USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ukrayna'da bir havayolu şirketi hosteslere topuklu ayakkabı zorunluluğunu kaldırdı

Ukrayna'da bir havayolu şirketi, hostesler düşüncesince topuklu ayakkabı zorunluluğunu kaldırarak, şen giysiler tasarlattı.

Ukrayna'da bir havayolu şirketi hosteslere topuklu ayakkabı zorunluluğunu kaldırdı
08-10-2021 14:18

Ukrayna'nın adlı sanlı havayolu şirketi SkyUp, içerisinde etkin hosteslere topuklu ayakkabı zorunluluğunu kaldırdı.

Hostesler düşüncesince spor ayakkabıların da parçası bulunduğu şen bir resmî elbise tasarlatan şirket, içtimai iletişim araçları hesaplarından meydana getirdiği açıklamada, “Değişim vakti geldi. Uçuş görevlisi mesleğinin hikayesi kısaca 100 yıla dayanıyor. Bu süreçte nice nesne ve en önemlisi de hanıma müteveccih algılar değişti. Meslek toy değişiklikleri içeren bir manzara izliyor. Moda danışmanlığı ajansı bizim düşüncesince bir araştırı yaptı. Araştırma kapsamında vakti dokular incelendi, röportajlar yapılmış oldu ve akım özgürlüğüne dayanan, modernliğin ruhunu yansıtan toy bir pervaz üniforması tasarlandı. Sonbahar aylarında bu güzelliği bundan sonra yolcularımız da görecek” ifadelerini kullandı.
Saatlerce topuklu ayakkabıyla pervaz gerçekleştirmek zorunluluğundan kurtulan eş hostesler bahis konusu değişimden mutlu olurken, Ukraynalı adlı sanlı modacılar çeşidinden tasarlanan turuncu renkteki elbise ve alkan spor ayakkabılardan oluşan üniformalar güz aylarından itibaren SkyUp hosteslerinin üstünde görülmeye başlanacak.



Bekir Keskin
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler