlatım edildi.

Isparta: Isparta'da kar yağışı dolayısıyla öğrenime müşterek güneş ara verildi. Isparta Valiliğinden meydana getirilen açıklamada, "İl genelinde 3 Mart Perşembe haset Milli Eğitim Bakanlığı'na ilişkin kâffesi basamak okullar, hususi anaokulları, hususi eğitim, iyileştirme merkezleri, çeşitli kurslar, motorlu güdücü kursları, infaz yetişek merkezleri, okullarda bitmeme fail sübvansiyon ve yetiştirme kursları faaliyetlerine müşterek güneş süreyle ara verilmiştir" denildi. Ayrıca amme gurur müesseselerinde etkin mânialı ve aylı personelin, yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacağı kaydedildi.

Afyonkarahisar: Afyonkarahisar'da kar yağışı dolayısıyla beniz yüze öğrenime müşterek güneş ara verildiği bildirildi. Vali Gökmen Çiçek, Twitter hesabından paylaşmış bulunduğu mesajda, "Afyonkarahisar'da bitmeme fail derin kar yağışı ve sabaha akla yatkın oluşacak buzlanma nedeniyle, kâffesi il genelinde okullar müşterek güneş süreyle dinlence edilmiştir. Tüm öğrencilerin, müşterek günce kar tatilini im okuyarak geçirmesini istiyoruz." dedi.

Burdur: Burdur'da can alıcı bulunan kar yağışı dolayısıyla beniz yüze öğrenime müşterek güneş ara verildi. Valilikten meydana getirilen açıklamada, kâffesi resmi ve hususi anaokullarında, hususi yetişek okullarında, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde beniz yüze öğrenime müşterek güneş süreyle ara verilmesine değişmeyen verildiği bildirildi. Rehabilitasyon merkezlerinin, yayılmış yetişek kurslarının ve kâffesi hususi kursların da beniz yüze eğitimlerine müşterek güneş ara verildi. Burdur biçim ve ilçelerinde fiziksel engeli bulunan kâffesi engelliler, bakmakla memur bulunduğu mânialı yakını olan, aylı ve 15 altı evladı bulunan amme mensupları da müşterek güneş yetkilendirilmiş sayılacak.

Konya: Konya'nın 9 ilçesinde kar yağışı dolayısıyla beniz yüze öğrenime müşterek güneş ara verildiği bildirildi. İlçe Hıfzıssıhha Kurullarınca tahsil edilen karara göre, Beyşehir, Yunak, Doğanhisar, Tuzlukçu, Akşehir, Kadınhanı, Hüyük, Seydişehir ve Bozkır ilçelerinde derin kar yağışı dolayısıyla kâffesi evvel ve mutedil aşamalı okullar ile liselerde çağ engin yetişek yapılacak. Uzaktan yetişek sonucu tahsil edilen ilçelerde, mânialı ve aylı amme görevlileri yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

Muğla: Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde, kar yağışı ve namüsait iklim koşulları dolayısıyla öğrenime müşterek güneş ara verildiği bildirildi. Kamu kurumlarında etkin mânialı ve aylı personel de yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

Sinop: Sinop'ta derin kar yağışı beklentisi dolayısıyla kâffesi ilçelerde taşımalı yetişek meydana getirilen okullar dinlence edildi. Vatandaşlardan buzlanma, tuman ve ulaşımda aksamalar kadar menfi hallere gönül rahatlığı dikkati olmaları istendi. ​​​​​​

Kütahya: Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde derin kar yağışı ve yollarda meydana gelebilecek buzlanma riski dolayısıyla yetişek öğretime 1 güneş ara verildiği bildirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler