USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bitci Racing’in fan tokenı bugün arz ediliyor

Türk motosiklet sporlarının en değerli takımlarından Bitci Racing'in fan token'ı, 24 Haziran Cuma günü, Bitci.com üstünden 0,001 TL'lik avantajlı ön satı fiyatıyla yatırımcılara sunulacak.

Bitci Racing’in fan tokenı bugün arz ediliyor
24-06-2022 14:02

2021 senesinde kurulan ve evvel senesinde Türkiye Pist, Karting ve Off-Road Şampiyonaları'nda 3 pilotlar ve 2 ekipler iktisap etmek az daha hep 5 bökelik edinim başarısı yayınlayan Bitci Racing, blockchain yaşamına aşama atıyor.

Uzun senelerdir Türkiye'de planlı değişik ralli organizasyonlarında yarışan ve aşırı sayıda birinciliği mevcut Bitci Teknoloji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Çağdaş Çağlar'ın da yarışma ekibinde arazi almış olduğu Bitci Racing'in fan token projesi, Bitci Racing Fan Token (BRACE), 24 Haziran 2022 Cuma günü, dünyanın reis fan token platformlarından Bitci.com üstünden satışa sunulacak.

Türk motosiklet sporları dünyasının en kalburüstü takımları ortada yayınlanan ve katılmış olduğu arsıulusal organizasyonlarda da Türkiye'yi başarıyla asimilasyon fail Bitci Racing, bahis konusu projeyle beraberce Türk motosiklet sporları dünyasında özlük token'ını geliştiren evvel grup kendisine piyasaya önderlik edecek.

6 Temmuz'da muamelat görmeye başlayacak

0,001 TL'lik avantajlı ön adanmış fiyatıyla yatırımcılarla buluşacak BRACE, 6 Temmuz 2022 zaman 15.00'te, Bitci.com'da muamelat görmeye başlayacak. Cüzdanlarında minimal 1.000 Bitcicoin bulunduran bütün hesaplar, BRACE satışına katılabilecek. Toplam arzın 100 bilyon skor kendisine saptandığı projede, BRACE satışları 5 Temmuz 2022 evveliyatına derece bitmeme edecek; adanmış süresinin tamamlanmasının arkası esna küsurat token'ların bütün ise yakılacak.

Bitcicoin yatırımcılarına Brace Airdrop

Öte taraftan Bitci Teknoloji ve Bitci Racing iş birliğiyle yaşama geçirilen kampanya kapsamında, cüzdanlarından 1-1.000 ortada Bitcicoin'i bulunan kullanıcılara 10; 1.000 yahut şimdi müşterek tomar Bitcicoin'i bulunan kullanıcılara ise 100'er skor iktisap etmek az daha binlerce Bitci Racing Token airdrop yöntemiyle armağan edildi. Hediye token'ların hesaplara mürur işlemi 23 Haziran bakımından tamamlandı.

Motor sporları yaşamına toy müşterek vizyon

Konuyla ilişik değerlendirmelerde mevcut Bitci Teknoloji CEO'su Onur Altan Tan, bütün spor dallarının indinde motosiklet sporlarının Bitci ailesi düşüncesince ayrı müşterek noktayı bulunduğunun altını çizerken, “Hem Yönetim Kurulu Başkanımız Çağdaş Çağlar'ın hem de benim şahsen yarışma kadrosu içinde arazi aldığımız Bitci Racing, kurulduğu evvel yılda kazanılmış olduğu 5 şampiyonlukla, özlük dalında ne derece iddialı bulunduğunu ortaya koydu. Türkiye'de motosiklet sporlarının geleceği aşırı parlak. Çok sayıda becerikli sporcumuz çabucak Türkiye'de değil dünyanın değişik coğrafyalarında kazandıkları başarılarla ülkemizi asimilasyon ediyor, hepimizi gururlandırıyor. Motor sporlarının şimdi iri hedeflere koşabilmesi için, sayısal dünyayı ve peyrev deneyimini aşırı şimdi değişik seviyelere çıkaracak yenilikçi plan ve iş fikirlerini yaşama geçirmemiz gerekiyor. Bitci Racing Fan Token projesinin arkasındaki yaklaşımımız da birlik kendisine bu. Umuyorum bu proje, çabucak Bitci Racing'in değil bire müşterek sürede Türkiye'de motosiklet sporlarına nazarıitibar duyan bütün takımların sayısal evren ile bağlarını güçlendirir, onlara toy müşterek görünüş katar” dedi.

Türk ralli dünyasının önde mevrut isimlerinden

Bitci Teknoloji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Çağdaş Çağlar ile Bitci Teknoloji CEO'su Onur Altan Tan da Bitci Racing'in yarışma ekibinde arazi alıyor. Türk ralli dünyasının önde mevrut isimlerinden Çağdaş Çağlar'ın, TransAnatolia Rally Raid yarışlarında dü birinciliğinin yanı esna TOSFED Genel Klasman Offroad üçüncülüğü ve SSV sınıfında Türkiye birinciliği bulunuyor.

Bitci Teknoloji hakkında

Çağdaş Holding içinde blockchain teknolojileri araştırı ve ihya amacıyla Bodrum'da kurulan Bitci Teknoloji, 2018 yılından beri sektördeki kılavuz gemisi faaliyetlerine bitmeme etmektedir. 2020 yılında, Türkiye'nin evvel borsa ve ifa sistemine bütünleşmiş blokzinciri bulunan Bitcichain'i geliştirdi. Türkiye'de ve taşınmazlar haricinde aşırı sayıda spor kulübü ile lehtar token projeleri yetiştirmek az daha yola çıkan Bitci Teknoloji, bu kapsamdaki evvel anlaşmaları Türkiye'de Karşıyaka Spor Kulübü, Türkiye A Milli Basketbol Takımı, Eskişehirspor, Ankaragücü, Denizlispor, Bursaspor, Kocaelispor, Fatih Karagümrük, Gençlerbirliği, Bursaspor, Adanaspor, Afjet Afyonspor, Bodrumspor; Avrupa'da ise Glasgow Rangers, İspanya Milli Takımı, Wolverhampton Wanderers, MotoGP, Brezilya Milli Takımı, McLaren Formula 1 Takımı, Peru Milli Takımı, Deportivo Alaves, Celta Vigo, FIBA, MXGP, RCD Espanyol, FC Sion, Fortaleza, Recife, Cadiz kabil sert aşırı spor organizasyonu ve kulübü ile yaşama geçirdi. Türkiye haricinde da evvel taşınmazlar dışı saklı yazı mülk alışveriş platformunu Brezilya'da açan, önümüzdeki devirde de İspanya'da benzeri müşterek yapılanmaya gitmeye hazırlanmakta bulunan Bitci'nin manzume altyapısı ağız ağıza özlük mühendisleri ve tasarımcıları çeşidinden yaşama geçirilmiş olup; firmanın umumi merkezi Bodrum'dadır.

Bitci Racing hakkında

Ülkemizin mahdut meraklı yarışma takımlarından bulunan Ağaçkakan Motor Sporları Ltd Şti'nin 32 salname repertuvar ve sayımsız başarılara erbap meraklı kadrosu çeşidinden 2021 yarışma sezonunda müesses yarışma takımıdır. Start almış olduğu evvel sezonda vatanımızda 'start aldığımız herhangi müşterek branşta şampiyonluk' hedefini yatkın ve başarmıştır. İlk senesinde Türkiye Pist, Karting ve Offroad Şampiyonalarında 3 pilotlar, 2 ekipler iktisap etmek az daha 5 bökelik elde etmiştir. Takımın 2022 sezonu düşüncesince hedef, katılmış olduğu millî ve arsıulusal şampiyonalarda türkiye ve sponsorlarını en güzel biçimde asimilasyon etmektir.

Takım Direktörü İbrahim Okyay, 32 senedir geceli gündüzlü bitmeme fail yarışma kariyerinde 10 el Türkiye Şampiyonu ergin millî ve arsıulusal yarışlarda yüzlerce el podyuma çıkmak ulusal sporcudur.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler