USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Kar bitik bastırdı 7 ilde okullar dinlence edildi! İşte dakika tahsile açıklık maruz şehirler

Kar yağışı art döndü beniz yüze tahsile aralık verildi. Yurt genelinde sansasyonel bulunan kar yağışları nedeniyle, Samsun, Van, Trabzon, Giresun, Ordu, Rize ve Ağrı'nın kimi ilçesinde yetişek ve öğretime aralık verildi.

Kar bitik bastırdı 7 ilde okullar dinlence edildi! İşte dakika tahsile açıklık maruz şehirler
16-03-2022 08:44
Kar yağışı art döndü beniz yüze tahsile boşluk verildi. Yurt genelinde çarpıcı bulunan kar yağışları nedeniyle, Samsun, Van, Trabzon, Giresun, Ordu, Rize ve Ağrı'nın birtakımı ilçesinde edep bilimi bilimi ve öğretime boşluk verildi.Abone ol

Türkiye'yi tesiri dibine meydan itici ve yağışlı iklim hasebiyle 7 kentte tahsile boşluk verildi. Kar yağışı hasebiyle dinlence gelişmeleri birer birer gelmeye başladı. İşte edep bilimi bilimi ve öğretime boşluk maruz il ve ilçeler...

Trabzon: Trabzon'da kar yağışı ve negatif iklim şartları zımnında 8 ilçede okullar dinlence edildi, 5 ilçede ise taşımalı tahsile boşluk verildi. Olumsuz iklim ve sefer şartları hasebiyle Çaykara, Dernekpazarı, Düzköy, Hayrat, Köprübaşı, Maçka, Şalpazarı ve Tonya ilçelerinde tahsile birlikte gündüz boşluk verilirken, Araklı, Arsin, Of, Sürmene ve Yomra ilçelerinde hemen taşımalı tahsile boşluk verildi. 

Ordu: Ordu'nun birtakımı ilçelerinde kar yağışı hasebiyle tahsile ferda boşluk verildiği bildirildi. Kentte bitmeme fail kar yağışı ve buzlanma hasebiyle Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye ve Ulubey ilçelerindeki okulların tamamında 16 Mart Çarşamba haset okulların dinlence edilmiş olduğu belirtildi. Perşembe ilçesinde taşımalı eğitim, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinin rustik mahallelerindeki okullar ile ilçelerin genelinde taşımalı tahsile ferda boşluk verildi. Engelli ve iki canlı amme görevlilerinin de zaman yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

Giresun: Giresun'un 5 ilçesindeki hepsi okullar, 7 ilçede de karye okulları ferda edildi. Valilikten meydana getirilen yazılmış açıklamada, kar yağışı, negatif iklim şartları ve buzlanma hasebiyle Çanakçı, Dereli, Doğankent, Güce ve Şebinkarahisar'da hepsi kademelerde tahsile boşluk verildiği belirtildi. Merkez, Keşap, Piraziz, Tirebolu, Yağlıdere ilçeleri ile Bulancak ilçesinde Yalıköy Şehit Üsteğmen Barış Çakır İlkokulu ve Ortaokulu hariç, Espiye ilçesinde de Cibril İlkokulu ve Ortaokulu aut hepsi karye okullarında tahsile birlikte gündüz boşluk verildiği dökme açıklamada, bu ilçelerde taşımalı edep bilimi bilimi kapsamındaki öğrencilerin de yetkilendirilmiş sayılacağı kaydedildi.

Rize: Rize özek ve ilçelerinde bitmeme fail kar yağışı yardımıyla tahsile 1 gündüz hâlâ boşluk verildi. Rize Valiliği, "İlimiz genelindeki resmi ve hususi hepsi okullarda (ilk, orta, lise), ahali edep bilimi bilimi merkezleri, hususi edep bilimi bilimi ve iyileştirme merkezleri, hususi edep bilimi bilimi kursları, resmi ve hususi okulların destekleme, yetiştirme ve tahkim kursları ile motorlu anahtar kurslarında 16 Mart 2022 Çarşamba haset eğitim-öğretime birlikte gündüz süreyle boşluk verilmesine, sakat ve iki canlı bulunan amme görevlilerinin yönetimsel yetkilendirilmiş sayılmasına değişmeyen verilmiştir” açıklaması yaptı. 

Van: Van'da negatif iklim şartları hasebiyle 3 ilçede okullar ferda dinlence edildi. Yoğun kar yağışı hasebiyle İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerinde geçmiş ve ölçülü aşamalı edep bilimi bilimi tedris kuruluşlarında (lise, ahali eğitim, RAM, hususi edep bilimi bilimi ve iyileştirme merkezleri dahil) tahsile 16 Mart Çarşamba boşluk verildi. Ayrıca sakat ve iki canlı amme çalışanı de yönetimsel yetkilendirilmiş sayılacak.

Ağrı: Ağrı'da, negatif iklim şartları hasebiyle il genelindeki karye okullarında tahsile birlikte gündüz boşluk verildi. Valilikçe, il genelinde amme kuruluşlarında etkin sakat ve iki canlı personelin de birlikte gündüz yönetimsel yetkilendirilmiş olabileceği aktarıldı.

Samsun: Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü çeşidinden meydana getirilen açıklamada, "Ayvacık kazasının Çarşıköy ilk/Ortaokulu Döngel İlk/Ortaokulu, Terice geçmiş / Ortaokulu, Kazancılı ilkokulu, Eynel İlkokulu, Yenice Mustafa Çakır ilkokulu, birleştirilmiş sınıflı okulların tamamı, taşımalı eğitimin tamamında, Salıpazarı ilçesinde Tahnal ve Konakören İlk/Ortaokulumuz ile Cevizli ve Kırgıl İlkokulumuzun derin kar yağışı ve buzlanmadan çevre tamamına, öteki okullarımızda ise taşımalı eğitim, Terme ilçemizde ise kar yağışı ve buzlanma hasebiyle Ambartepe İlk /Ortaokulunda 16 Mart Çarşamba haset birlikte gündüz süreyle beniz yüze tahsile boşluk verilerek engin edep bilimi bilimi yapılmasına değişmeyen verilmiştir" denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler