USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bitci’nin Türk sporuna desteği devam ediyor

Bugüne denli Türkiye'de 13 ayrımlı spor ekibi ve federasyon ile vantilatör token projesi geliştiren Bitci, akıbet 1.5 salname çağda bahis konusu organizasyonlara 140 milyon TL'nin üstünde pınar sağladı.

Bitci’nin Türk sporuna desteği devam ediyor
13-06-2022 16:03

2018 senesinde Bodrum'da kurulan Bitci Teknoloji, Türk sporuna desteğini okunabilen sürdürüyor. 2020 senesinde geliştirdiği Türkiye'nin huzur yerel blockchain platformu üzerinden, grup ve federasyonlar düşüncesince vantilatör token projesi geliştiren Bitci, sonuç 1.5 salname devirde Türkiye'den 13 değişik organizasyonla iş donanmasına gitti.

Türkiye'deki huzur vantilatör token iş birliklerini, 2020 yılının sonuç çeyreğinde Karşıyaka Spor Kulübü ile yaşama geçirdiklerini tabir fail CEO Onur Altan Tan, “Karşıyaka'nın ardından, Türkiye Basketbol Federasyonu ile dünyada ortak prensip imza attık ve ulusal ekipler düzeyindeki huzur vantilatör token projesini yaşama geçirdik. Bugün bakımından bu dü organizasyonun yanı esna Türkiye'den Eskişehirsor, Ankaragücü, Denizlispor, Bursaspor, Kocaelispor, Fatih Karagümrük, Gençlerbirliği, Afjet Afyonspor, Bodrumpor, Adanaspor ve Türkiye Motosiklet Federasyonu ile vantilatör token anlaşmalarımız bulunuyor” dedi.

“Fan Token sisteminin önü açık”

Türkiye'deki herhangi ortak token projesinin arzlarının tamlayan Onur Altan Tan, “Her projemiz de yatırımcılar gözetiminde baş döndürücü şişman candan karşılandı. Biz bu token projelerini tasarlarken, üç ayaklı ortak cümle kurduk. Dedik ki, hem takımlar, hem taraftarlar hem de yatırımcılar kazansın. Şu anda vantilatör token ekosistemi hala evolüsyon aşamasında. Önümüzdeki devirde baş döndürücü şimdi şişman gelişmeler, sürprizler gelecek. Özellikle taraftarların, destekledikleri takımlarla bulunan etkileşimlerini değişik ortak seviyeye çekeceğiz” ifadelerini kullandı.
Fan token projesi geliştirdikleri az şimdi topu topu takımlara bire ortak sürede destekleyici adına da dayanak noktası verdiklerini aktaran Tan, “Anlaşmaların kapsamına göre, kimi takımlarına stadına ismimizi verdik, bazılarının döş sponsoru olduk. Bugüne derece sponsorluklarımız ve vantilatör token dirimlik paylaşımlarımızla birlikte, Türkiye'de grup ve organizasyonlara 140 milyon TL'nin üstünde ulama sağladık” biçiminde konuştu.

“Türk takımlarına zait ayrımcılık yapıyoruz”

Global ortak bellik olarak, dünyanın ciharıyek yanına blockchain ihracatı gerçekleştirdiklerini laflarına ekleyen Onur Altan Tan, “Bodrum'da kişi mühendislerimiz ve yazılımcılarımızla geliştirdiğimiz teknolojimiz, bugün dünyanın önder grup ve organizasyonları düşüncesince geliştirdiğimiz vantilatör token planlarında kullanılıyor. Bugün dünyada ne ülkede sorsanız sorun; evren futbolunda en kalburüstü dü ulusal grup dediğinizde, hepsi Brezilya ve İspanya cevabını verir. Biz bu dü takımın da kürevi çaptaki biricik vantilatör token partneriyiz. Bu hoppadak bizim değil, Türkiye'nin başarısı. Brezilya'nın, İspanya'nın, MotoGP'nin kullandığı teknolojiyi, Türkiye'de sepet topu ulusal takımımızın, Bodrumspor'un, Afyonspor'un sayısal dönüşümüne bütünleşmiş ediyoruz. Bu hakkıyla baş döndürücü ehemmiyetli ortak konu. Burada biricik farkımız şu; Yabancı takımlarımızla yaptığımız vantilatör token dirimlik paylaşımında, oranı bir fazla fazla devir yüzdelik 50 yahut üstünde tutarken, Türkiye'ye geldiğimiz bu nicelik yüzdelik 50'nin baş döndürücü altında kalıyor. Bu zait ayrımcılığı hoppadak Türk sporunu desteklemek; Türk takımlarına ortak açıdan punt eşitliği sağlayabilmek düşüncesince yapıyoruz. Evet tığ toptan ortak markayız; oldu ihtimal bu az buçuk kulağa baş döndürücü hevesli gelmiyor kabil fakat tığ buyuz. Türkiye'de doğan, burada büyüyen, ülkesini baş döndürücü dost ve Türk sporunu herhangi ortak koşulda desteklemeyi önceliği yapmış ortak şirketiz. Bundan da alıntı çalım duyuyoruz” sanarak konuştu.

“Geri alıntı garantisi ile ziyanı ortadan kaldırdık”

Kripto dünyasının riski ve faziletkâr getiriyi içerisinde barındırdığını kail Onur Altan Tan, “Burada da tığ gene evren çapında ortak prensip imza attık ve spor vantilatör token'larımızda arka alıntı garantisi sistemini devreye aldık. Bu sistemle ortak anlamda, yatırımcının banko dokunca etmemesi sağlıyoruz. Bu cümle kapsamında, yatırımcının almış bulunduğu ortak spor vantilatör token'ı, sunma fiyatının dibine düşerse, yatırımcı bunu 6 ay içerisinde bizlere almış bulunduğu fiyattan iadeli edebiliyor. Bu dünyada, en şişman borsaların güçlü yapmadığı ortak uygulama. Neden? Çünkü tığ hakkıyla yatırımcıya ehemmiyet veriyoruz. Bunu da hoppadak lafta bırakmıyoruz. Bu saklı yazı dünyasında literatüre önceki ortak yürütüm ve bunun da yatırımcılar gözetiminde şişman ortak güvenlik unsuru bulunduğunu görmekten şişman talih duyuyoruz” cümlelerine arazi verdi.

“Beşiktaş'a teklimizi ilettik, özellik onlarda”

Türkiye'de Beşiktaş haricinde etraflı şişman kulüplerin vantilatör token projelerini yaşama geçirdiğinin hatırlatılması hesabına Onur Altan Tan, “Biz burada huzur günden buyana bire ortak noktadayız. Beşiktaş'a baş döndürücü bedel oluşturacağına inandığımız ortak teklifi kendilerine ilettik. Bahsettiğim arka alıntı garantisinin de zarfında bulunduğu ortak teklifimiz var. Başkan da bununla ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Onlar kendilerine layıkıyla en akla yatkın sonucu verecektir. Burada en ehemmiyetli özellik pakt ortak gelire ehil olurken, yatırımcının bu işten dokunca görmemesi. Bizim dünyada ortak huzur adına yaşama geçirdiğimiz arka alıntı sistemimin altındaki esas illet de kusursuz adına bu” dedi.

"Yapıcı ortak düzenlemeyle, Blockhain'in dubara kurucusu olabiliriz”

Türkiye'de saklı yazı dalında baş döndürücü şümullü ortak düzenlemeye gerekseme bulunduğunu da laflarına ekleyen Tan, “Kurulduğumuz günden buyana herhangi ortak devir yapıcı, isteklendirme edici fakat bunun indinde başta kapital yeterliliği kabil mevzularda katı ortak söve çizen ortak düzenlemenin destekçisi olacağımızı söyledik. Bununla ilgilendiren görüşlerimizi de ilgilendiren kurumlarla paylaştık. Ama tığ bu düzenlemeyi beklerken, kapital yeterliliği dair kişi adımımızı attık. Burada devleti beklemenin ortak nedeni olamaz. hususi bu piyasanın de hesabına düşeni yapması gerekiyor. Bu sebepten geçtiğimiz sene zarfında ödenmiş sermayemizi 100 milyon TL'ye çıkararak, bu bölgede önderlik yaptık. Bugün de, başka ortak dü borsa ile beraberce sektörde ödenmiş sermayesi en faziletkâr oyunculardan biriyiz. Tabii bu organizasyon konusu hoppadak ülkemizin gündemi değil. Dünyada nice değişik diyar bu mevzuda çalışıyor. Ama Türkiye'nin buradaki görevi baş döndürücü önemli. Araştırmalara layıkıyla bugün dünyada saklı yazı mülk farkındalığı ve penetrasyonu en faziletkâr 5 ülkeden birisiyiz. Dolayısıyla burada göstereceğimiz öncü, olumlu ortak davranış bizi blockchain dünyasının dubara müessis ülkelerinden birisi biçimine getirebilir” biçiminde konuştu.

“Yurt haricinde kişi borsalarımızı kuruyoruz”

Bugün tensikat gereği, ecnebi tabiiyetli insanların Türkiye'deki borsalarda matematik açmasının az şimdi olanaksız bulunduğunu kail Onur Altan Tan, şu şekilde devam etti:
“Bizim Türkiye'deki bölüm oyuncularından baş döndürücü şişman ortak farkımız var. Biz, ortak blockhain Ar-Ge şirketi adına yola çıktık. Bunun haricinde bugün dünyanın önder vantilatör token platformlarından biriyiz. Dünya çapında 40'a DOĞRU vantilatör token iş birliğimiz mevcut ve bunlar artarak devam edecek. Yabancıların organ olamaması, bizim kabil toptan markalar düşüncesince de değişik nema stratejilerini mecburi kılıyor. Bu kapsamda, arsıulusal arenada kişi saklı yazı mülk borsalarımızı kurmaya başladık. Bu mevzuda da huzur adımı, dünyada saklı yazı mülk teknolojisinin tarz ülkelerinden birisi bulunan Brezilya'da attık. Buradaki borsamızda şu anda alışveriş işlemleri başladı. Daha marketing çalışmalarına toy gıcır başladık. Henüz organ kabulüne tahminî 1 ay evvela başlamamıza karşın herhangi ortak çağ averaj 700-800 organ ikrar ediyoruz. Buradaki yapılanmamızın peşi esna başta Avrupa'da ortak borsa kuracağız. Buradaki gaye türkiye de İspanya. İspanya'nın yanı esna Hindistan da gene gaye pazarlarımız ortada fevk sıralarda.”

Fan token'ların indinde NFT ve metaverse konuların da ehemmiyetli projeleri bulunduğunu tabir fail Onur Altan Tan, “NFT marketimiz baş döndürücü geçenlerde açılacak. Bizim vantilatör token partnerliği yaptığımız nice takımla bire ortak sürede NFT iş birliklerimiz de var. Bunları önümüzdeki devirde devreye alacağız. Spor endüstrisinde yatırımlarımız artarak devam edecek. Farklı devletlerde de sponsorluk ve destekleyici token yapmayı sürdüreceğiz. Dünyada şişman neva getirecek 5'in üstünde projemiz var” niteleyerek laflarını tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler