USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Üstün Dökmen kimdir, aslen nereli birçok yaşında? Üstün Dökmen benzeri ve çocukları

Psikolog, edip ve göstergeç sunucusu bulunan Üstün Dökmen, Armağan Çağlayan'ın programına katıldı ve ortak kesimin tepkisini çekecek laflar söyledi. "Başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist dizge etiğine aykırıdır" diyen Üstün Dökmen'in laflarına aksülamel mesaj

Üstün Dökmen kimdir, aslen nereli birçok yaşında? Üstün Dökmen benzeri ve çocukları
14-08-2022 11:04
Psikolog, edip ve monitör sunucusu bulunan Üstün Dökmen, Armağan Çağlayan'ın programına katıldı ve ortak kesimin tepkisini çekecek laflar söyledi. "Başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist cümle etiğine aykırıdır" diyen Üstün Dökmen'in laflarına tepkime mesajları yağdı. Peki Üstün Dökmen kimdir, aslen nereli, birçok yaşında? Üstün Dökmen benzeri Zehra Yaşın Dökmen ve evlatları kimdir?Abone ol

Armağan Çağlayan'ın programına katılan Prof. Dr. Üstün Dökmen'in dediği laflar içtimai medyada ruzname oldu, Üstün Dökmen'in baş örtüsü ruhiyatçı ve psikiyatristler üzerine söylediklerine tepkime yağdı. Bu açıklamaların arkası esna tepkilerin gayesi bulunan Üstün Dökmen alçalma konusu oldu. Peki Üstün Dökmen kimdir, aslen nereli, birçok yaşında, eşi  Zehra Yaşın Dökmen ve evlatları kimdir? 

Armağan Çağlayan'ın YouTube programına eklenen Prof. Dr. Üstün Dökmen'in başörtülü psikolog, delil sarıklı ve psikiyatristler üzerine söylediklerine tepkime yağıyor. Daha geçmiş de bu mevzuda icra ettiği açıklamalarıyla eleştirilen Dökmen namına tepkime gösterenleri de "troll" niteleyerek etiketledi ve "kafası çalışmayan kimseler" dedi.

Dökmen şunları söyledi: "Rehber öğretmenlerin çoğunluğu başörtülü. Söylediğim o şu. Tepki yayınlandı bunlar esassız trol tepkileridir. Trol kendini saklayan, korkak, kabadayı olmayan, kafası çalışmayan kişilerdir. Söylediğim kelimesi kelimesine şu, ortak eczacı başörtülü olabilir, mimar olabilir, Milli Eğitim müsaade verdiği düşüncesince sarıklı olabilir, hakime müddeiumumi benim alanım değil karışmıyorum. Fakat başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist, başörtülü PDR uzmanı olması cümle etiğine aykırıdır".

Dökmen başörtülü fariza eden insanların etkisiz olmayacağını savunarak laflarını sürdürdü. Dökmen'in bu lafları tenkit yağmuruna tutuldu.

Sosyal medyada yağan tepkiler:
-Üstün Dökmen başörtülü ruhiyatçı ve psikiyatrist olması cümle etiğine karşıt demiş. Bunun ismi faşizmdir. Temel insanoğlu haklarına hürmet duymayan da müderris olamasa keşke

-Bir ruhiyatçı şekilde Üstün Dökmen hocamın toksik ve afaki sıfır ortak düşünceden sıyrılamadığını üzülerek tabir ediyorum.

-Psikolojide dile persenk bulunan ilmiahlak bilimi teriminin arkasına sığınıp tamamı bağnazlığını gene baştan konuşturmuş Üstün Dökmen. Bu halde düşünen “hocaların” da sayısı on paralık az değil.

-Meslek etiğini, duygudaşlık duygusunu vs. Nasıl başörtüsüne bağlamış olabilirsiniz. Bu duyguları şekle bakılırsa mı gerçekleştiriyosunuz? Siz bırakın etkisiz davranmayı kullanıcılarını ayrıştırmışsınız.

-Üstün Dökmen çürümüş fikirlerini cümle etiği altında levent boylu levent anlatmış, eleştirenlere de bap kadar yapıştırmış “kafası çalışmayan, troll” etiketlerini. Ne dobra konfor sektörü be. Armağan Çağlayan’ı kutlama kartı ediyorum, fosillerin konuşabildiğini tanıtlamak şişman mevzu.