USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, Vodafone ile olan isim sponsorluğunu uzattı

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nın Vodafone ile olan sponsorluk anlaşması uzatıldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, eş futbolcuların sözleşmelerinin rical kadar olması icap ettiğini anlatım etti.

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, Vodafone ile olan isim sponsorluğunu uzattı
16-02-2022 15:29

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı ile Vodafone arasındaki döş ve isim sponsorluğu 1 sene şimdi uzatıldı. Vodafone Park'ta planlı imza törenine Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Beşiktaş Kadın Takımı futbolcuları ile U17 ve U15 kız ayak topu takımları aktörleri katıldı.

Vodafone ayrıca, sponsorluğunun 10'uncu yılı düşüncesince hususi adına tasarlanıp imal edilen formaların satışından elde edilecek gelirle kız evlatlarının ayak topu eğitimine katkıda bulunacak.

Çebi: “Kadın futbolcuların sözleşmeleri koca futbolu denli olsun”

Toplantıda açım konuşmasını önleyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Sadece eş futbolu değil, eş sporcularımız, eş çalışanlarımız bizim düşüncesince aşırı kıymetli. Vodafone düşüncesince de öyle. Buraya değme devir müşterek beyefendi ve hanımefendi ile geliyorlar. İnşallah tığ de bundan ahir çağda yönetimimize müşterek eş alarak bitmeme ederiz. Kadın ayak topu takımımızın gösterdiği başarıyı minimum koca ayak topu takımının almış olduğu kupalar denli ehemmiyet verdiğimizi beyan eylemek istiyorum. Camiamız düşüncesince de öyle. Futbolda kadınlarımızın gösterdiği başarıda hisse sahibi olan Fırat Fidan ve yöneticilerine teşekkürname ediyorum. Futbolcularımızın bizimle bu arada bitmeme ika süreci olmasını umuyorum. Bu mevzuda Türkiye Futbol Federasyonu'na çağırmak istiyorum. Kadınlarda da bonservis mevzuları ve sözleşmelerinin koca takımlarındaki olması icap ettiğini buradan ileti adına bildirmek istiyorum. Sezon başlangıcında aşırı ehemmiyetli müşterek nesne yaptık. Türkiye'nin seçkin kulüplerinden Fenerbahçe, Galatasaray ve başka takımlara, eş ayak topu ekibi kurmaya zorladığımız düşüncesince mutluyum. Ligin keyfi az buçuk şimdi arttı. Kadınlarımızın akıbet çağda gösterdiği performansı afiyetle strateji ediyorum. 5-0, 6-0 olmuyor. Hanımefendileri de incitmeyelim. 2, 3 bizim düşüncesince tam Karşıdaki arkadaşların keyfini kaçırmayalım. Onların da motivasyona gereksinimi var” dedi.

Aksoy: “Futbolun cinsiyetinin olmadığının en dobra ispatı”

Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy, derinlemesine senelerdir Beşiktaş ile ortaklaşa iş içre olduklarını belirterek, “Bu süreçte bizi en aşırı bahtiyar fail konulardan bir tanesi de Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı sponsorluğumuz oldu. Bu sponsorluğun bizim düşüncesince spor sponsorluğu olmasının ötesinde müşterek manası var. Toplumun genelinde baylara biçilmiş gösteriş tanımlarında bayanların da yerinin olduğuna ve bunun cesurca ön plana çıkarılması gerektiğine kalben inanıyoruz.

Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı, futbolun cinsiyetinin olmadığının en dobra ispatı. Kadın futboluna verdiğimiz desteğin hem şahıs sektörümüze bununla birlikte ayak topu camiasına kip dokuma etmesinden ve eş futbolunun büyümesine müteveccih adımlar atılmasına okazyon olmasından alım çalım duyuyoruz. Özellikle şişman kulüplerimizin sayaç başlangıcında eş ayak topu takımlarını kurmaları hepimizi ongun fail müşterek evolüsyon oldu. Vodafone olarak, Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı isim ve döş sponsorluğumuzu müşterek sene şimdi uzatıyoruz. Bu anlaşmanın bedeli de 3 milyon 250 bin TL. Bu altın teşrikimesai düşüncesince Sayın Başkan gözetiminde hepsi Beşiktaş camiasına müşterek kere şimdi teşekkürname ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Şahin: “Projenin hasılatını kız evlatlarının eğitimine ayıracağız”

Kadın futbolunun şimdi açık çevreye yayılmasını istediklerini tabir fail Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, “Erkek işi adına değerlendirilen bölgelerde sponsor adına bayanların önünü açmaya sürdürmek istiyoruz. Hareketin özünü meydana getiren içtimai eşitliği destekliyoruz. 10 senedir Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı'na desteğimizi sürdürüyoruz. Geçen sene isim sponsorluğunu da ekledik. Hedefimize ulaştığımızı eş futbolunda yaygınlaşmanın sağlandığını görüyoruz. 2 sene önceki burada müşterek yürek düzenlendik. Atletico Madrid ile müşterek karşılaşma yapıldı. 33 bin isim ile en aşırı seyircinin geldiği eş ayak topu maçı oldu.

Beşiktaş ile müşterek dokümanter çektik ve 3,3 milyon insana ulaştık. Şimdi spor okullarında ayak topu eğitimi meydan kız çocuklarına müteveccih müşterek plan yapıyoruz 10'uncu yıla hususi formalar tasarladık. Gelirlerini kız evlatlarının eğitimine ayıracağız. Adana, Ankara, Antalya, İzmir ve İstanbul'da spor okullarında müntehabat yapılacak. Eylül ayında başlayacak. Toplamda 200 kız çocuğunun eğitimine yardım sağlayacak müntehabat kararında Beşiktaş enfrastrüktür antrenörleri aktörleri seçecek. 20 sene süresince onların yanı sıra iktisap eylemek istiyoruz. Haziran 2023'te 540 bin lira gelirin tamamını kız çocuklarına ayrılacak” diyerek konuştu.

Gündoğdu: “Çok zikıymet ve dobra müşterek takımız”

Son adına mütekellim Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı Kaptanı Başak Gündoğdu, “Vodafone'un teşrikimesai bizim düşüncesince aşırı önemli. Kadın futbolunda dü ihtilal gerçekleşti. Biri kulübümüzün eş ayak topu ekibi kurması, ikincisi de sponsorumuzun gelişi ve desteği. Bizim düşüncesince aşırı zikıymet hususi ve dobra müşterek takımız sponsorluğun bilincindeyiz, inşallah kulübümüzü iklim haricinde da en elleme halde özümleme edeceğiz” dedi. Açıklamaların arkası sıra şişman ışık çekimiyle güruh tamamlandı.

Bozhan Memiş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler