USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TURKOVAC’ı geliştiren Prof. Dr. Özdarendeli: 'Biz görevimizi yaptık'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve heyeti, Erciyes Üniversitesi'nde TURKOVAC aşısını geliştiren ekibin başlangıcında bulunan Prof. Dr. Aykut Özdarendeli'yi görüşme etti. Ziyarette mütekellim Prof. Dr. Özdarendeli, “Biz görevimizi yaptık

TURKOVAC’ı geliştiren Prof. Dr. Özdarendeli: 'Biz görevimizi yaptık'
18-01-2022 20:21

Erciyes Üniversitesi(ERÜ) Rektörlüğü'nde gerçekleşen ziyarete AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, milletvekilleri, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve il düzenleme üyeleri katıldı.

Türkiye'nin akıbet yıllarda aşırı iri gelişmelere imza attığını kail AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, “Bugün Erciyes Üniversitemizde Aykut hocamızı görüşme buyurmak istedik arkadaşlarımızla birlikte. Öncelikle sayın rektörümüze, giranbaha hocamıza aşırı teşekkürname ediyoruz. Genç ortak politikacı ve AK Parti heyeti şekilde değil, bu ülkenin ortak çocuğu olarak, bu memleketin dinç kuşaklardan ortak yurttaşı şekilde aşırı teşekkürname ediyoruz. Hocamın meydana getirdiği çalışma, bulmuş olduğu telkih gençlere ve Türkiye'deki bireylere esin oldu. Son çağda Türkiye katı aşırı şeyi başardı fakat akıbet dönemdeki en ehemmiyetli başarılarından ortak tanesinin altında muhterem hocamız, kadrosu ve üniversitemiz var.

Kendilerini kutlama kartı ediyoruz. Milletimiz yerine teşekkürname ediyoruz. Tabi bu muvaffakiyet esasında görülmemiş başarıların önünü açacak. Bize ve milletimize esin olacak aşırı giranbaha ortak başarı. Kuşkusuz bu cins başarılarımız ansızın olmuyor. Bir altyapı, destek, kararlılık, cesaret, ortak o denli da işin peşinde kalacak arzu gerektiriyor. Bu anlamda tamamı kurumlarımıza ve hassaten elbette ki sayın Cumhurbaşkanımıza aşırı teşekkürname ediyoruz. İnanıyorum ki bizim sağlıktaki bu adımımız, Covid ile bu mücadelemiz başarıyla nihayetlenecek ve birtakımı adlar tarihe geçecek. O adlardan ortak tanesi de Aykut hocam olacak. Kendisini ortak el elan milletimiz yerine kutlama kartı ediyoruz. Ekibine de şükranlarımızı sunuyoruz. Böyle ortak hocamızın devletimizde yetik olması, ülkemizin en ehemmiyetli üniversitelerinden ortak tanesinin oluşturduğu hava içinde bu başarıyı elde etmesi elbette en iri kazanımımız. Bu asrın en ehemmiyetli vakalarından ortak tanesi covid-19. Bütün hayatımızı ve alışkanlıklarımızı cezrî değiştirdi. İnanıyoruz ki normalleşmenin önündeki bu en can alıcı adım, akıbet yüzyılda adını tarihe yazdıran isimlerle olacak. Aykut hocam da bunlardan ortak tanesi” dedi.

Aşı düşüncesince ellerinden geleni yaptıklarını kail Prof. Dr. Aykut Özdarendeli de, “Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekillerimizin bu ziyaretinden ötürü iri kut duydum. Başkanımız da aşırı iyi cümleler kullandı bizim hakkımızda. Biz görevimizi yaptık, elimizden geleni hazırlamaya çalıştık. Şu anda çabuk tasarruf onayını aldık, yayılmış kullanıma da devredilmek üzeredir diyerek düşünüyorum. Ben yeniden emeği sabık her insana teşekkürname ediyorum. Bu terbiyeli ziyaretlerinden ötürü da başkanımıza da teşekkürname ediyorum” ifadelerini kullandı.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ise, “Başkanımıza ve sayın milletvekillerimize teşekkürname ederiz terbiyeli ziyaretlerinden dolayı. Özellikle hem Aykut hocamızı, kadrosunu ve bizi motive ettiler ve cesaretlendirdiler. Başkanımızın da anlatım etmiş olduğu kabil esasta bu pandemi 100 yılda ortak bulunan ortak olay. En akıbet biliyorsunuz ki 1900'lü yıllarda İspanyol virüsü çıkmıştı ve 100 sene sonraları hakeza ortak pandemiyle dirlik karşıya kaldık. ERÜ şekilde kılıç bu mevzuda ülkemize, hassaten hayattaki 10 ülkeden 9. memleket şekilde kişi aşımızı Covid'e dirlik geliştirebiliyorsak ne bahtiyar bize. ERÜ'nün bu mevzuda katkısının olması da bizi başkaca gururlandırıyor.

Başta sayın Cumhurbaşkanımız kazanmak az daha tamamı mevki büyüklerimize aşırı teşekkürname ediyoruz. Aykut öğretmen ve kadrosu ile alım çalım duyuyoruz. İnşallah birçok Aykut hocalar devletimizde çıkacaktır” dedi. Konuşmaların arkası sıra ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış tarafından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'e teşekkürname plaketi arz edildi.

Eren Kan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler