Gündem

Sibel Can konserinde etraf karışmıştı! Belediye Başkanı'ndan vakayla ait açıklama

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Sibel Can konseri esnasında yaşanmış olan gerilim vakası ile ait kendisine Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan mukayyet ortak matbuat açıklaması yaptı.

Sibel Can konserinde etraf karışmıştı! Belediye Başkanı'ndan vakayla ait açıklama
17-07-2022 20:02
Balıkesir’in Edremit ilçesinde Sibel Can konseri esnasında yaşanmış olan gerilim vakası ile ait şekilde Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan mukayyet ortak matbuat açıklaması yaptı.Abone ol

Edremit Belediyesi ve şahsının sanata ve sanatçıya saygı, nazarıitibar ve desteği kâffesi kamuoyunun bilinen bulunduğunu tabir fail Başkan Arslan “Sibel Can kabil ülkemize dünyalık reşit kıymetli ortak sanatçının ilçemizde bulunması bizleri onurlandırmıştır. Şahsiyeti ve sanatıyla Edremit'imize şereflendirme ederek bizleri onurlandıran baş döndürücü sevdiğim sanatçımıza Edremit halkını ortak mümessili şekilde körpe geldiniz erişmek ve site namına çiçeğimizi arz kılmak arzusundaydım. Bu oldukça normal, olması gereken, sanata hassas değme alanda rutin ikrar edilen ortak özümleme görevidir.” dedi.

Kendisinin Edremit halkı namına çiçek takdiminin önlendiğini tabir fail Başkan Arslan “Buna rağmen bu davranışımız hususi korumalar ve yönetici kabilinden tutulmuş asayiş tedbirinin ötesinde şahsıma müteveccih 'fedai' kabil davranış takınılmıştır. Halkın temsiline erinç tek terbiyeli sıfır söz, cereyan ve eylemlerde bulunmuştur.” dedi.

Kabahatlerini maskelenmek düşüncesince ayrışık algılar oluşturulmaya çalışıldığını tabir fail Başkan Arslan “Üstelik bu da yetmezmiş kabil kabahatlerini maskelenmek düşüncesince şahsıma müteveccih 'sarhoştu' halinde algılara başvurmuşlardır. Bu mesnetsiz, banko akıllıca sıfır ve isteyerek şekilde meydana getirilen ithamı reddediyor, bu itibar cellatlığında akıllıca hükmü halkımızın vicdanına bırakıyorum.” dedi.

Konserde yaşanmış olan vakadan çevre sıkıntı duyduğunu tabir fail Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Bunun karşısında kendimize savunmuş olsak da hem kıymetli sanatçımızı izlemeye mevrut halkımızın uğrunda hakeza ortak fon meydana gelmesinden aynı zamanda Edremit halkının ortak mümessili şekilde yaşadığımızdan sıkıntı duyuyoruz.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER