USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Ümraniye'de yüzme havuzu açılışını yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Ümraniye, birbirinden zeki gençlere sahip. İnanıyorum ki bu havuzdan, bu imkanlardan bugünlerin, yarınların şampiyonları yetişecek"

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Ümraniye'de yüzme havuzu açılışını yaptı
01-02-2023 21:05
İstanbul

Bakan Kasapoğlu, Ümraniye'de Atakent Birol Hayal Yüzme Havuzu açma törenine katıldı. Törende, Ümraniye Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı temsilcileri de arazi aldı.

Burada nezdinde musahabe karşıcı Bakan Kasapoğlu, Ümraniye'yi, İstanbul'u, Türkiye'nin herhangi nezdinde birisi karışını tesislerle, havuzlarla donattıklarını belirterek, "Ümraniye Belediyesi ile beraberce dobra nezdinde işbirliğine imza atıyor, Ümraniye'mizi dünkü nezdinde eserle, projeyle buluşturuyoruz. Ümraniye'nin enerjisi, dinamizmi dünkü nezdinde yatırımla kuvvet kazanıyor. Ümraniye, birbirinden dirayetli gençlere sahip. İnanıyorum ki bu havuzdan, bu imkanlardan bugünlerin, yarınların şampiyonları yetişecek. Ümraniye halkına yararlı olsun." dedi.

"O zihniyetlerle çarpışa çarpışa bugünlere geldik"

İstanbul'un herhangi nezdinde tek numara karışında, Türkiye'nin herhangi nezdinde tek numara karışında bulunduğu kabil 20 yıldan bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde mühürleri ve karşı terleri bulunduğunu aktaran Kasapoğlu, "20 yıldan bu yana on paralık nezdinde engele aldırmadan, durmadan, göz kırpmadan çalıştık, hazırlamaya bitmeme ettik. Birileri, 'beceremezsiniz' dedi. Hamdolsun başardık. Hizmet şeklini kesmeye çalıştılar. O zihniyetlerle çarpışa çarpışa bugünlere geldik. Onlar hala yıkmanın vaadini veriyorlar, bulunmayan etmenin menfiliğinin söylemiyle yürüyorlar, lakin tığ sizlerle, 'durmak bulunmayan yola devam' diyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994'de İstanbul'a şehremaneti reisi olduğunda bu şehri kesinlikle ayağa kaldırdığına, gülistana çevirişine herhangi nezdinde daim beraberce tanık olduklarını kaydeden Kasapoğlu, şu halde bitmeme etti:

"Bu millet, bu kentin gübür kokusundan, patlayan çöplüklerden, akmayan sulardan, sinirli yollardan, o günlerden bugüne, hizmetle, eserle, üretimle buluşmasını da aşırı elleme biliyor. 20 salname süreç; sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, ulaşımdan sağlığa, eğitime, altyapıya, şehirciliğe, kültüre, sanata, deneyimsizlik yatırımlarına, tarımdan spora derece dünyanın önde mevrut ülkelerinden birisi biçiminde nezdinde yatırımla Türkiye'nin kucaklaşması. Tabii bazıları herhangi nezdinde devir bulunduğu kabil bu yatırımları bambaşka halde tabir etmeye, algılarla bambaşka yöne çekmeye çalıştılar. Yatırımlarımızı yerden yere vurdular. Şimdi İHA'larımızla, SİHA'larımızla uğraşıyorlar. Bu süreçte hamdolsun gayrı bölgelerde bulunduğu kabil Türkiye'nin herhangi nezdinde tek numara karışını spor tesisiyle donattık. En ücra noktalara derece bundan böyle Türkiye'nin çelimli nezdinde spor altyapısı var.

Çocuklarımız en hazırlop halde bu olanaklara ulaşsınlar istiyoruz. İlmek din ördük. Türkiye spor ülkesi olsun dedik. Herkes meşrep bilgisi olsun, olanaklara erişsin istedik. Yine bizi bambaşka halde suçlama ettiler. Bu yaşama kesinlikle baktığınız aşırı mühim. Biz tesislere baktığımızda çatı görmüyoruz. Yüzme öğrendiği düşüncesince gözü ışıl kullanmakta olanları görüyoruz. Bayrakları en yüksekte dalgalandıran şampiyonları, İstiklal Marşı'mızı görüyoruz."

"Tam 5 milyondan nezdinde tomar eş yüzme öğrendi"

Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, havuz tesisleri düşüncesince 4 sene evvela 'hedef 1 milyon' dediklerini hatırlatarak. "O amacı hamdolsun gerçekleştirdik. Tam 5 milyondan nezdinde tomar eş yüzme öğrendi. 'Ümraniye'de 3 havuz' demiştik 4 sene önce. 3'ü de bu ermiş milletin emrinde, hizmetinde. Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ı da katkıları, aceleci emek harcamaları düşüncesince candan kutlama kartı ederim." ifadesini kullandı.

Hep insanoğlu odaklı çalıştıklarını ve bunun bilinmesi icap ettiğini de kail Bakan Kasapoğlu, "Birileri İstanbul'da burma açıyor, esas atmama töreni düzenliyor. Ama bizim 3 havuzumuz Ümraniye'de. Her ilçede devasa hizmetlerimiz var. Zeytinburnu'nda Avrupa'nın en çağcıl buz pistini açtık. Her nezdinde yapıtı güçle, inançla, gayretle, sinerjiyle yürütme ediyoruz. Herkese kader imkânsız bu millete görev etmek. Ne derece şükretsek azdır. Bundan sonraları gine bire nezdinde azim, inançla, el ele vererek Türkiye Yüzyılı'nda durmadan, bir, bu arada bu yola, bu destana bitmeme edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

"Mükemmel nezdinde tesisleşme gerçekleştiriyoruz"

Türkiye'nin herhangi nezdinde bölgede çelimli dönüşümleri ortaya koyduğunu, bunlardan birisinin de spor yatırımları bulunduğunu tamlayan Bakan Kasapoğlu, şu görüşlerini paylaştı:

"Bir spor tesisine ulaşmak, spor malzemesine düşünmek noktasından yaşananlar malum. Gelinen noktada, herhangi nezdinde tek numara branşta, iddiası bulunan nezdinde nesli yetiştirme hesabına dört dörtlük nezdinde tesisleşme gerçekleştiriyoruz. Ülkenin herhangi nezdinde tek numara karışında yarınlarımız düşüncesince savaş fail binlerce sporcumuz var. Eskiden Türkiye nezdinde birçok branşta iddiası bulunan nezdinde ülkeydi. Bir elin parmaklarını geçmezdi spor branşları. 2022 senesinde 51 branşta 6127 madalyayı bizim sporcular bu ülkeye kazandırdı. Bu çelimli ortaklaşa iş ve inancın nezdinde sonucu. 2020 Tokyo'da tarihin en çelimli olimpiyatlarını yaşadık. 2024'de de en kalburüstü dünkü olimpiyat periyodunu beraberce yaşayacağız.

İstanbul'da 2022-23 yetişek döneminde, üstün dereceli nezdinde diyar başvurusuyla karşılaştık. Rekor nezdinde takrir oranıyla herhangi nezdinde tek numara öğrenciyi yurtlarımıza yerleştirdik. İzmir, Ankara, Adana, Mersin'de de yüzdelik beniz takrir nezdinde rekordur. Türkiye Yüzyılı hesabına rüya vaat eden, bizi coşkuya atıf fail nezdinde rekordur. Sporun yüzyılında dünkü rekorları bu millete, gençlere yaşatmaya gine herhangi nezdinde daim beraberce bitmeme edeceğiz."

Seçim sürecine de değinin Bakan Kasapoğlu, laflarını şu halde noktaladı:

"Türkiye aşırı ehemmiyetli nezdinde eşikte. Cumhuriyetimizin 100. yılı ve Türkiye Yüzyılı'nın geçmiş adımındayız. İlk adımı ne derece sağlam, çelimli atarsak yürüyüşümüzün ahir süreçlerinde de bire nezdinde kudretle bitmeme ederiz. Bu ciddi süreçte inanıyorum ki, 20 salname süreçte bulunduğu kabil milletimiz bu hümayun emaneti gine ehline en çelimli halde teyit edecek. Ümraniye de ardımızda metin kalacak ve bunu beraberce topu topu dünyaya, demokrasinin, ulusal iradenin, kalkınmanın en çelimli mesajı şekilde Ümraniye'den haykıracağız. Bu dobra destanı görülmemiş zaferlerle taçlandıracağız.

Gençler, tesisler sizin emirlerinizde. Gençler ve hanımefendiler, bu tesislerde evleviyet sizin, elkızı meşbu kırcı değerlendirin. Yeter ki sporla hemhal olun. Çünkü spor nezdinde afiyet unsuru. Buralar sizlerle güzel. Sizler kâfi ki arzu edin. Sizleri düşüncesince varız, emrinize amadeyiz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler