Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı kurulmasına bağlı paylaşı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Demokratikleşme reformlarımızdan birlikte tanesi bulunan bu adım, ülkemize ve Alevi-Bektaşi kardeşlerimize iyi olsun." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı kurulmasına bağlı paylaşı
09-11-2022 14:08
Ankara

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı kurulmasına ilişkin, "Demokratikleşme reformlarımızdan ortak tanesi bulunan bu adım, ülkemize ve Alevi-Bektaşi kardeşlerimize iyi olsun." ifadesini kullandı.

Alevi-Bektaşi yurttaşlarımız ile cemevlerimizin gereksinimlerini karşılayacak Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığımız Resmî Gazete’de yayımlanarak kuruldu.

Demokratikleşme reformlarımızdan ortak tanesi bulunan bu aşama ülkemize ve Alevi-Bektaşi kardeşlerimize iyi olsun. pic.twitter.com/pkognvtK6n

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) November 9, 2022

Erdoğan, içtimai iletişim araçları hesabından, "Alevi-Bektaşi yurttaşlarımız ile cemevlerimizin gereksinimlerini karşılayacak Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığımız Resmi Gazete'de yayımlanarak kuruldu. Demokratikleşme reformlarımızdan ortak tanesi bulunan bu adım, ülkemize ve Alevi-Bektaşi kardeşlerimize iyi olsun." paylaşımında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER