USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkiye’nin parlayan yıldızı Düzce, Dedeman ile şehrin ilk ve tek markalı oteline kavuşuyor

Turizm alanının esaslı markası Dedeman Hotels & Resorts International ile Düzce'nin önde mevrut şirketlerinden Algün İnşaat'ın iş birliğiyle gerçekleştirilecek Park Dedeman Düzce düşüncesince imzalar atıldı. Şehrin ilk ve tek markalı oteli olacak Park Dedeman Düzce, 300 mil

Türkiye’nin parlayan yıldızı Düzce, Dedeman ile şehrin ilk ve tek markalı oteline kavuşuyor
12-01-2022 15:38

Türk turizminin ilk arsıulusal otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, gerçekleştirdiği yatırımlarıyla bu sahanın gelişiminde gösteriş üstlenmeye bitmeme ediyor. Düzce'nin gelişimine, çağdaş müşterek memleket bulunmasına şişman katkılar sunan, bu güne genişliğinde Düzce'de meydana getirdiği planlar ile 5000'den müşterek tomar aileyi ev sahibi karşıcı Algün ve Dedeman teşrikimesai ile yaşama geçecek Park Dedeman Düzce, ilin ilk ve tek 5 duru marka oteli olacak.

İmza töreni, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman ve Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün ev sahipliğinde Dedeman İstanbul'da gerçekleştirildi. Törene, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin de katıldı.

Dedeman markasının nema hamlesi bitmeme ediyor

Törende ilk adına Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman uydurma aldı. “Dedeman markası olarak, kurulduğumuz günden bugüne kadar, mükemmel 55 yıldır, gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ve işlettiğimiz oteller ile türkiye düşüncesince konuşu bedel ve istihdam kurmayı hedefledik” diyen Banu Dedeman, “Türkiye'de hafi artmış gezim değerlerini açığa çıkarma, bu değerleri yurt ekonomisine kazandırma ve haberleşme misyonumuzu Park Dedeman Düzce ile müşterek defa elan gerçekleştirecek olmanın coşkusunu ve memnuniyetini yaşıyoruz. Türkiye'nin ilk arsıulusal otel zinciri adına gayrimeskûn el altında 18 otelimiz, 2800 oda, 5700 döşek kapasitesi ve 1000'i müşterek tomar çalışanımızla, bulunduğumuz rastgele alanda turizmin büyümesine dayanaklık etmek olduk. Sahip olduğumuz deneme ve bilgelik birikimi, yetişkin ve güzel kadromuz, sürdürülebilir stratejimiz ile tamamı dünyayı etkileyen pandemi zamanında de etraflıca vadeli hedeflerimizde müşterek çeşitleme yapmadan büyümeye bitmeme etmenin alım çalım ve mutluluğu içerisindeyiz” niteleyerek laflarına bitmeme etti.

Düzce'nin ilk markalı oteli 2024'te kapılarını açacak

Hem iş ve yolculuk gayeli yolculuk edenlerin bununla beraber bölgenin gereksinimlerini karşılayacak bulunan Park Dedeman Düzce'nin ilin ilk ve tek markalı oteli olacağını vurgulayan Dedeman, yeni otelle ilgilendiren şu detayları paylaştı; “Düzce merkezde toprak alan, zarfında ofisler, saray konut ve alım satım merkezi mevcut komplekste toprak ilişki bulunan Park Dedeman Düzce; konaklamanın yanında, derinti salonları, SPA ve spor merkezi ile kentte şişman müşterek ayrımlılık oluşturacak. Misafirlerini 2024 senesinde ağırlamaya başlamış olacak bulunan Park Dedeman Düzce'nin şehrin tarihini, coğrafi konumunu ve başta aş damı kültüründen mevrut değerlerini tanıtmasını, hars ve gastronomi turizmi açısından önemini ortaya çıkarmasını hedefliyoruz.”

Algün'den 300 milyon TL'lik yatırım

Banu Dedeman'ın peşi sıra uydurma düzlük Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün, ülkemizin en gailesiz ili Düzce düşüncesince müşterek ilki gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, “Sanayi ve tecim dalında rastgele çağ elan da gelişen Düzce'miz; cemaat bulunduğu gezim potansiyeli ile de parlamaya müheyya müşterek yıldız konumdadır. Bu değerleri takdim etmek ve ekonomiye vermek amacıyla, Düzce'mizin merkezinde 35 bin metrekare düzlük üstünde kurduğumuz, bölgemizin en şişman otelini; AVM, saray konut ve ofislerinden oluşan katışık hayat projemiz Algün Center'da 300 milyon TL'lik müşterek yatırımla yaşama geçireceğiz. Toplam 8 süit, 130 oda, kongre, derinti ve balo salonları ile spor merkezi, mestur yüzme havuzu, spa ve fitness bölümünden oluşan ilimizin ilk ve tek iptidai duru marka otelini hazırlamaya değişmeyen verdik. Doğasıyla, tarihiyle asırlar süresince nice medeniyete ev sahipliği karşıcı Düzce'nin bu yatırımla turizmde doğruluk etmiş bulunduğu noktayı alarak, devletimizde ilk yeğleme edilen destinasyonlarından birisi olacağına inanıyorum. Sanayi ve tecim dalında rastgele çağ elan da gelişen Düzce'miz; cemaat bulunduğu gezim potansiyeli ile de parlamaya müheyya müşterek yıldızdır” dedi.

İki ana şehir şehrinin çat noktası

İstanbul ve Ankara'nın çat noktasında mevcut Düzce'nin zamanı ve katıksız güzellikleriyle akıbet basamak ilgi kadın müşterek durak bulunduğunu tabir fail Algün, “Mavi ile yeşilin birleştiği Düzce'miz; Karadeniz'e oluşturulan kilometrelerce sahili, zümrüt ormanları, yaylaları, gölleri ve mağaralarıyla nice katıksız güzelliğe ev sahipliği yaparken, zamanı zenginlikleri ile de Karadeniz'in Efes'i konumundadır. Batı Karadeniz'in ilk ve tek antika kenti bulunan Düzce, akıbet devirde meydana getirilen hafriyat çalışmalarıyla da hafriyat bilimsel memleket sıfatını nail ve bu boyut tescillenmiştir” dedi.

Çeyrek yüzyıllık geçmişe cemaat Algün'ün gerçekleştirdiği projelerle Düzce'nin gelişimine ve çağdaş müşterek memleket bulunmasına katkıda bulunduklarını tabir fail Cihat Algün, Düzce'ye inanan, Düzce sevdalısı müşterek iş insanı adına şehre, Dedeman markasını kazandırmaktan alım çalım duyduğunu da laflarına ekledi.

“Turizm bacasız sanayi”

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, “Düzce'de ilk 5 duru otelin imza protokolü düşüncesince burada olmaktan baş döndürücü mutluyum. 15 yıl önceki söylesek kimesne buna inanmazdı. Bunu ilimize kazandıran Dedeman ve Algün'e teşekkürname ediyorum. Yatırım emeksiz müşterek obje değildir. Çok şümullü yapılabilirlik emekleri gerekir. Bu yatırımda benzeşim müşterek çalışmadır. Düzce düşüncesince baş döndürücü dobra müşterek tavsiye mektubu olacaktır. Düzce'nin ışığını parlatacaktır. Dedeman otellerinin bunu görmedi ve ilk olmasından çevre teşekkürname ediyorum. Düzce koskoca müşterek gezim potansiyeline cemaat şehirlerden birisidir. Turizm bakımevi bacasız sanayilerine yönelmemiz gerekiyor. Çevre kirliliği oluşturmayan eklenmiş bedel katan fabrikaları yeğleme ederek ilimize envestisman yapmalarını sağlıyoruz. Düzce gezim dair matlup yerde değiliz beli fakat keşfedilmemiş kazanmak vesile çıkaracaktır. Düzce turizmde endamsız sürede marka olacaktır. 4 duru müşterek otelden sonradan 5 duru müşterek otelin kazandırılmasını baş döndürücü giranbaha buluyorum. Bu otellerin arttırılması icap ettiğini düşünüyorum” dedi.

"Düzce'nin gelişme göstermesi düşüncesince mevcut gücümüzle çalışıyoruz”

65. Dönem Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Düzce'nin hakeza müşterek hayaline yardım sağlayıcı Dedeman ve Algün'ü kutluyorum. Doğu günindi ekseninde ikiye ayrılan müşterek memleket şu demek oluyor ki butik müşterek şehir. Düzce'nin geliştirilmesi düşüncesince mevcut gücümüz ile çalışıyoruz. Konuralp'te zamanı kazılarımıza bitmeme ediyoruz. Karadeniz bölgesinin tek antika kenti Düzce'de kazılarımızın yüzdelik 70'i tamamlandı. Kalan kısmında 12 maaş izlence dahilinde emekleri tamamlayıp restore edeceğiz. Düzce'nin gelişiminde ilgi kadın çalışmaların rastgele devir yanındayız. Bugün burada ki envestisman bizim müşterek hayalimizin gerçekleşmesindeki en şişman çalışma. Turizm ile ilgilendiren yatırımlar Sapanca'da ve Bolu'da yatırımlar bitiyor. Arada on paralık müşterek obje yok. Bu otel Düzce'nin kalkınmasında, sıçrama yapmasında ehemmiyetli müşterek sıçrama yapacaktır. Bu yatırımı yapanlara teşekkürlerimi iletiyorum. Şehrimize hayır kademli olsun” ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların peşi sıra 2024 senesinde misafirlerini ağırlayacak bulunan otel düşüncesince ilk imzalar atıldı. Törende başkaca misafirlere Düzce Beltur Mutfak Sanatları Merkezi'nin hazırladığı lokal lezzetler de sunuldu.

Ali Yıldız-Enes Bektaş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler