USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

THY'nin yenilenen online alım satım sitesi Shop&Miles tanıtıldı

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY'nin bu sene 75 milyona benzeyen geçici taşıyacağını söyledi.

THY'nin yenilenen online alım satım sitesi Shop&Miles tanıtıldı
27-07-2022 13:04
İstanbul

THY çatısı altında 2014 yılından beri online alım satım sitesi yerine işlev verici shopandmiles.com, "Yeni Shop&Miles Deneyimi" ile hem teknolojik tıpkı zamanda dizayn yerine ağız ağıza görülmemiş kuma görünüme kavuştu.

Miles&Smiles üyelerinin millerini dilediği kabil harcayabileceği ve repertuvar odaklı yaklaşımla ortaya çıkarılan kullanıcı dostu platformun yenilikleri tanıtıldı.

Tanıtım töreninde mütekellim Bolat, THY'nin 2023'te kuruluşunun 90. yılını kutlayacağını belirterek, Türkiye'yi ve Türk milletini uçtukları gelişigüzel yerde anabolizma ettiklerinin bilinciyle üstlerine sakıt vazifeyi hazırlamaya ve menfaatlerini geliştirmeye bitmeme ettiklerini söyledi.

Son 2 yılda yaşanmış olan toptan salgının adım adım atlatıldığını dile getiren Bolat, sabık haftalarda pervaz ve geçici sayısında kendilerine ilgili rekoru yenilediklerini bildirdi.

Bolat, "Hem misafirlerimizin gönüllerindeki yerimizi kuvvetlendirecek tıpkı zamanda milletimizin bizimle duyduğu gururu artıracak gelişimleri ve yenilikleri acemi devirde baştan sona bu arada göreceğiz. Bu doğrultuda attığımız adımların en akıbet halkası da bugün burada kavuşum sebebimizi oluşturuyor. Hayata geçirdiğimiz geçmiş günden itibaren üyelerimizden koyu dikkat gören online alım satım sitemiz acemi 'Yeni Shop&Miles Deneyimi' adını verdiğimiz bu acemi aşamasında genel ağ sitemizi hem enfrastrüktür tıpkı zamanda dizayn yerine yeniledik." sanarak konuştu.

"Üyelerimiz bundan sonra millilerini hayatlarının gelişigüzel dalında kullanabilecek"

Prof. Dr. Ahmet Bolat, online alım satım platformunu, üyelerin günce hayatlarında kendilerine suhulet sağlayacak, onlara kazanım ve vesile sunacak halde Türkiye'nin en altın markalarıyla beraberce kurguladıklarını söyledi.

Bolat, "Müşteri memnuniyetini ve tatminini gelişigüzel devir geçmiş önceliği yerine gören ve hepsi ihya ve yeniliklerini bu yönde yürüteç kuma bellik yerine bu anlayışımızın en elleme örneğini derinlemesine senelerdir yürüttüğümüz geçici programımız Miles&Smiles ile gösteriyoruz. Hem Türkiye'de tıpkı zamanda diyar haricinde nice vezneci ve iş ortaklığımız üstünden balçık ele geçiren yolcularımızı bu acemi etapta baş döndürücü elan kuma tomar seveceklerini düşündüğümüz gelişmeler bekliyor." ifadelerini kullandı.

Üyelerin bundan sonra millerini hayatlarının gelişigüzel dalında kullanabileceğini vurgulayan Bolat, "Türkiye'de zat dalında en flaş millî ve arsıulusal kuruluşların hizmetlerinden faydalanabilecekler. Millerini evlerinde gerekseme duydukları mobilyalar düşüncesince kullanacakları kabil cümbüş ve yapı ürünleri düşüncesince de kullanabilecekler." halinde konuştu.

"THY bu sene 75 milyona DOĞRU geçici taşıyacak"

THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat, THY'nin bu sene 75 milyona DOĞRU geçici taşıyacağını belirterek, diyar haricinde taşımış olduğu geçici sayısıyla ülkeye kazandırdığı döviz sebebiyle bu sene Türkiye'nin en baş döndürücü dış satım özne firması olacağını anlattı.

İstanbul Havalimanı'ndaki bit ve kapasitelerini dü katına çıkarabilecek potansiyellerinin bulunduğunu vurgulayan Bolat, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu potansiyelimizi de yapmak düşüncesince elimizden geleni yapacağız. Bu yegâne başına olacak kuma nesne değil. Ancak iş ortaklarıyla olacak kuma şey. İşte o anlamda da bugünkü yaptığımız bu lansmanın filhakika önemi var. Bunun kabil elan ayrıksı iş ortakları da bulacağız. Onlarla bu arada Türk Hava Yolları'nın ürünlerini ülkemizin altın köşelerini dünyaya pazarlamaya bitmeme edeceğiz."

"Shop&Miles'ı ülkemizin dünyasına elan elleme konumlamak istiyoruz"

Ahmet Bolat, Shop&Miles'ın şu anda sonuncu noktada olmadığını belirterek, "Uçak içi hizmetlerinden biletlemeye, hava meydanı hizmetlerinden iletişime derece gelişigüzel bölgede elbette elan elleme olmaya, elan elleme işlev vermeye kararlıysak Shop&Miles'ı ayrımsız vizyonla ülkemizin dünyasına elan elleme konumlamak istiyoruz." sanarak konuştu.

Sundukları hizmetleri elan da kolaylaştırırken bu hizmetlerin kapsamını da genişleteceklerini dile getiren Bolat, eş sayısını artıracaklarını laflarına ekledi.

"14 milyona vasıl Miles&Smiles geçici sayımızı artıracak"

THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür yardımcısı Ahmet Olmuştur da shopandmiles.com'un 9-10 senedir müşterilerinin hayatında bulunduğunu belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu müddette kestirmece 8 milyon milini burada harcayan misafirlerimiz oldu. Yeni Shop&Miles Deneyiminde misafirlerimiz bundan sonra hayatlarının gelişigüzel dalında shopandmiles.com'un avantajlarından yararlanma edebilecek. Bu vesileyle 14 milyona vasıl Miles&Smiles geçici sayımızın ileriki zamanlarda elan da artacağını düşünüyorum."

Tanıtım etkinliğinin peşi sıra THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Bolat, Yeni Shop&Miles Deneyiminde teşrikimesai icra ettikleri kuruluşların temsilcilerine teşekkürname ederek bağış takdiminde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler