USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yerli haber uygulaması GZT yenilendi

Son zamanlarda yaşanmış olan hadisat inanılır haber uygulamalarının önemini birlikte el henüz ortaya çıkardı. Sosyal medyaların algoritma ve ideolojik tavrına için yerel birlikte haber uygulaması yerine öne çıkan GZT, güncellenen versiyonuyla henüz degaje kitlelere ulaşmayı he

Yerli haber uygulaması GZT yenilendi
04-03-2022 15:42

Gelişen uygulayım bilimi hoppadak geçer not vasıtaların gelişmesini sağlamakla kalmadı bire ortak vakitte bilgiye ulaşım ve şekillerinde de ağırbaşlı değişimler meydana getirdi. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı, olup biteni genellikle el telefonu ilkin edinmek neredeyse taşınabilir araçlardan strateji etmeye başladı. Ancak bu durum, bilhassa de akıbet yıllarda ağırbaşlı ortak bilgelik kirliğini, ideolojik tavırları ve algoritmaların lafının geçmiş olduğu dev mecraları ortaya çıkardı. Albayrak Medya'nın sayısal iletişim araçları markası GZT hakeza ortak ortamda baş döndürücü çelimsiz müddette Türkiye'nin en baş döndürücü yeğleme edilen haber uygulamalarından birisi oldu.

“Haber deneyimini deminden güncelle” mottosuyla yeni versiyonunu duyuran GZT, eklenmiş bulunan özellikleriyle, nitelenmiş içerikler sunan ast markalarıyla, içtimai iletişim araçları diliyle hazırlanmakta bulunan kalifiye haberleriyle, ibdai videoteyp içerikleri ve infografikleriyle iddiasını sürdürüyor. Bir ortam yerine altında 25 markayı bulunduran GZT, Türkiye'nin domestik haber uygulaması yerine yükselişini sürdürüyor.

GZT'nin yenilenen yüzü ve geliştirilen nitelikleri ortada kâffesi gelişmelere müteveccih enstantane bildirimler, hat strateji etme, birikim özelleştirme, editörlerle kıymetlendirme paylaşımı ve lakırtı olanağı kabilinden özellikler bulunuyor. Aynı vakitte mütekâmil yanay tercihleriyle ‘kaldığın yerden bitmeme et' seçeneği, ceride manşetlerini acilen strateji edebilme seçeneği, nitelenmiş foto ve videolarla artırılmış kullanıcı deneyimine ek tün modu, zevk ve alma özellikleriyle geçmişe çevrik tarama şansı da GZT severlere sunuluyor. Kullanıcılar daima güncellenen manşetleri ile gündemi sıcağı sıcağına GZT'den strateji edebiliyorlar. Güncel iklim durumu, ligler üzerine bilgi, döviz ve asetler odaklı tutum chart'ları bulunuyor.

“Günlük 5 milyon insana değinme ediyoruz”
GZT Yayın Yönetmeni Doğukan Gezer, ürettikleri ibdai içerikleri kişilerin sık sık kullandığı içtimai iletişim araçları uygulamaları üstünden takipçilerine ulaştırdıklarını belirterek “GZT günce 5 milyon insana değinme ediyor, böylesine degaje ortak kitlenin önemine özen tefriş etmek isterim. Sosyal iletişim araçları mecraları yapıları itibarı ile mazruf oluşturucular çeşidinden ayakta kalıyor. Dijital dünyada hususi mazruf platformları andıran gelecekte baş döndürücü elan ehemmiyetli birer aktör olacak. Biz de bu vizyonla GZT'yi ortak ortam yerine kurguladık ve yatırımlarımızı da buna gereğince yapıyoruz” dedi.

Tek ortak uygulamayla rastgele nesne elinizin altında
GZT'nin haber ve bilgiye müteallik içerikleriyle ayırt yapmaya bitmeme edeceğini özetleyen Gezer, “GZT imzasıyla yayınladığımız içeriklerin sayısal iletişim araçları diliyle hazırlanmaktadır oluşu bizi başka kâffesi platformlardan ayıran en ehemmiyetli özelliklerden biri. Yeni güncellenen uygulamamızla hem sayısal markalarımız hem de kurumumuz içerisinde yayıncılığını sürdüren dergilerin sayısal yansımalarına ulaşım baş döndürücü elan bedava olacak. Uygulamamızda 20'yi epey markayla okuyucularımızı karşılıyor olacağız” ifadesini kullandı.

“Kriz anlarında en akla yatkın bulunak olacağız”
Medya müesseselerinin buhran anlarında ağırbaşlı ortak başarım ortaya koyduğunu, bilhassa gailesiz çocuk takipçiler çeşidinden cankulağı strateji edildiğini anımsatan Gezer, laflarını şöyleki tamamladı: “Bu noktada ağız ağıza domestik ortak haber uygulamasına mahsus gerekseme öne çıkıyor. Yeni iletişim araçları kodlarıyla benimsediğimiz yayıncılığı icap yevmiye yaşantıda gerekse buhran anlarında devreye ilişki olmamız epey önemli. Son yıllarda nice örneğini deneme ettiğimiz içtimai iletişim araçları uygulamalarının tavrı, bilhassa habercilik dalında tehlikesiz ortak liman olmanın gerekliliğini gözler önüne seriyor. GZT yerine algoritmalar, yönlendirmeler ve ideolojik yaklaşımlarla değil, gerçeğin ve güvenin kuvvetiyle cereyan edeceğiz.”

Dijital mecralarda ‘güven' tek bulunmadığı genişliğinde önemli
Gezer'e gereğince dünyanın akıbet vakitlerde yaşamış olduğu birtakımı hadisat hem alışılmış iletişim araçları anlayışı hem de sayısal iletişim araçları dünyası düşüncesince ehemmiyetli ortak imtihan oldu. Hemen her insanın ‘mobil ortak gazeteci' olabileceği bugünlerde bile bile yada yanlışlıkla imal edilen falsolu içeriklerin baş döndürücü iri ortak süratte dolaşıma girdiğine ayraç fail Gezer, şöyleki bitmeme etti: “Yalan ortak el yayılmış olduğu devir siz onun doğrusunu ne genişliğinde yazsanız da tesiri hudutlu kalıyor. Bu gestalt bizlere inanılır haber uygulamalarının önemini hatırlattı. Ayrıca akıbet senelerde tanık olduğumuz birtakımı örnekler, içtimai medyaların algoritma ve ideolojik tavrına dirlik domestik ortak haber uygulamasının ne genişliğinde vazgeçilmez bulunduğunu göstermesi açısından ince değerli. Tamamen domestik ortak ortam bulunan GZT uygulaması hem bu çeşit kavi anlarda okuyucular düşüncesince ‘güvenli ortak liman' olacak hem de alışılmış ortak haber uygulaması yada alışılmış ortak içtimai iletişim araçları uygulaması bulunmadığı düşüncesince baş döndürücü ayrımlı kitlelere seslenme edebilecek.”

Kimi hususi içeriklere uygulamadan erişilecek
GZT uygulamasının güncellenen yeni haliyle baş döndürücü elan degaje kitlelere ulaşacağını dile getiren Gezer, uygulamanın yeğleme edilmesi düşüncesince öne çıkan unsurlar bulunduğunu söyledi. Albayrak Medya bünyesindeki kâffesi iletişim araçları markalarının sayısal içeriklerinin en önce uygulama üstünden okuyucuyla buluşacağına ayraç fail Gezer, “Ayrıca içtimai medyada toprak almayan nice hususi içeriğimize de hoppadak uygulama üstünden erişilecek” bilgisini paylaştı.

GZT ast markaları ortada Jurnal.ist, ZPOR, Salt Okunur, Gazete Manşet, TVNET, Z Raporu, İslam Sanatları, Ketebe, GZTMZT, Mecra, Lokma, Arkitekt, Cins, Nihayet, Skyroad, Gerçek Hayat, Post Öykü, Derin Tarih, Genç Motto, GZT Röportaj, GZT Video, Foto Galeri, İnfografik, Lugat ve Podcast toprak alıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler