USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Suriye'deki altı maaş görevlerini bitiren "Boralar" yurda döndü

Suriye'nin El Bab kentindeki 6 maaş görevlerini bitiren Tokat Jandarma hususi Harekat Tabur Komutanlığına ilişkin 200 komandodan oluşan "Boralar" timi, Tokat'a geldi.

Suriye'deki altı maaş görevlerini bitiren
29-12-2022 23:05
Tokat

El Bab'dan dönen komandolar, bateri zurna ve çiçeklerle karşılandı. Gümenek mevkisindeki taburda planlı ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlamış olan törende afsun edildi, kurban kesildi. Askerler komando marşını okudu.

Komandolar, hâlâ sonradan aileleriyle özlenti giderdi.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, burada meydana getirdiği konuşmada, ülkenin içeride ve dışarıda huzuru ve itimatı düşüncesince rastgele devir canlarını ortaya koyarak etkin asayiş güçlerinin başlangıç tacı bulunduğunu belirterek, "Özellikle hemen milletimizin canı, malı, huzuru düşüncesince değil fariza yapmış olduğunuz rastgele yerde canınızı ortaya koyarak ülkemizi özümleme ettiğinize şahidiz. Hepinize değişik teşekkürname ediyoruz. Sizler ve siz değerli ziyaretçilerimizin yoldaşları, ülkemizin yarınlara hâlâ emniyetli adımlarla kavuşması düşüncesince hayatınızla, canınızla ve ailelerinizin fedakarlıklarıyla fariza yapıyorsunuz. Hepinize leziz geldiniz diyorum. Seferiniz mutlu olsun." dedi.

Programa, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bahri Bostancı, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan da katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler