USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: Bunlara '5 benzemez' diyorduk, deminden 6 benzemez oldular

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Bunlara '5 benzemez' diyorduk, demincek 6 benzemez oldular. Bir araya geldiler. Ben size şurası söylüyorum. 6'ınız da, 66'nız da topunuz da ortak araya gelseniz, sizi sandığa gömeceğiz." dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: Bunlara '5 benzemez' diyorduk, deminden 6 benzemez oldular
18-02-2022 19:56
Denizli

Bakan Pakdemirli, Denizli programı kapsamında Merkezefendi ilçesindeki dış satım fail ortak alaca firmasını ziyaret ederek araştırmalarda bulundu.

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ile parti binasında mülaki Pakdemirli, burada partililerle ortak araya geldi.

AK Parti teşkilatının politik tarihin en iri teşkilatlarından biri bulunduğunu kestirim ettiğini özetleyen Pakdemirli, "Tahmin ediyorum Çin'den sonradan da en aşırı üyeye erbap bulunan parti. Gerçekten Cumhurbaşkanımız politik dehasıyla aşırı ayrımlı beraberlik meydana getirdi. Türkiye politik tarihinin lazım istemez ortak kültürü oluştu. Cumhurbaşkanımızla bu arada siyasetin rengi ve çıtası da değişti. Bundan sonradan herhangi ortak ki politika yapacak, iktidara isteyen olursa olsun o lazım istemez behemehâl ve behemehâl gelecek, AK Parti’nin yaptıklarının adına behemehâl koymaya çalışacak." dedi.

Kendileri dışındaki partilerde, Cumhur İttifakı'nın haricinde güdeleme olmadığını tamlayan Pakdemirli, "Ne vatandaşa gideyim, ineyim ortak selam yapayım var. Bunlar bizde ağız tadı yaratmamalı. Bunlar bizde ağız tadı yaratmanın ötesinde bizim hâlâ ulaşamadığımız ve oy alamadığımız şahıslara kendimize anlatmamız lazım. Siyaseti yapmamızın anne sebeplerimizden ortak tanesi türkiye elan dobra ortak yere gelsin. Evlatlarımız elan dobra ortak ülkede yaşasın. 21. yüzyılda Türkiye dünyanın ve bölgenin zenginliğinden elan ortak tomar hisse alsın ve elan kararlı olsun diyerek himmet gösteriyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Pakdemirli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bundan 100 sene sonradan da konuşulacak ortak şef bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"O manada bizim en iri kıvanç kaynağımız şu olacak; kılıç de diyeceğiz ki 'Bütün bunlar olurken kılıç de oradaydık ve kılıç de Recep Tayyip Erdoğan'ın himmet arkadaşlarıydık.' diyeceğiz. Recep Tayyip Erdoğan ve kabinesi görev vermezse erte vatandaşın yüzüne erkete imkanımız yok. Türkiye filhakika herhangi ortak bölgede ve görev dalında da felaketlerde yaraların sarılması yönünde aşırı ayrımlı ve ehemmiyetli noktaya gelmiştir."

"2023 seçimleri filhakika Türkiye düşüncesince en önemli"

Türkiye'nin nice bölgede yükselen ortak yanay izlediğine dikkati çekici Pakdemirli, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Deniz girdap diyerek kılıç ve teşkilatımızın tekneyi, gemiyi ayrılma ika şansı yok. Biz gideceğiz anlatacağız. 2023 seçimleri filhakika Türkiye düşüncesince en ehemmiyetli seçimdir. O sebepten dolayı bundan sonradan vatandaşımız, Türkiye bölgesinde elan kararlı ve bölgesinde yükselen ortak yurt olup diyalekt ortak kuvvet biçimine mi gelecek, yok ise ayrımsız emektar Türkiye’deki kabilinden gayrı devletlerin istediği kabilinden cirit oyunu attığı, istediği halde ülkeyi parmağıyla oynattığı yurt olma dolayısıyla mı gidecek? Hakikaten ortak kez ayrımına girdik. Bizim ve teşkilatlarımızın düzen bağı duruyor olması lazım. Bizim vatandaşımız hakkıyla aşırı becerikli ve ferasetli. Doğru anlatılsa hakkıyla Cumhur İttifakı'nın çevresinde ego inanırım tamamı Türkiye’yi dercetmek mümkün." ​​​​​​​

Pakdemirli, Türkiye’nin bundan böyle kendiyle alım çalım duyan ve kendiyle hoşgörücü ortak yurt bulunduğunu belirterek, "Artık kimesne bizlere gol atamıyor. Bunu hem futbolda tıpkı zamanda mecazi manada gayrı mevzularda söylüyorum. Niye, en iddialı planlara imza atıyoruz. Biz çalışıyoruz, çabalıyoruz ve himmet içerisindeyiz. Hamdolsun başımızda liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var. Siyaset sevdiğin adamla yapılır, beraberce yapılmaz. Zaman devir ayrımlı partilerde politika fail arkadaşları görüyoruz. Ama politika ardında koşacağın ortak şef varsa yapılır. Bu şef yok ise yapılmaz. Allah’a şükür bizimde başımızda Recep Tayyip Erdoğan'ımız var." ifadelerini kullandı.

Bakan Pakdemirli, şunları kaydetti:

"Bunlara '5 benzemez' diyorduk, demin 6 benzemez oldular. Bir araya geldiler. Ben size şurası söylüyorum. 6'ınız da, 66'nız da topunuz da ortak araya gelseniz, sizi sandığa gömeceğiz. Bunların Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmekten apayrı işleri yok. Tek projeleri ‘Biz Recep Tayyip Erdoğan’ı indireceğiz, ondan sonradan vekil düzene geçeceğiz.’ Artık Türkiye ortak yola girdi ve vekil dizge geride kaldı. En iri projeymiş kabilinden bunu anlatmanın alemi yok. Millette de karşılığı yok. 5 çayında buluşup gıybet yapıyorsunuz. Bu anlayışlı budun sizi de tarihe gömmesini behemehâl bilecektir."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3753-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler