USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hamza Hamzaoğlu: “Daha iyi bir Rizespor olacağımızı düşünüyorum”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Geliştirmemiz müstelzim yönlerimiz hala mevcut ancak rastgele çağ henüz iyiye gitmemiz bizi bahtiyar ediyor ve umutlandırıyor. Adana Demirspor maçının arkası sıra henüz iyi bir Rizespor olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Hamza Hamzaoğlu: “Daha iyi bir Rizespor olacağımızı düşünüyorum”
03-02-2022 21:41

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında başına gelebilecek Adana Demirspor maçının hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde sürdürdü.

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını cevap veren Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ekipman değme sabık güneş hâlâ da iyiye gitmesinden talih duyduklarını dile getirerek, “Bu cins aralar bizim düşüncesince de bir punt niteliğinde. Eksiklerimizi tamamlamak, az buçuk hâlâ oyuncularımızla ayrımlı antrenmanlara ciddiyet özgülemek açısından ulusal aralar önemli. Hem sezonun yorgunluğunu bir nebze olsun atabilmek aynı zamanda az taraflarımızı perçinlemek düşüncesince aranın iyi geçtiğini düşünüyorum. Şimdi önümüzde bir Adana Demirspor maçı var. Adana Demirspor çelimli bir takım. İyi bir ekibe eş fakat tığ de çelimli bir takımız artık. Bazı şeyler bundan sonradan namına oturdu. Tabii ki gelişmemiş eksiklerimiz hala var. Geliştirmemiz müstelzim yönlerimiz hala mevcut fakat değme güneş hâlâ iyiye gitmemiz bizi bahtiyar ediyor ve umutlandırıyor. Adana Demirspor maçı bu arada ile de hâlâ iyi bir Rizespor olacağımızı düşünüyorum” dedi.

"Fernandes takıma kuvvet katacak"

Transferi toy gerçekleşen Gedson Fernandes'in takıma kuvvet katacağını vurgulayan Hamzaoğlu, “Başkanımız beni arayıp ‘Böyle bir boyut var, ne dersin hocam?' söylediğinde bir duraksadım önce. Yani beklenen olabilir mu olamaz mı sanarak bir aklımdan geçirdim. Ondan sonradan elbette takımın zarfında bir yere aklımda oturtmaya çalıştım. Eğer mümkünse hakeza bir şeyin bizlere kuvvet katacağını düşündüğümü ilettim. Yönetimimizi de kutlama ediyorum bu konuda. Gerçekten iyi bir aktarma hareketi sanarak düşünüyorum. Gedson takımımıza da kuvvet katacaktır” ifadelerini kullandı.

"Biz buraya istifa etmeye gelmedik"

Hakkında çıkan istifa dedikodularına da cevap verici fen eş Hamzaoğlu, “Ben de atasözü veremedim. Öyle bir bilinçlilik yok. Biz buraya istifa etmeye gelmedik. Tabii ki işler çirkin gider, bizim bu takıma bir yararımız olmayacağına inanırsak istifa da ederiz. Daha evvel de faydam olmayınca yaptığım oldu. Öyle bir bilinçlilik bahis konusu değil. Gerçekten pakt yönetimi ve başkanımızla baş döndürücü mevzun bir emek özgülemek içerisindeyiz. Birbirimizi anlıyoruz. Şu anne denli bizim düşüncesince değme bilinçlilik uyumlu, sıkıntımız yok. Tabii transferde ağır olduğumuzu düşünebilirsiniz. Ama transferler böyledir. Sabır ister. Özellikle sonuç günleri hâlâ canlı geçer. Bizim düşüncesince de böyle. Bu sabırla da bu emekleri sürdürüyoruz” dedi.

Eren Albayrak'ın hâlâ evvel Çaykur Rizespor'da oynamasını ve ekibi tanımasını kazanım kendisine nitelendirdiklerini dile getiren Hamzaoğlu, “Eren de bizim beğendiğimiz izlem ettiğimiz bir oyuncuydu. Daha evvel burada da oynaması şişman bir avantaj. Kulübü tanıyor, Rize'yi tanıyor, halkını tanıyor, buranın hedeflerini biliyor. Onunla idman bizim zarfında keyifli, aramızda bulunduğu düşüncesince mutluyuz. Cemali orada yegâne kabilinden gözüküyordu esasen Alberk de bizim düşüncesince iyi bir alternatifti fakat Alberk'in oynayarak gelişmesini düşündüğümüz düşüncesince onu talip bir kulübe göndermeyi yeğleme ettik. İnşallah orada hâlâ baş döndürücü müddet alır. Bizde burada Cemali ve Eren'le o alanımızı kapatıp seneye hâlâ çelimli bir grup kendisine başlarız” ifadelerini kullandı.

"Remy'nin hali açık değil"

Remy'nin durumunun hâlâ netleşmediğini, idare ile görüşmelerinin bitmeme ettiğini laflarına ekleyen Hamzaoğlu, “Hem yönetimimiz görüşüyor aynı zamanda tığ kendisiyle görüşüyoruz onla da bir iki güneş zarfında netleşecektir. Ayrılacağız mı bitmeme mı edeceğiz, elbette bir bilinçlilik olacak göreceğiz. O nedenden şu anda dayanıklı bir bilinçlilik buyurmak istemiyorum” dedi.

"Başkanın söylemleri ağız ağıza onu ilgilendirir"

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran'ın katılmış bulunduğu TV programında yargıcı Cüneyt Çakır konusunda "Cüneyt Çakır‘ı benim maçıma kimesne veremez. Versinler o pik ekibi çıkartmayacağım, 3-0 yenik olayım. Cüneyt Çakır Türk futbolundan çıkmalı. Başka muhtelif Türk futbolu kurtulmaz" söylemleri hesabına da düşünüm bildirme fail Hamzaoğlu, “Başkanın söylemleri ağız ağıza onu ilgilendirir. Onun hesabına yorum yapmam akıllıca değil. Biz ağız ağıza sahadaki işimize odaklanmış durumdayız. Benim oyuncularıma daim dediğim bir bilinçlilik var, maçlara çıkarken de daim söylerim. Bizim hakemle, rakiple, tribünlerle, rakip taraftarlarla işimiz yok. Biz ağız ağıza zat işimize, sahada yapacağımız şeylere odaklanmalıyız. Biz bu halde sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Osman Kubilay Küçükmustafa

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler