USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yoğun kar yağışı dolayısıyla 14 ilde okullarda beniz yüze tahsile boşluk verildi

Etkisini göstermeye başlamış olan kar yağışı zımnında 14 ilde okullar tatil edildi. Buna göre; İstanbul, Bursa, Bayburt, Kocaeli, Bingöl, Sakarya, Bitlis, Kars, Kastamonu, Bolu, Yalova, Tunceli, Ağrı ve Bilecik'te okullar tatil olacak.

Yoğun kar yağışı dolayısıyla 14 ilde okullarda beniz yüze tahsile boşluk verildi
09-03-2022 22:17
Etkisini göstermeye başlamış bulunan kar yağışı zımnında 14 ilde okullar tatil edildi. Buna göre; İstanbul, Bursa, Bayburt, Kocaeli, Bingöl, Sakarya, Bitlis, Kars, Kastamonu, Bolu, Yalova, Tunceli, Ağrı ve Bilecik'te okullar tatil olacak.Abone ol

Mart ayıyla beraberce hacısı hocası baharı beklerken topu topu Türkiye, dondurucu soğuklarla karşılaştı. Bugünden itibaren dünya genelinde çarpıcı olacak kar yağışı yanında ortak paradigma önlemleri de getirdi. Birçok ilde karda yaşanacak sorunların önüne geçilmesi yerine beniz yüze tahsile boşluk verildi.

İSTANBUL
İstanbul Valiliği kabilinden meydana getirilen izah şu şekilde;

"10 Mart 2022 Perşembe gününden itibaren, ilimiz dahilindeki dört başı mamur resmi ve hususi esas yetişek ve lise kurumları ile el yetişek merkezleri, tekemmül enstitüleri, hususi tedris kursları, motorlu araç çoban kursları, Kuran kursları, muhtelif kursları, hususi yetişek ve iyileştirme merkezleri, resmi okullardaki tutma ve yetiştirme kursları de hususi okullardaki kuvvetlendirme kursları da karışma peyda etmek üzere; dört başı mamur yetişek kurumlarında "yüz yüze eğitim" faaliyetlerine 14 Mart 2022 Pazartesi gününe derece boşluk verilmesine değişmeyen verilmiştir."

BURSA
Bursa Valiliği, okulların 14 Mart Pazartesi gününe derece tatil edildiğini açıkladı. Ayrıca mânialı ve gebe amme çalışanının 10-11 Mart 2022 tarihlerinde yönetsel mezun sayılacağı belirtildi.

BAYBURT
Bayburt'ta derin kar yağışı zımnında ferda tahsile boşluk verildiği bildirildi. Valilikten meydana getirilen açıklamada, il genelinde çarpıcı bulunan kar yağışı sayesinde yaşanabilecek kötü etkileri engel peyda etmek düşüncesince Milli Eğitim Bakanlığına ilişkin resmi ve hususi topu topu kademeler ile hususi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde ferda yetişek ve tedris faaliyetlerine boşluk verildiği belirtildi.

KOCAELİ
Valilikten meydana getirilen yazılmış açıklamada, kenti tesiri dibine alması beklenir menfi iklim şartları zımnında "Karla Mücadeleye Hazırlık ve Koordinasyon Toplantısı" ile "İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı"nda kimi kararlar alındığı belirtildi. Açıklamada, yarından itibaren, kentteki dört başı mamur resmi ve hususi esas yetişek ve lise kurumları ile el yetişek merkezleri, tekemmül enstitüleri, hususi tedris kursları, motorlu araç çoban kursları, muhtelif kurslar, hususi yetişek ve iyileştirme merkezleri, resmi okullardaki tutma ve yetiştirme kursları ile hususi okullardaki kuvvetlendirme kurslarına, Kur'an kursları ile 4-6 gözyaşı arası anne sınıfları da karışma peyda etmek üzere, dört başı mamur yetişek kurumlarında yetişek faaliyetlerine 14 Mart Pazartesi gününe derece boşluk verildiği kaydedildi.

BİNGÖL
Bingöl'ün Karlıova ve Yayladere ilçelerinde derin kar yağışı zımnında tahsile ortak güneş süreyle boşluk verildi. Karlıova Kaymakamlığı ile Yayladere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden meydana getirilen yazılmış açıklamada, ulaşımda yaşanabilecek beklenir olumsuzluklara dirlik ilçelerdeki topu topu yetişek kuruluşlarının 10 Mart Perşembe haset tatil edilmiş bulunduğu belirtildi. Kamu kasıntı ve kurumlarında vazifeli mânialı ve gebe personelin de ferda yönetsel mezun sayılacağı kaydedildi.

SAKARYA
Sakarya Valiliği, şehirde çarpıcı olması beklenir menfi iklim şartları zımnında yarından itibaren topu topu yetişek ve tedris kuruluşlarının faaliyetlerine 14 Mart'a derece boşluk verildiğini bildirdi. Valilikten meydana getirilen açıklamada, hatır bilgisi verilerine göre, kenti tesiri dibine alması beklenir yağmur, derin kar ve boğanak kapsamında meydana gelen Karla Mücadeleye Hazırlık ve Koordinasyon ile İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu toplantılarında kimi kararlar alındığı belirtildi.

BİTLİS
Bitlis tarz ve 4 ilçesinde menfi iklim şartları zımnında tahsile ferda boşluk verildi. Valilikten meydana getirilen açıklamada, derin kar yüzünden il merkezi ile Tatvan, Mutki, Güroymak ve Hizan ilçelerindeki topu topu yetişek kurumlarında, tahsile ortak güneş boşluk verildiği bildirildi. Açıklamada, amme kurumlarında etkin gebe ve mânialı personelin de yönetsel mezun sayılacağı kaydedildi.

KARS
Kars'ın Sarıkamış, Selim ve Digor ilçelerinde menfi iklim şartları zımnında okullar öğleden sonradan tatil edildi. Kar yağışı, Sarıkamış, Selim ve Digor ilçelerinde hayatı menfi etkiliyor. Yağışın tesirini sürdürdüğü bu ilçelerdeki tarz ve karye okullarında tahsile bugün öğleden sonradan boşluk verildi.

KASTAMONU
Kastamonu'da il merkezinde menfi iklim şartları zımnında taşımalı tahsile ortak güneş boşluk verildiği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden meydana getirilen açıklamada, tarz kaymakamlık ile merkeze ilişkin köylerde derin kar yağışı zımnında transfer merkezli okullarda 10 Mart Perşembe haset yetişek öğretime topu topu kademelerde ortak güneş boşluk verildiği kaydedildi.

BOLU
Bolu'da menfi iklim şartları zımnında il genelindeki topu topu okulların 14 Mart Pazartesi gününe derece tatil edilmiş bulunduğu bildirildi. Bolu Valisi Ahmet Ümit, içtimai iletişim araçları hesabından meydana getirdiği paylaşımda, menfi iklim şartları zımnında 10-11 Mart 2022 tarihlerinde il genelinde tahsile boşluk verildiğini belirtti.

YALOVA
Valilikten meydana getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"10 Mart Perşembe gününden itibaren il genelinde İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ilişkin dört başı mamur resmi ve hususi esas yetişek (anaokulları, ilkokullar, ortaokullar) ve lise kurumları, el yetişek merkezleri, mesleksel yetişek merkezleri, hususi tedris kursları, motorlu araç çoban kursları, muhtelif kurslar, hususi yetişek ve iyileştirme merkezleri, resmi okullardaki tutma ve yetiştirme kursları ile hususi okullardaki kuvvetlendirme kurslarındaki yetişek faaliyetleri, İl Müftülüğüne ilişkin Kur`an kurslarındaki yetişek faaliyetleri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ilişkin hususi evlat yuvası ve güneş bakımevleri ile bebek kulüplerinin yetişek faaliyetlerine 14 Mart 2022 pazartesi gününe derece boşluk verilmesine değişmeyen verilmiştir."

TUNCELİ
Valilikten meydana getirilen açıklamada, şehirde çarpıcı bulunan kar yağışının devir zamane ulaşımı aksattığı belirtildi. Öğrencilerin mağdurluk yaşamaması düşüncesince il merkezi ve topu topu ilçelerde taşımalı tahsile bugün boşluk verildiği kaydedildi.

BİLECİK
Valilikten meydana getirilen açıklamada, Meteoroloji Bölge Müdürlüğünce meydana getirilen akıbet değerlendirmeler çerçevesinde Bilecik düşüncesince beklenir menfi iklim şartları zımnında İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunda kararlar alındığı belirtildi. Bu kapsamda 10 Mart perşembe haset taşımalı tahsile boşluk verileceği dökme açıklamada, "11 Mart Cuma haset topu topu okullarımızda tahsile boşluk verilecektir. Kamu kasıntı ve kurumlarında etkin gebe ve mânialı personel 11 Mart Cuma haset ortak güneş yönetsel mezun sayılacaktır. Saygıdeğer hemşehrilerimizin menfi iklim koşullarına dirlik müdebbir ve titiz olmalarını dileyiş ederiz" ifadeleri kullanıldı.

AĞRI
Olumsuz iklim şartları zımnında Taşlıçay, Diyadin, Eleşkirt ve Hamur ilçelerinde karye okullarında tahsile ferda boşluk verildi. Valilikten meydana getirilen yazılmış açıklamada, alanda derin kar yağışının çarpıcı bulunduğu belirtildi. Bu kapsamda Taşlıçay, Diyadin, Eleşkirt ve Hamur ilçelerindeki karye okullarında ferda boşluk verildiği, taşımalı eğitimin de yapılamayacağı bildirildi. Açıklamada, başkaca amme kurumlarında etkin mânialı ve gebe personelin de ortak güneş yönetsel mezun olabileceği kaydedildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler