USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Alioski: “Her zaman bu harika kulüpte oynamayı hayal ettim”

Fenerbahçe'nin acemi transferlerinden Ezgjan Alioski, sonuç klasman maçında statta atmosferin baş döndürücü dobra bulunduğunu anlatım ederken, "Her zaman bu harika kulüpte oynamayı hayal ettim" dedi.

Alioski: “Her zaman bu harika kulüpte oynamayı hayal ettim”
24-08-2022 00:04

Fenerbahçe'nin toy transferlerinden Kuzey Makedonyalı Ezgjan Alioski, Fenerbahçe TV'de gösterilen Günün Röportajı programına misafir oldu. Adana Demirspor'u 4-2 yenik ettikleri karşılaşmada Fenerbahçe formasıyla ilkin golünü kaydeden Alioski, taraftarların Şükrü Saracoğlu'nda oluşturduğu atmosferden etkilendiğini söyledi. Fenerbahçe'yi familya namına gördüğünü tamlayan ve ekip içerisindeki artı atmosfere yer veren Ezgjan Alioski, taraftarların desteğinin önemine de aksan yaparak, “Dün tün ezanı statta hava harikaydı. Maç içinde harika hisler taşıdım, baş döndürücü bahtiyar oldum. Sizi izlemeye mevrut yandaş grubu mevcut bu da size sunturlu hissettiriyor. Gol attığım düşüncesince baş döndürücü mutluyum ama bundan şimdi önemlisi galip gelmekti. Güzel goller atmak, takıma ulama ısmarlamak elleme ama ehemmiyetli bulunan baştan sona takım. Takım namına galip neşet kılmak baş döndürücü ortak tomar değerli. Umuyorum bu biçimde bitmeme ettiririz. Atmosfer baş döndürücü güzeldi ve birtakım kimi bu atmosferi tanım kılmak düşüncesince lügat bulamazsınız. Ben de şu an bunu yaşıyorum. Sahamızda gol atınca kendimi baş döndürücü bahtiyar hissettim. Taraftarlar size hakeza dayanak verdiğinde, siz de karşılığında gol attığınızda kendinizi baş döndürücü şimdi elleme hissedersiniz” dedi.

“Geçen yıl Fenerbahçe'ye neşet kılmak istemiştim”

Fenerbahçe'de oynamayı hayal ettiğini de aktaran Alioski, “Aslında ego Fenerbahçe'ye güzeşte yıl neşet kılmak istemiştim ama bu gerçekleşmemişti. İşin ortak parçası namına bu kimse ahval olabiliyor ama değme zaman bu harika kulüpte oynamayı hayal ettim. Bazı şeyleri içten ve çapraz istediğinizde bu gerçekleşebiliyor ve gerçekleşti. Fenerbahçe'nin bana bulunan beğenisini duyduğunda ego de baş döndürücü heyecanlandım. Böyle ortak punt oluşacağını baştan duyduğumda baş döndürücü ortak tomar bahtiyar oldum ve en aceleci müddette burada olmayı diledim ve bu gerçekleşti. Burada kazanmak harika. Başarılı kazanmak ve taraftarları bahtiyar kılmak düşüncesince ekip dostlarımla bu arada çalışarak, değme şeyi hasretmek ve bu biçim düşüncesince elimden gelenin en iyisini ortaya atmak istiyorum. Burada olmaktan afiyet alıyorum ve elleme anlamış olur yaşıyorum. Zaten hakeza ortak kulüpte iseniz elleme anlamış olur yaşarsınız” ifadelerini kullandı.

“Burayı familya namına görüyorum”

Fenerbahçe'de elleme ortak yassı bulunduğunu da laflarına ekleyen 30 yaşındaki futbolcu, “Ülkenizden ırak ortak yere gittiğinizde en ehemmiyetli konulardan ortak tanesi de toy kulübünüzde elleme ortak biçimde çalışmaktır. Tabii ki hep beraberce baş döndürücü elleme ayaktaşlık kuramayabilirsiniz. Bana gereğince kişilerin birbirini anlaması baş döndürücü önemli. Takım arkadaşlarınızla değme zaman dengesiz biçiminde olmalısınız. Ben burayı akrabalarım namına görüyorum. En elleme biçimde de iletişiminizi sürdürmeniz gerekiyor. Güzel sohbetler edip, birbirinizi baş döndürücü elleme tanımanız gerekiyor. Çünkü beraberce savaşıyor, beraberce oynuyoruz. Birbirimize inanmak ve birbirimiz düşüncesince mücadele kılmak baş döndürücü ortak tomar önemli. Bu sayede baş döndürücü şimdi aldatıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Takım dostunuz düşüncesince savaşmaya başlarsanız, ona iane kılmak istersiniz. Bu ruhu ortaya koymamız gerekiyor. Şahsen artı biriyim. Eğlenmeyi ve şakalaşmayı muhip birisiyim. Yeri vardığında de ağır birisiyim. Birbirimize dirlik içtenlikle davranmaya bitmeme edeceğiz. Tenis oynamayı muhip birisiyim. İsviçre'de dostlarımla kesiksiz alan topu maçları yapardım. Bilgisayar oyunları oynamaktan da şişman afiyet alıyorum ama bu aktiviteleri gerçekleştirmek düşüncesince baş döndürücü zaman olmuyor. Bu iş her insanın planladığı derece hazırlop ortak iş değil. Çünkü kesiksiz namına derin ortak takvimdesiniz. Fit eğlenmek düşüncesince zamanınızı harcıyorsunuz” şeklinde konuştu.

“Yeni bölgeler gitmek açısından heyecanlıyım”

Türkiye ve Makedonya'nın benzeri kültürlere eş bulunduğunu aktaran Alioski şunları söyledi:
“İstanbul'da ailemden insanoğlu yaşıyor. İlk defa gelmiyorum, İstanbul'a. Burası beni çekici ve bağlayan ortak yer. Benzer kültürlere sahibiz. Makedonya'nın birtakım kısımlarında da baş döndürücü ortak tomar Türk yaşıyor. Kültürlerimiz doğrudan elden aynı. İstanbul benim düşüncesince dünyanın en elleme şehirlerinden ortak tanesi. Burayı değme zaman sevdim ama hayatta ballanmak baş döndürücü şimdi ayrımlı ve bu deneyimi ilkin defa yaşayacağım. Yeni bölgeler gitmek açısından da baş döndürücü heyecanlıyım. Fenerbahçe ile ait baş döndürücü obje duymuştum ama kulübe girdikten sonraları burayı baş döndürücü şimdi ortak tomar sevdim.”

“Eljif harika ortak insan”

Fenerbahçe'nin emektar futbolcusu Eljif Elmas'ın para aktarımı sürecindeki yardımı ile ait mütekellim Alioski, “Buraya gelmem ilişkin beni kandırma ettiğine ilişkin medyada düpedüz bu kimse söylentiler çıktı. Ama ego buraya gelmeden ilkin hakeza ortak görüşme gerçekleştirmedim. Kulüple anlaştıktan sonraları oldu onunla konuştuk ama öncesinde hakeza ortak diyaloğumuz olmadı. Geçen yıl onunla bu mevzularla ait konuşuyorduk zira ulusal takımda beraberdik ama bu yıl anca ortak obje olmadı. Burayla anlaştıktan sonraları kendisi beni kutlama kartı etti. Eljif harika ortak insan. O da kesiksiz artı ortak cibilliyet ortaya koyan birisidir. Büyük de ortak kabiliyete eş futbolcu. Onun düşüncesince kariyeri süresince en iyisini diliyorum. Onun performansı ulusal takımımız düşüncesince de baş döndürücü önemli. Kendisi baş döndürücü elleme ortak arkadaşım. Onun kabilinden ortak arkadaşa eş olduğum düşüncesince de mutluyum” dedi.

“Değişken oyunculara eş olabilmek güzel”

Takımda ayrımlı mevkilerde oynayabilmesi kendince bilgiler sağlayan Kuzey Makedonyalı, “Hiç elbette elleme ortak obje ama takımda benim dışımda ayrımlı mevkilerde oynayan ayrımlı oyuncular da var. Bu sizin açınızdan kazanım dokuma fail ortak gidiş zira karşılaşma içinde sistemi değiştirebilecek ortak bir hale geçebilirsiniz. Bu bire ortak vakitte sarıklı düşüncesince de iyice hayır ve artı ortak nokta. Taktik manada maçın gidişatına ağırlık edebilecek ortak nokta. Değişken oyunculara eş olabilmek epey bir elleme zira dünyada bu kimse ayrımlı pozisyonlarda oynayabilecek oyuncular baş döndürücü ortak tomar yok. Benim dışımda ekip içinde ayrımlı mevkilerde oynayabilen baş döndürücü şimdi ortak tomar aktör var. Bu bana gereğince akilane ve elleme ortak şey” laflarına toprak verdi.

“Kendimizi geliştiriyoruz, uran kadroya minnettarız”

Teknik Direktör Jorge Jesus ve uran heyetle ait görüşlerini aktaran Alioski, “Bu kimse erdemli düzem hocalarla çalıştığınızda düpedüz ortak aktör baş döndürücü ortak tomar obje öğrenme olanağına eş olur. Her devir baş döndürücü şimdi toy şeyler öğrenme olanağına erişirsiniz. Taktik yönünde meydana getirilen toplantılarda yazışma yönünde baş döndürücü ortak tomar obje kazanırsınız, baş döndürücü ortak tomar obje öğrenirsiniz ki bana gereğince bu baş döndürücü önemli. Eğer oyuncular düzene inanırsa, hocanın bize anlatmış bulunduğu fikre, hocanın felsefesine inanırsa bana gereğince ekip da başarıya erişir. Bu bugünlük ve ya yarınlık ortak obje değil, giderek olacak ortak şey. Sezon sonuna derece bu sistemi en elleme biçimde geliştirip ortaya koymamız gerekiyor. Pozitif yan şu ki, kendimizi geliştiriyoruz. Bu manada yalnızca hocaya değil uran kadroya de minnettarız zira değme devir bize toy şeyler öğretiyor, oynamamız müstelzim dubara ilişkin bizleri kandırma ediyorlar. Kolay şeyler değil zira bunları değme devir yapmanız gerekiyor. Bunlar baş döndürücü ehemmiyetli detaylar. Başarılı kazanmak istiyorsanız hakeza ortak tarz izlemelisiniz” ifadelerini kullandı.

“Hedeflerimize erişmek düşüncesince konsantrasyonumuzu bitmeme ettirmemiz gerekiyor”

Sezonun daha başlangıcında olduklarına yer veren Alioski, önlerinde oynayacakları baş döndürücü karşılaşma olduğuna ilgi çekerek şunları söyledi:
“Açıkçası benim ortak hayalim var. Her devir inanmamız gerekiyor. Birbirimize, yaptığımız şeylere inanmamız gerekiyor. Takım namına bana gereğince gündüz günden geliştirdiğimiz noktalar mevcut ve hala toy şeyler öğreniyoruz, savaşıyoruz, bu arada oynuyoruz ve birbirimize asistan olmaya çalışıyoruz. Dinamik ve saldırgan ortak takımız. Zaten elde eden ekip kazanmak istiyorsanız birbirinize inanmanız gerekiyor. Ben de golümü elleme buluyorum. Henüz biz ortak obje kazanmadık. Her toy devir toy ortak baş ve ona gereğince akım etmemiz gerekiyor. Önümüzde oynayacağımız baş döndürücü ortak tomar karşılaşma var. Attığım golden ötürü baş döndürücü mutluyum ama bu eskiden kaldı. Bazen attığınız goller elleme olmayabilir ama orada en ehemmiyetli obje ekip namına kazanmaktır. Bireysel manada elbette golümden ötürü mutluyum ama zaman uzun, oynamamız müstelzim baş döndürücü ortak tomar karşılaşma var; odaklanmamız ve konsantrasyonumuzu bitmeme ettirmemiz gerekiyor ki hedeflerimize ulaşabilelim.

Son namına sarı-lacivertli taraftarlara seslenen aldatıcı oyuncu, “Sizler bize baştan sona sevginizi, tutkunuzu, gücünüzü hissettirin zira biz sizlerle bu arada aldatıcı olacağız. Sizler biz düşüncesince 12. adamsınız. Sizlerin karşısında korkmak hakkıyla harika ortak his. Diliyorum ki destekleriniz, inancınız kesiksiz bitmeme eder, biz de karşılığını vererek sizleri bahtiyar edebilir, sonuna derece bu arada gidebiliriz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler