USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Togg'dan dev iş birliği! Dünyaya ferahlamak düşüncesince geçim sağlandı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), toptan rekabete hazırlanma uğrunda dünyanın en şişman inovasyon platformu bulunan Plug and Play ile iş donanmasına derece derece toptan mobilite ekosistemini büyütecek.

Togg'dan dev iş birliği! Dünyaya ferahlamak düşüncesince geçim sağlandı
07-07-2022 22:03
Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), kürevi rekabete hazırlanma amacında dünyanın en iri inovasyon platformu bulunan Plug and Play ile iş donanmasına değişik kürevi mobilite ekosistemini büyütecek.Abone ol

Almanya'nın Stuttgart kentinde planlı STARTUP AUTOBAHN Expo 2022 etkinliğine katılan Togg, 20 ülkede 400 kurumsal partnere ehil müşterek teceddüt platformu bulunan Plug and Play ile mobilite dalında iş donanmasına gidileceğini açıkladı.

Dünyaya açılacak
Togg, teşrikimesai kapsamında Türkiye'de Bilişim Vadisi'yle yaşama geçirdiği Mobilite Hızlandırma Programı'nı arsıulusal arenaya taşıyarak arsıulusal Mobilite Hızlandırma Programı ile startuplara defa gösterecek.

Program kapsamında, kürevi girişimcilere mentorluk, mali müşavirlik ve plan desteği kabilinden gerekseme mahsus gelişigüzel mevzuda dayanak noktası verilecek.

Togg, ayrımsız sürede Plug and Play çeşidinden desteklenen belirgin müşterek inovasyon platformu bulunan STARTUP AUTOBAHN'a da unsur namına kürevi oyuncularla baş başa mobilite dalında canlı gösteriş alacak.

Karakaş: mühim adım
Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, mevzuya bağlı değerlendirmesinde, mobilite ekosisteminde startupların, toy uygulayım bilimi çözümlerinin baş döndürücü ehemmiyetli müşterek parçasını bulunduğunu belirterek, firmaların 5-10 sene öncesine derece öz AR-GE birimlerine güvendiklerini fakat startuplar ile baş başa teknolojik yeniliğin şimdi geçmiş on paralık yepyeni müşterek hıza ulaştığını, mobilite ekosisteminin şekillenmesinde de startupların eleştiri müşterek gösteriş oynadığını vurguladı.

Karakaş, toy oyuncularla meydana getirilen iş birliklerinin sürdürülebilir bedel oluşturulmasına olanak tanıdığını aktararak, şunları kaydetti:

"Plug and Play ile yaşama geçireceğimiz Mobilite Hızlandırma Programı da ekosistemin baş döndürücü ehemmiyetli müşterek unsuru bulunan startupları sübvanse etmek düşüncesince attığımız ehemmiyetli müşterek adım. Avrupa'nın esas açıdan nadir mobilite ekosistemi yürütüm platformuyuz. Haziran ayında Avrupa’nın en iri uygulayım bilimi ve startup etkinliği bulunan Vivatech'te toprak alarak startup yaklaşımımızı aktardık. Etkinliğin merkezinde toprak meydan Mobility Park by Togg ile de startupların nabzını sübvansiyon fırsatı bulduk. Küresel rekabete hazırlanmakta bulunan müşterek müşareket namına çabucak vatanımızda değil, arsıulusal bölgede da mobilite ekosistemini geliştirecek gelişigüzel çeşitli çalışmanın zarfında olmaya bitmeme edeceğiz."

TOGG, bir otomobilden şimdi fazlası
Plug and Play Türkiye Direktörü Lale Gözübüyük de Togg'un, müşterek arabadan baş döndürücü şimdi ilavesi olmayı hedeflediğini bildirdi.

Gözübüyük, "Dünyanın en iri inovasyon platformu Plug and Play; çabucak kürevi otomotiv firmalarına değil, özellikle mobilite iktisap etmek az daha nice piyasaya yayılan birikimini, geliştirdiği imkanlarını bu etraflıca yolculuğunda Togg ile paylaşmaktan büyüklük ve alım çalım duyacaktır." ifadesini kullandı.

Togg CEO'su Karakaş, bugün Togg'un kürevi mobilite ekosistemini paylaşmış olduğu salonda, 2019'da da Alman otomotiv endüstrisinde çalışan, çoğunluğu Türk 400 mühendise Togg'u ve hedeflerini anlatmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler